Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
dievčatá tak ešte raz všetkým vela zdravíčka do nového roku. sme o rok staršie ale o to krajšie!! hihi
my sme Silvestrovali doma, maličká zaspala o 22.30 a o polnoci som si ju pochovala v náručí lebo manžel a syn mi urobili pred oknami ohnostroj tak sme si privítali rok a ľahli o 1.00 a maličká sa mi zobudila až o 5. 45. fuu tak som si pospala superne!!
tusim v utorok presne ked bude mat 3 mesiace ideme do poradne tak som zvedava ci bude magicka sedmicka moj hruby odhad je cca 7200g uvidime ci mam dobry odhad 😅
ale uz mi je hrozne tazky...aj teraz zaspal na rukach a uz ma bolia ako svinu 🙄
@vejinka no vy ste sa narodili vtedy kedy my ale nasa Sonicka ma maximalne 6kg 😉 ak vobec tolko 🙂 Myslim,ze aj to,ze je Vilko vacsi a silnejsi, tak dokaze sa obratit z bruska na chrbatik a krasne pasie 😉
@yvett14 jej mala je nadherna 😉 Krasna princeznicka 😉 Inak take papucky ako mate na nozickach mame aj my a asi aj satocky 😉 Inak este je skoro na sedenie, to by som ju nedavala. Este ma cas 😉
no uz mi tusim ruka odumrela 😖
idem spat lebo uz nevidim brum 😉
My ideme na očkovanie 11.1., ja to spravím tak ako pri Emmke, zaočkujú ho, budeme leteť domov, hneď mu dám nurofen / od bolesti, od horúčky, od zápalu / vínový obklad / ten je fakt najlepší - osvedčený / mu uviažem na nožičku, vždy to zabralo tak dúfam, že aj uňho
no holky vy ste tu toho popísali ani neviem či vás stihnem dočítať ☹
@slavuska30 haha pekne... 😀 😀

@emily327
kludne dudlik vymen hned v utorok. Ked bude ten povodny dudkat este tar dni nevadi, ale lepsie je dat az neskor ako o nieco skorej 😉