Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
no tak vám prajem ešte raz krásny a šťastný nový rok ....!!!
a inak musím sa pochváliť ...dnes oslavujem moje 23 narodeniny 😀 😀 hihi
viete čo som dostala od manžela?! kopírku domácu kde môžem scenovať a aj foto tlačiť na foto papier tak sme to hneď o 00:30 skúšali haha je to super nemusím chodiť tlačiť do obchodov a tak ale mám to rovno doma 😉
@malemimi Zlatíčko tak Ti prajem k narodeninám vela vela zdravíčka, šťastíčka, lásky od najbližších a krásne úsmevy od Sofinky, aby si sa v nikom nesklamala a aby si bola plná optimizmu v týchto časoch. veliké cmuk Ti posielame aj s Diankou 😉 ináč aj moja starká sa narodila v tento den a už by oslávila 88 r. papa
@yvett14 jeee ďakujem 😀 😀 haha sranda aj môj otec dnes má narodky haha 😀 😀 tak vše starjek prajeme !!!! 😉
no ja nepijem teda už nepijem asi 3 roky...my to nejak prestalo chutiť...asi som sa toho prepila 😀 😀 😝
no on chcel ale mne sa nechce 😀 😀 haha 😝 veď stále ma buzeruje že ma pomiluje a že ma chce pomilovať a že mu mám dať šušu a tak ...UZ JE PO 22 HOD 😀 🙂
holky inak prd včerom a dnes som mala našpinené na gaťkách ale len trochu nič moc skoro som si to ani nevšimla ale mrcha nikde...
Alebo ma v noci mm znásilnil??!! 😀 😀
.ahojte kočky, my mame dáku hladnu noc za nami..3x musel papat a aj tak mam pocit, že keby sa dalo zje aj mna... 😀 😀
@malemimi 🙂 🙂 všetko najlepšie k narodeninám želám, nech sa Ti splnia aj tie najtajnejšie sny 😉
baby zaujimalo by ma, kolko z vas ma babatko s datumom narodenia 14.10. piste mi IP, alebo reagujte na moj odkaz, diky 🙂
ahojte kočky......tak my sme sa dnes nejako rozjašili a ja s Lili,že sa mi začala nahlas smiať--jéééj to bola nádhera.....
už sem tam bol náznak hlasného smiechu,ale dnes sa rozosmiala poriadne 😀
teším sa z toho ako malá a teraz zaspinkala na našej posteli 🙂
@malemimi jej vsetko len to NAJ moja k narodeninkam 😉 A ako nivejka pisala 😀 Mozme ti byt tety 😀 A darcek je super, velmi prakticky 😉
@nivejka no cauko teta 😀 Sonicka sa takto nahlas zasmiala asi pred 3 tyzdnami a my sme z toho tiez boli mimo xixi
Je to nadherne,ze? Treba kamerovat, aby zostala pamiatka.
caute baby........ako som sa docitala spominate ockovania........aj my ideme 11.januara tak som zvedava ako mala zareaguje......mala ist este v decembri ale akurat jej vychadzali 3 mesiace na vianoce a lekar hovoril ze na sviatky nam da pokoj lebo bohvie ako zareaguje takze nas to caka o tyzden tak som zvedava
a nasej malej sa nechce past koniky........skusam to s nou ale asi ju brzdi ta ortezka ked jej troska pomozem tak sa krasne drzi s hlavkou hore ale sama sa nevie dvihnut asi to bude fakt kvoli ortezke
ja dostanem porážku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mm išiel ostrihať Lili vlásky,lebo jej to všelijako stálo a už mala dosť lysín a vyšiel s ňou von a on ju úplne oholil !!!!!!!!
takže je úlne holohlavá--ja som myslela,že jej zastrihne tie neposlušné vlásky a on toto ----..no mňa poráža--ja ho dorazím 😠
my sme sa dnes ráno bláznili v posteli, šteklila som ho na krku a brušku, a on sa nahlas rehotal, strašne to bolo zlaté, malému vypadali predné vlásky hneď, teraz mu už dorastajú
dnes sme boli vonku, bolo pekne, mohlo by takto byť celý týždeň
inak čo sa týka spinkania, zistila som, že čím neskôr ide spať tým spí lepšie / dlhšie /, len kto to má večer vydržať, vaše kedy chodia spávať?

@yvett14 super fotečky!!!
@vejinka čoo no daj vedieť potom či povolila a či zabralo ...ale ne že ti odhryzne s ďasnami bradavku 😀