icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
27. dec 2010

@malemimi ...jááááj aká peknučká riťula.... 😀 😀

nivejka
27. dec 2010

@jana_toky .....jééééj moja klobúk dole----máš prekráááááááásnu fotečku....Adamko aj ty ste nádherný !!!!!!!!!!!! 🙂 🙂

nivejka
27. dec 2010

@jana_toky ....to máš pravdu--najkrajší darček sú pre nás naše prekrásne bábätká 🙂
ja som sa modlila celých 5rokov a konečne to vyšlo 🙂 aj ked som už nedúfala 😉

nivejka
27. dec 2010

ahojte kočky.....poradte mi nejakú normálnu a poriadnu podprdu--ja som si kupovala v Brendone kojeneckú,ale nemám v nej pekné prsia--potrebujem ich viac nadvihnúť--nech aspoň vyzerajú plnšie 😅

malemimi
27. dec 2010

@nivejka hihi ďakujeme 😀
haha aj ja mám z brendonu ...no asi košíky si kúp... vieš tie plne nie obyčky...

ziza55
27. dec 2010

@malemimi ja mam z HM a celkom hezky dekolt spravi a aj odopinanie je sikovne 😉

nivejka
27. dec 2010

@malemimi ....no ja mám úplne obyčajnú podprdu--nooo a potom to tak aj vyzerá 😅 .....ja potrebujem prsia niečím nadvihnúť--asi si na ne uviažem šnúrku a omotám okolo krku 😀 😀 ...a bude super dekolt 😎

malemimi
27. dec 2010

@ziza55 hej hej ... ja som s týmito spokojná zatiaľ haha 😀

nivejka
27. dec 2010

tak toto je naše nové foto s rybičkou---teda rybička už len bola 😀

nivejka
27. dec 2010

@malemimi ....no tak povedz značku,ved aj ja chcem vyzerať dobre 😎

malemimi
27. dec 2010

@nivejka haha no chúďa dieta...
jeejda neviem značku ja ani neviem kde som si hentie podprdy kúpila... 😀 😀

jana_toky
27. dec 2010

@ziza55 dakujem 😀

jana_toky
27. dec 2010

@malemimi dik, dik, dik 😀

jana_toky
27. dec 2010

@nivejka vdaka 😉

jana_toky
27. dec 2010

@nivejka jeeeej, Lilien je zlatucka a to ste mali takeho velkeho kapra, alebo je mala taka malicka 😉

mircova
27. dec 2010

@nivejka jééj to je super fotka 🙂

malemimi
27. dec 2010

@nivejka ja potrebujem prsia niečím nadvihnúť--asi si na ne uviažem šnúrku a omotám okolo krku ...a bude super dekolt

haha ja sa s teba dose..em

midu105
27. dec 2010

Ahojte mamicky....Poprosila by som vas o radu...Nasa malicka ma velmi cervene licka a stale si ich sucha....Doktorka nam predpisala Holtov krem, ale mam pocit, ze ked jej natriem licka tak ju to svrbi este viac, skusala som aj modru indulonu a tiez si to stale suchala...Teraz jej davam odvar z rumanceka a snazim sa rucicky vopchat pod paplonik,ale mala si ich stale vytiahne....Dakujem vopred

yvett14
27. dec 2010

@jana_toky ahojky, ano bolo fajn len u nás dosť fukalo ale malá bola babušená, ani mi nespala lebo sa čudovala kde je, boli sme pár krát vonku ale stále sa čuduje až ked sa vraciame tak zaspí tak ju musím nechať ešte pri otvorenom okne.
no, ano som kľavá-antitalent do pc a programov. za mojich čias v škole som sa schovávala pred pc a spolužiačka sa hrala s pc nebavilo ma to a ani som nedufala že sa pc tak rozšíri v buducnu!! 😝 😝

yvett14
27. dec 2010

@jana_toky ja som tiež dumala že dám malu pod stromček s veľkou mašľou ale mm ma zrušil!! tak sme sa fotili len tak decentne, pár foto v albume mám

yvett14
27. dec 2010

@nivejka haha rybička skoro taká veľká ako Lili!! ale krásna fotečka , my sme mali pangasius, to sa nedá ani rovnať, hihi

yvett14
27. dec 2010

@midu105 no neviem ale ked mi malá mala vyhádzanu tváričku tak mi dr povedala že je dobrá aj támastička sudokrém čo sme dostali v balíčku. aspon ja som ho mala

Zloženie Lanolín, Oxid zinočnatý, Benzylalkohol, Benzylbenzoát, Benzylcinamát.
Popis Sudokrém je antiseptický ochranný krém, ktorý je unikátny svojím zložením. Obsiahnutý Lanolín napomáha ukľudniť a zvláčniť pokožku. Oxid zinočnatý má adstingenčný (sťahujúci) účinok, Benzylalkohol znižuje bolesť a podráždenie a má tiež antibakterálne a antifungicídne vlastnosti. Benzylbenzoát a benzylcinamát podporujú epitelizáciu. Sudocrem je vhodné aplikovať pri preležaninách, ekzéme, akné, pri ošetrovaní popálenín, omzlín, zaparenín a drobných povrchových oderov, tiež je určený pre deti k prevencii a liečbe plienkovej dermatitídy. Sudocrem sa rýchlo vstrebáva a príjemne vonia. Použitie: aplikuje sa 3-5x denne v tenkej vrstve.

me
27. dec 2010

@midu105 - neviem, mi používame na veľmi suchú kožu excipial mlieko, ale možno na tvár nie je vhodný - ale je aj krém/masť, ale pamätám sa, že keď mala dcérka takéto líčka ako bábo - tiež nám dali holtov krém

me
27. dec 2010

Čaute, konečne mám trochu čas, práve zaspal, niekedy zaspí hneď a niekedy ho uspávam aj na tri krát, akonáhle ho položím do postieľky už je hore, malá pozerá sám doma, takže nemôžem ísť spať a manžel je v práci príde až o pol jedenástej, bože zato s dvomi deťmi je to ozaj náročné.

Taká som nejaká nervózna, už som to dostala, zase tak skoro aj keď kojím - tak asi hormóny mnou kývu, ozaj boli ste už na prehliadke po šestonedelí, lebo ja ešte nie, a malý ma zachvílu tri mesiace - hádam to nevadí.

nicky182
27. dec 2010

@midu105 Ahoj midu ...skus detsky olivovy olej ...mojej malej iba tym natieram tvaricku vzdy po kupani. Riadne premasti tvaricku 😀 Simke presli aj vyrazticky co mala na lickach. Drzime palce

me
27. dec 2010

@yvett14 - ja som veru malého šupla pod stromček a tak fotila, veď je náš darček, takto pred rokom sme si mysleli, že sa ho už ani nedočkáme, nejak sa nedarilo / hormóny /

me
27. dec 2010

@nicky182 - to kúpim v lekárni? Lebo aj malý máva suchú tváričku a sem tam má aj vyrážku.

tanija133
27. dec 2010

@nivejka Ahooooj, nie nie som ostrihana, to som si vlasy dala tak dopredu, ale mala by som sa uz dat ostrihat, kadernika som nevidela uz pol roka...no ale kedy???? 😉 a kraaasna foto s rybickou....))

tanija133
27. dec 2010

@nivejka Celkom dobru a pevnu dojcensku podprdu maju aj v Tescu...aj na Zlatych , tam chodievate....Oni vsetky dojcenske su take nevystuzene a prsia v tom vyzeraju tak inac... 😉 ako vo vystuzenych...

tanija133
27. dec 2010

@jana_toky Aka krasna nova foto.... 🙂