icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
30. dec 2010

@me Samko zdvyha krasne hlavicku, supersky chalan 😉

jana_toky
30. dec 2010

@malemimi Jeeeej, Sofinka ma krasny oblecek 🙂

jana_toky
30. dec 2010

@emily327
Aj Adamko od minuleho tyzdna zuzle rucicky a prstiky a este k tomu riadne slinta 😀 😀 😀

jana_toky
30. dec 2010

@nivejka
Ja stiham nechtiky aj dva razy za tyzden, lebo sa skrabka po tvaricke ☹ . Ozaj, ako si ostrihala tie na nozkach, mne to vobec nejde, takze malicke prstiky ma 😅 a nechtiky vstadene... . Na rucickach v pohodke 😀

jana_toky
30. dec 2010

@tanija133 Tak to je super sprava, ze je ok. A tiez si ma potesila s tymi soplikmi, lebo ja sa snazim tiez odsavat, ked vidim soplik a minule som rano videla a odsavala az na obed a nic neodsala 😀

malemimi
30. dec 2010

@nivejka myslela som link na video... 😉

jana_toky
30. dec 2010

@nivejka
Ja byvam v Ruzinove a tu bolo len minus 2. A pytala som sa na to lekarky, ze ked mrzne, do kolko stupnov pod nulou mozeme chodit von a ta povedala, ze az ked je -20 uz nesmieme (a to u nas snad ani nebude), ale inak veselo von s deturencami. 😀
Tak sa nebojte, naobliekajte tie vase poklady a von vystipat licka 😉

jana_toky
30. dec 2010

@hirunka
Alesia bude velka paradnica, krasne nausnicky.
Druhe babo dufam, ze bude dievcatko pre zmenu, nech si uzijem aj ja taketo zalezitosti 😀

jana_toky
30. dec 2010

@zuzana_m
Jeeej, to je super. A to ste robili sadrove odtlacky?
Ja sa chystam aspon obkreslit rucku a nozku, ale zatial som robila len jeden pokus a aj ten zlihal 😝

jana_toky
30. dec 2010

Kocky, uz ste sa rozhodli, ci date babatka zaockovat na tie rotavirusy???
Ja stale vaham ☹ a neviem sa rozhodnut 😝

malemimi
30. dec 2010

@tanija133 jee no super že vám nič nieje !
@nivejka haha aj moja sa hneď zobudí keď zastaví kočík 😉
@hirunka jee tie sú krásne !!!
@zuzana_m e takže máte aj rúčku ...ja stále rozmýšľm či aj ručičku spravíme...

jana_toky
30. dec 2010

My sme boli dnes kocikovat a vyskusali sme novy overal 🙂 . Prisli resp. prisla som sice riadne vymrznuta - ruky, ale aspon sa malicky vyvetral a pospal si na cerstvom vzduchu, lebo bol cely den nejaky mrzuty 😖

hirunka
30. dec 2010

dakujeme baby........len som zvedava kedy ich konecne bude mat v usku.......teraz ked pojdem do poradne s malinkou tak sa dohodnem s lekarom

malemimi
30. dec 2010

@jana_toky ďakujeme
@jana_toky jani ved dospelemu človeku je strašne zime keď je -10 ...a nie babätku ja by som nešla je aj písane že nesmie ísť do nejakého mrazu veď to reže ...to je choré ....
@jana_toky ja nedám ...sestra má veľmi dobrú pediatričku a povedala že netreba hlavne ak je plne kojené už vôbec nie a sestra kojila len mesiac a to prikrmovala a nedala ju že je to zbytočne že to ten vírus dá cez tu injekciu do telíčka a to telíčko s tým bojuje a ak nemá dostatok imunity bývajú až 40stupňové horúčky a to už sú mamičky s deťmi v nemocnici a že sú aj zlé prípady

mircova
30. dec 2010

@jana_toky ten overal je super, malý je v ňom zlatučký 🙂

zuzana_m
30. dec 2010

@jana_toky
@malemimi no my sme kupili v Dračiku za super cenu taku sadu s ramikom : jeden ramik v strede je na fotku, a dva su na ručku a nožku, ku tomu je taka hmota na ktoru ten otlacok spravis a ta stvrdne a zalepis to na ten ram s fotkou...ale ako som ptom rozmyslala, stacilo kupit obycajny ramik,sadru a mas za ovela nižšiu cenu 😅
a tiež rozmyšlam že s potravinovou farbou sa možno da spraviť

jana_toky
30. dec 2010

@malemimi
no ja si myslim, ze ak nefuka a svieti slniecko, tak aj v nizsej teplote je dobre ist pokocikovat. Poriadne male oblecies a je to. Jasne, ze tam nebudes 3 hodky... . A ked bude tebe zima, je cas vratit sa spat. Ja nechodievam na dlhsie ako hodinu, ak je pod nulou 😲

jana_toky
30. dec 2010

@mircova dakujeme 🙂

zuzana_m
30. dec 2010

@hirunka veľmi pekné naušničky a daš prepichnuť alebo nastreliť?
@jana_toky no krásny overalik,krásnučky je v nom Adamko,taky macko 🙂 aj ja som inač rozmyšlala nad tou vakcinou ale asi nedam, už pri synovi mi lekarka vravela že nie, tak neviem

jana_toky
30. dec 2010

maly medvedik 🙂

jana_toky
30. dec 2010

@zuzana_m
no, ja som tiez naklonena k tomu, nedat ho zaockovat... 😲

zuzana_m
30. dec 2010

konečne Naty už celkom pekne dvíha hlavku 🙂 sa tešíme,tu je foto...

jana_toky
30. dec 2010

Maminky, citate drobcom uz nejake rozpravky?

Ja som zacala tento tyzden o krtkovi a zajkovi a normalne to Adamko riadne sleduje a pocuva, no parada. Clovek by neveril, ze v tretom mesiaci bude takto vnimat knizku.

zuzana_m
30. dec 2010
jana_toky
30. dec 2010

@zuzana_m Super, ze vam to uz ide. Este hod fotecku, nech sa tiez pokochame 😉

zuzana_m
30. dec 2010

prečo mi neukáže fotku? 😕

zuzana_m
30. dec 2010
zuzana_m
30. dec 2010

@jana_toky no krásna fotka, vyskúšam aj ja, alebo jej budem čítať moje učivo hehe 😵

jana_toky
30. dec 2010

@zuzana_m uz je tam 🙂

malemimi
30. dec 2010

@jana_toky haha no zlatý!!
my sme dostali na Vianoce krtko a Vianoce 😀 no mne je zima aj keď je -4 a dosť vieš.. 😀
ja som malej čítala aj v brušku keď bola a aj teraz hoci kedy aj keď sme prišli domov som jej čítala 😉
@zuzana_m no neviem kto vie...
jee krásne má hlavičku 😉