Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka
Ja byvam v Ruzinove a tu bolo len minus 2. A pytala som sa na to lekarky, ze ked mrzne, do kolko stupnov pod nulou mozeme chodit von a ta povedala, ze az ked je -20 uz nesmieme (a to u nas snad ani nebude), ale inak veselo von s deturencami. 😀
Tak sa nebojte, naobliekajte tie vase poklady a von vystipat licka 😉
Kocky, uz ste sa rozhodli, ci date babatka zaockovat na tie rotavirusy???
Ja stale vaham ☹ a neviem sa rozhodnut 😝
dakujeme baby........len som zvedava kedy ich konecne bude mat v usku.......teraz ked pojdem do poradne s malinkou tak sa dohodnem s lekarom
@jana_toky ďakujeme
@jana_toky jani ved dospelemu človeku je strašne zime keď je -10 ...a nie babätku ja by som nešla je aj písane že nesmie ísť do nejakého mrazu veď to reže ...to je choré ....
@jana_toky ja nedám ...sestra má veľmi dobrú pediatričku a povedala že netreba hlavne ak je plne kojené už vôbec nie a sestra kojila len mesiac a to prikrmovala a nedala ju že je to zbytočne že to ten vírus dá cez tu injekciu do telíčka a to telíčko s tým bojuje a ak nemá dostatok imunity bývajú až 40stupňové horúčky a to už sú mamičky s deťmi v nemocnici a že sú aj zlé prípady
@jana_toky
@malemimi no my sme kupili v Dračiku za super cenu taku sadu s ramikom : jeden ramik v strede je na fotku, a dva su na ručku a nožku, ku tomu je taka hmota na ktoru ten otlacok spravis a ta stvrdne a zalepis to na ten ram s fotkou...ale ako som ptom rozmyslala, stacilo kupit obycajny ramik,sadru a mas za ovela nižšiu cenu 😅
a tiež rozmyšlam že s potravinovou farbou sa možno da spraviť
konečne Naty už celkom pekne dvíha hlavku 🙂 sa tešíme,tu je foto...
prečo mi neukáže fotku? 😕

@me Samko zdvyha krasne hlavicku, supersky chalan 😉