icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

nivejka
31. dec 2010

@jana_toky ....no na nožičkách je to veru problém strihať--ale vždy treba podstrihnúť palček (nechtík),lebo ten jej nejako rýchlejšie rastie....musia mi ju zábávať,ale aj tak striháme z revom--ja napr.nemám tie nožničky pre bábätká,ale klasika manikúrky--aj staršej som tak strihávala---ale je to celkovo----boj!! 😀

malemimi
31. dec 2010

@tanija133 no ja len sa bojím aby sa nejak nezľakla
na každej foto to je na pravom boku dole 😉

nivejka
31. dec 2010

@jana_toky ....veru aj ja si myslím,že nebude tak zima ako na Sibíri a v pohode môžme ísť von--ved bábätkám je teplúčko v kočíku a mrzneme len my maminy 😀
ja som aj moju staršiu vždy vyhodila von a to tiež dobre mrzlo a tá mi spala aj 3-4hod vonku--a nemusela som ani kočíkovať--len som odstavila kočík na dvor 🙂 ...a možno aj preto mi nebývala chorá 😉 a je tu živá a zdravá 😵
takže v pohodke môžme kočíkovať aj v mrazoch...

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ....no super,že máš na ňu kontakt a je ochotná takto pomôcť...vážne super 🙂
ty kokso vidíš ešte aj v Kanade o tebe vedia 🙂

nivejka
31. dec 2010

moje pekné babuľky.................................
zo srdca Vám všetkým želám šťastný Nový Rok---nech nám tento rok prinesie len radosť, veľmi veľa zdravíčka,plno šťastíčka a mooore lásky. Nech nám detičky pekne rastú a všetky choroby nech ich obchádzajú.....

tanija133
31. dec 2010

@mona777 Tak , konecne si sa dopatrala pravdy, co mozes davat Davidkovi svoje mliecko..Priroda to dobre vymyslela...ako vsetko....Drzte sa aj s Davidkom v Novom roku, a hlavne ZDRAVIE!!!!!!

zuzana_m
31. dec 2010

@nivejka kupila som v dračiku taku sadu, je tam ramik a taka hmota ktoru rozvalkas ,urobis otlacok a nechas zaschnut ,potom to prilepis do toho ramu aj fotku babatka 🙂 ale da sa aj so sadrou

emily327
31. dec 2010

@zuzana_m dakujeme pekne. No s tou flasou ma to mrzi ale ja verim,ze to urcite zvladnes tych zopar skusok aj s malinkou, Drzim palce cmuk.

@hirunka dakujeme, kupovali sme v Avione, v talianskom zlatnictve - Italien Gold. - este mi aj zlavu dali 🙂 Asi som sa mu pacila, talianovi xixi

@ziza55 zlatinko, presne toto som sa zlakla aj ja.Ze uz menej papka pocas dna a tak som kukla do knih a tam pisu, ze od 3.mesiaca dietatko papa iba 6 krat za den, doteraz sme papkali minimalne 8 krat, Ale ked to aj pisu v knihach, tak je to asi ok a malej to staci 🙂

@malemimi dakujeme pekne 😉

malemimi
31. dec 2010

@zuzana_m a máš foto?

mona777
31. dec 2010

tak štastný Nový Rok prajeme ja moj strapatý manžel čo sa nechce dať odstrihať a naš dado 😅

mona777
31. dec 2010

no veru aj ja som strapatá - fotky some robili teraz 🙂

malemimi
31. dec 2010

@mona777 pekné neni vidieť že by ste boli strapatý image 😉

emily327
31. dec 2010

Ahojte, zienky, ktora z vas je este na rodicovskom prispevku s prvym dietatkom a ma uz druhe?? Potrebujem nejake info 😉 Dakujem cmuk

jana_toky
31. dec 2010

Kocky, zelame vam i babatkam do Noveho roku hlavne zdravicko, vela mliecka a pohody. Budte stastne vsetky, cmuk 🙂

emily327
31. dec 2010

@jana_toky dakujeme podobne aj vam cmuk hlavne vela zdravicka a mliecka 😉 cmuk cmuk

tanija133
31. dec 2010

Mamicky, v Novom roku 2011Vam zelam vela zdravia a lasky..... 🙂

me
31. dec 2010

prajem šťastný nový rok, hlavne zdravie pre celú rodinku, 🙂 🙂

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ....pekná fotečka 🙂 ....aspoň teraz približne viem ,ako vyzeráš 😉 --ked nemáš profil fotečku 🙂

nivejka
31. dec 2010

@mona777 ...a vôbec niesi strapatá--si peknučká 🙂

me
31. dec 2010

ako budete silvestrovať? pred 6 rokmi som akurát cez polnočný ohňostroj kojila Emminku, a teraz asi budem Saminka, inak nič zvláštne, bola by som rada keby sa mi podarilo aspoň kúsok silvestrovského programu vidieť, ale malý je dnes nejaký mrzutý - ktovie ako bude spať večer

hirunka
31. dec 2010

@nivejka dakujeme

hirunka
31. dec 2010

@emily327 aj my sme tam kupovali nausnicky

ziza55
31. dec 2010

kocky aj ja prajem tko dobre do noveho roku...nech nase deticky rastu do zdravia a krasy a nech sme vsetky zdrave aby sme ich mohli dobre vychovat...cmuuk 😉

emily327
31. dec 2010

@hirunka fakt? Aj vam dali zlavu?? Mali velky vyber detskych nausniciek,ze? My sme mali v plane biele zlato ale nakoniec sa nam tieto velmi pacili a aj on odporucil zlte, tak sme zobrali tieto 😉 Ja som vzdy nerozhodna a pobeham viac obchodov a potom sa rozhodnem ale v tomto sme boli rozhodnuti hned a aj predavac nam poradil,ze tie su pekne a nam sa tiez velmi pacili. Tak to bola rychla kupa. 🙂

nivejka
31. dec 2010

@me ....no tak pekne papučovo budeme Silvestrovať 😉 --ako každý rok 😅 .....ráno nás aspoň hlava nebolí...
my sme za rodinné pohodlie...

emily327
31. dec 2010

Tak maminky, aj ja vam chcem popriat pekneho Silvestra a v Novom roku 2011 hlavne vela vela zdravicka pre vas a vase deticky a hlavne vela mliecka, pohody a krasnych chvil s vasimi rodinkami. Pre kazdu z nas bol rok 2010 ten najkrajsi 🙂 Cely rok sme ho prezili s nasimi babatkami 🙂 STASTNY NOVY ROK cmuk

slavuska30
31. dec 2010

@nivejka dakujeme...snažila som sa 😀 😀 😀 ale ja som neni fotogenická, vyhori pri mne každa fotka 😀 😀 😀 😀 😀

slavuska30
31. dec 2010

@malemimi my sme včera mali take striedanie, že len potiahol a uz na druhy cecok, potiahol a zase sme sa vratili na iny cecok 😀 😀 , pokial mu to same tecie je fajn, ale ked ma tahat, tak sa zlosti a ošíva 😀

slavuska30
31. dec 2010

@yvett14 🙂 dakujeme..

slavuska30
31. dec 2010

🙂 🙂 inak KRÁSNY NOVÝ ROK želám všstkým 🙂 🙂