Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte kočky.....poradte mi nejakú normálnu a poriadnu podprdu--ja som si kupovala v Brendone kojeneckú,ale nemám v nej pekné prsia--potrebujem ich viac nadvihnúť--nech aspoň vyzerajú plnšie 😅
Ahojte mamicky....Poprosila by som vas o radu...Nasa malicka ma velmi cervene licka a stale si ich sucha....Doktorka nam predpisala Holtov krem, ale mam pocit, ze ked jej natriem licka tak ju to svrbi este viac, skusala som aj modru indulonu a tiez si to stale suchala...Teraz jej davam odvar z rumanceka a snazim sa rucicky vopchat pod paplonik,ale mala si ich stale vytiahne....Dakujem vopred
@jana_toky ahojky, ano bolo fajn len u nás dosť fukalo ale malá bola babušená, ani mi nespala lebo sa čudovala kde je, boli sme pár krát vonku ale stále sa čuduje až ked sa vraciame tak zaspí tak ju musím nechať ešte pri otvorenom okne.
no, ano som kľavá-antitalent do pc a programov. za mojich čias v škole som sa schovávala pred pc a spolužiačka sa hrala s pc nebavilo ma to a ani som nedufala že sa pc tak rozšíri v buducnu!! 😝 😝
@midu105 no neviem ale ked mi malá mala vyhádzanu tváričku tak mi dr povedala že je dobrá aj támastička sudokrém čo sme dostali v balíčku. aspon ja som ho mala
Zloženie Lanolín, Oxid zinočnatý, Benzylalkohol, Benzylbenzoát, Benzylcinamát.
Popis Sudokrém je antiseptický ochranný krém, ktorý je unikátny svojím zložením. Obsiahnutý Lanolín napomáha ukľudniť a zvláčniť pokožku. Oxid zinočnatý má adstingenčný (sťahujúci) účinok, Benzylalkohol znižuje bolesť a podráždenie a má tiež antibakterálne a antifungicídne vlastnosti. Benzylbenzoát a benzylcinamát podporujú epitelizáciu. Sudocrem je vhodné aplikovať pri preležaninách, ekzéme, akné, pri ošetrovaní popálenín, omzlín, zaparenín a drobných povrchových oderov, tiež je určený pre deti k prevencii a liečbe plienkovej dermatitídy. Sudocrem sa rýchlo vstrebáva a príjemne vonia. Použitie: aplikuje sa 3-5x denne v tenkej vrstve.
Čaute, konečne mám trochu čas, práve zaspal, niekedy zaspí hneď a niekedy ho uspávam aj na tri krát, akonáhle ho položím do postieľky už je hore, malá pozerá sám doma, takže nemôžem ísť spať a manžel je v práci príde až o pol jedenástej, bože zato s dvomi deťmi je to ozaj náročné.
Taká som nejaká nervózna, už som to dostala, zase tak skoro aj keď kojím - tak asi hormóny mnou kývu, ozaj boli ste už na prehliadke po šestonedelí, lebo ja ešte nie, a malý ma zachvílu tri mesiace - hádam to nevadí.

@malemimi ...jááááj aká peknučká riťula.... 😀 😀