Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka 🙂 ahoj, ani nam to nejde to ,,pasenie,, a dr povedala, ze je to pre tu ortezu, že ma slabe svaly a ta poloha nozičiek mu to nneumoznuje ani 😒 , tak uvidim, co bude na kontrole..
dakujeme
@slavuska30 no vsak trenujem s malou, ked je na chrbatiku krasne sa vie vytiahnut........to jej dam len prst ona sa chyti a sama vytiahne, hlavicku udrzi super len na tom brusku to robi problem, ved uvidim ked nebude mat ortezku ako jej to pojde.......my mame inu ortezku nez vy (to si mozes na fotke vsimnut)......a kolko ju budete mat este vy?
@hirunka nam to nejde nijako na brusku ☹ pozerala som foto, su to rozdielne typy ortezky, aj vy ju musite mat min 18hod denne??na kontrolu ideme za dva tyždne, potom uvidim ako dopadne ultrazvuk a vyšetrenie..podla toho bude nasledovat dalsia liečba
@hirunka
@slavuska30 - zlatučkí, vidím tie ortézy, no je to podobné ako tie remienky, ale asi účinnejšie, remienky boli až na pätičky, ale moc to nedržalo - museli sme si ich upraviť, vidím, že chodiť na sono v 4 týž. má veľký význam, ak by to tak bolo pred 6 rokmi tak sme sa nemuseli trápiť s remienkami do 1 roka, prajem vám aby ste mali čo najskôr dobré výsledky a tešili sa.
@nivejka - veď je milá, my sme sa ani nestrihali a takto sme mali vypadané vlásky vpredu
@hirunka
@slavuska30
@me
ďakujem holky
@happy8051 a o čom som písala? som zabudla haha a áno kojím
@nivejka hihi 😀 😀 ďakujem no ja mám o 15 a o 17 rokov starších súrodencov takže mi môžeš byť ségra haha 😀 😀 😀 no boli sme dnes na dvoch návštevách a včera sme tiež boli na návšteve 😉
daj foto holohlavej LILI 🙂 😀
@emily327 ďakujem moja... 😉
@hirunka neboj to príde určo to je tou ortézou 😉
@me ja moju kúpem tak o 17:30 18 hod a potom ako sa napapká ...chcem aj ja mať kľud a kuk TV ale ráno je potm o 6...7 hod hore ale ešte vie zaspať buď do 8 alebo aj do 10hod 😉 a večer keď zaspí spí takých 6-7 hod na papanie a potom spí 4-5-hodin teda do rána 🙂
@slavuska30 no my ju musime mat stale len na prebalovanie a kupkanie ju mozeme dat dole...........20.januara ideme na kontrolu a uvidime co dalej
@nivejka jeeej zlatunka a to je dobre ze jej to dal cele strojcekom jej to pekne zahusti vlasy uvidis 🙂
@slavuska30 ale Peťko je iný frajer, moja, je krásnučký!
@me
@me no mne dr na ortopedii povedal ked sme boli na sono že ked moja sestra mala remence za malička tak pre istotu mám malu baliť na široko. a ked meral tak som mala vraj -1 na pravom a -2 na ľavom. ale to -2 povedal až ked som povedala o sestre. tak balime na široko, a na ortopediu ideme 18.1, dufam že povie dobre správy.
Ahojte...neviem ci ste sa uz o tom bavili ...ale dato deticky zaockovat proti rotavirusom??
@cukruska1920 moja ja ešte neviem, teraz som čítala o tých rotavírusoch a je to dosť nebezpečné ale ked si to tak vezmeš ked som mala pred 12 rokmi syna nikto mi ani nespomenul nejaké rotavirusy!! mal hnačku a prešla. v tom článku pisali že zomre na ne ročne od 200 do 500tisic ludi. tak to je tak nebezpečné ako chripka. tak ja neviem uvidim čo mi povie dr.

kedy ako, o 21.00, alebo o 21.30, na silvestra až o 22.30