icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
1. jan 2011

@emily327
kludne dudlik vymen hned v utorok. Ked bude ten povodny dudkat este tar dni nevadi, ale lepsie je dat az neskor ako o nieco skorej 😉

yvett14
1. jan 2011

@emily327 haha to ste také vydráždené na sedenie ako my!! mm to skusil raz lebo maličká dvíhala hlavku a teraz si to vyžaduje. tak Dianka sedí s ocinkom a my dve spolu pasieme potom koníčky.

yvett14
1. jan 2011

dievčatá tak ešte raz všetkým vela zdravíčka do nového roku. sme o rok staršie ale o to krajšie!! hihi
my sme Silvestrovali doma, maličká zaspala o 22.30 a o polnoci som si ju pochovala v náručí lebo manžel a syn mi urobili pred oknami ohnostroj tak sme si privítali rok a ľahli o 1.00 a maličká sa mi zobudila až o 5. 45. fuu tak som si pospala superne!!

yvett14
1. jan 2011

@malemimi tak moja tu ti dávam tie foto čo som nevedela dať do pc z fotáka!! lebo som mumavá do techniky!!!hihi

vejinka
1. jan 2011

@yvett14 dianka je ako obrazok..a sikovnica aj my by sme radi len sedeli ale zatial trenujeme len pasenie sedenie menej

yvett14
1. jan 2011
yvett14
1. jan 2011

@vejinka ale krásne držíte hlavičku, Dianka tak ešte nevie ale chytá sa dnes prišla na to že može aj hybat ručkami ked pasie konika!! šikovnučký je Vilko

vejinka
1. jan 2011

@yvett14 a dnes sa aj prvy krat prevratil asi tri krat za sebou z bruska na cgrbatik..inak bol z toho prekvapkany 😀

vejinka
1. jan 2011

@yvett14 ale dianka je skoro o mesiac mladsia nie ako moje sumo 😀

vejinka
1. jan 2011

tusim v utorok presne ked bude mat 3 mesiace ideme do poradne tak som zvedava ci bude magicka sedmicka moj hruby odhad je cca 7200g uvidime ci mam dobry odhad 😅

vejinka
1. jan 2011

ale uz mi je hrozne tazky...aj teraz zaspal na rukach a uz ma bolia ako svinu 🙄

emily327
1. jan 2011

@vejinka no vy ste sa narodili vtedy kedy my ale nasa Sonicka ma maximalne 6kg 😉 ak vobec tolko 🙂 Myslim,ze aj to,ze je Vilko vacsi a silnejsi, tak dokaze sa obratit z bruska na chrbatik a krasne pasie 😉

@yvett14 jej mala je nadherna 😉 Krasna princeznicka 😉 Inak take papucky ako mate na nozickach mame aj my a asi aj satocky 😉 Inak este je skoro na sedenie, to by som ju nedavala. Este ma cas 😉

vejinka
1. jan 2011

@emily327 jo nieco na tom bude 😉

emily327
1. jan 2011

@vejinka inak je super,ze tvoje deticky maju,ze 2 roky a 4 mesiace a 2 mesiace a 4 tyzdne 🙂 cmuk a aj vas budu ockovat v utorok v poradni?

vejinka
1. jan 2011

@emily327 hej a skusim navrhnut nech ho zaockuje popri kojeni..som zvedava comi na to povie som citala ze potom to drobec lepsie znasa a nereve 😉

emily327
1. jan 2011

@vejinka aha no to som este nepocula ale bolo by to super 😉 Tak daj potom vediet. A vakciny mas doma? Budes davat ockovat aj proti rotavirusom?

vejinka
1. jan 2011

@emily327 no tusim ked ti to dam vediet vy to uz budete mat tiez za sebou
ano dam aj rotavirusy vakciny ma dokina tam cize ja pojdem len zaplatit do lekarne od ktorych bere 😉

vejinka
1. jan 2011

no uz mi tusim ruka odumrela 😖

emily327
1. jan 2011

@vejinka my ideme na ockovanie 12.1. takze vy budete ockovani skor ako my 😉 Super, ja uz mam asi 2 tyzdne vakciny doma, proti rotavirusom ockovat nedame. Tak drzim palce, nech to maly v pohode zvladne 😉

vejinka
1. jan 2011

@emily327 ok tak dam vediet 😉

vejinka
1. jan 2011

idem spat lebo uz nevidim brum 😉

emily327
1. jan 2011

@vejinka dobru nocku, aj ja idem. Vcerajsie ponocovanie mi dalo zabrat som dnes ako mechom udreta ☹ Dobru nocku vsetkym oktobrovkam cmuk papa

me
1. jan 2011

@vejinka - krásne vlasaté bábätko, náš Samino sa tiež začal prevracať v postielke z chrbátika na bok, potom ho zastavia tyčky
@yvett14 - jééééj náš malý tiež miluje keď sa zdvíha takto do sedu - má neskutočný výraz pri tom - na zjedenie a ešte miluje "pozerať" telku

me
1. jan 2011

My ideme na očkovanie 11.1., ja to spravím tak ako pri Emmke, zaočkujú ho, budeme leteť domov, hneď mu dám nurofen / od bolesti, od horúčky, od zápalu / vínový obklad / ten je fakt najlepší - osvedčený / mu uviažem na nožičku, vždy to zabralo tak dúfam, že aj uňho

malemimi
1. jan 2011

no holky vy ste tu toho popísali ani neviem či vás stihnem dočítať ☹

malemimi
1. jan 2011

@yvett14 a už môžu sedieť??? 😲 😲 😲

malemimi
1. jan 2011

@slavuska30 haha pekne... 😀 😀

malemimi
1. jan 2011

@ziza55 ja som mala pomelo jeden celý mesiac 😀 a tuším v pohodke ak sa jej spravý pupi to na druhý deň alebo už v ten deň nemá ..veď si musia zvykať

@nivejka ja som dnes kukala tiež malej do úst lebo si tam pchala palec a žužlala tak neviem či jej tiež nejde zúbok.. 😀

malemimi
1. jan 2011

@emily327 ee no malá je šikulka !

malemimi
1. jan 2011

@vejinka mne malá tiež prespala ten strašný hurkaj len som chodila kuk k malej lebo cez vysielašku ako rachotili to bolo všetko počuť a som nevedela či ona sa zobudila alebo čo...