icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
2. jan 2011

kedy ako, o 21.00, alebo o 21.30, na silvestra až o 22.30

hirunka
2. jan 2011

@me mne malinka chodi spat okolo 19.00 a do tej druhej pol tretej rano vydrzi.......uz si zvykla takto

hirunka
2. jan 2011

nasa krasavica

yvett14
2. jan 2011

@me my chodievame spinkať o 19.30 spinká hodinu, potom je hodinu hore ale už o 22hej spíme a zobudili sme sa dnes o 5.30 ale také hladne že to nevydržala a začala už aj plakat. maličká mi totiž málo plače dufam že to nie je zlé pre jej plucka že málo plače. ona je taká kludná.

nivejka
2. jan 2011

@emily327 ....tak teraz má jednotnú frizúru a zobral jej to mašinkou--dokonca sa jej to aj páčilo a ani nemuk

nivejka
2. jan 2011

@hirunka ....jéééj zlatíčko aká je krásnučká a moderná 🙂 🙂 🙂

nivejka
2. jan 2011

tak Lilinka bez vláskou....teraz jej vyniknú očičká....ale aj tak som myslela,že jej to len mierne skráti--no ved to dorastie 😉

yvett14
2. jan 2011

@hirunka no konečne tu máme vašu Bambuľku, aká je krásna, frajerka malá 😵 😵 😵 😵 😵

slavuska30
2. jan 2011

@hirunka 🙂 ahoj, ani nam to nejde to ,,pasenie,, a dr povedala, ze je to pre tu ortezu, že ma slabe svaly a ta poloha nozičiek mu to nneumoznuje ani 😒 , tak uvidim, co bude na kontrole..

yvett14
2. jan 2011

@nivejka jaaj krásna je, my takto vyzeráme stále-haha málo vláskov máme vpredu a vzadu len také 2 cm

a ináč mama mna dala tiež dohola a mám husté a hrube vlasy!! tak to hádam aj pomože, ved počkaj možno aj my tak skončime strojčekom dole vlásky, ak nie teraz tak neskor určite

nivejka
2. jan 2011

@yvett14 ...mm mi tvrdí,že aby jej zhustli....už vzadu malá dosť vypadané,tak to zjednotil.....
dám foto na porovnanie--ja si neviem nejako zvyknúť 😅 --strašná zmena...
na tej prvej foto--už aj gumičky mala vo vláskoch 🙂

emily327
2. jan 2011

@hirunka malinka je krasna 😉

@nivejka vyzera dobre aj bez vlaskov 😉 Tie jej dorastu neboj 😉 Je to krasna princeznicka cmuk

mircova
2. jan 2011

@nivejka Lilinka je nádherná okaňa 😉 a účes má fakt super 🙂 🙂 🙂

mona777
2. jan 2011

@nivejka ty si ju dala ostrihať? a pječo? ona je kočka tak či tak ale chudatko malinké

mona777
2. jan 2011

@nivejka jaj už som si to prečítala - tak manžel to spackal 😀

yvett14
2. jan 2011

@nivejka neboj moja aj gumičkovať ešte budes mocť. hihi maličká je krásnučká!!

slavuska30
2. jan 2011

@nivejka @hirunka aké máte krásne okaté dievčatká 🙂 , my sme takto tučnučký 😉

hirunka
2. jan 2011

dakujeme

hirunka
2. jan 2011

@slavuska30 no vsak trenujem s malou, ked je na chrbatiku krasne sa vie vytiahnut........to jej dam len prst ona sa chyti a sama vytiahne, hlavicku udrzi super len na tom brusku to robi problem, ved uvidim ked nebude mat ortezku ako jej to pojde.......my mame inu ortezku nez vy (to si mozes na fotke vsimnut)......a kolko ju budete mat este vy?

slavuska30
2. jan 2011

@hirunka nam to nejde nijako na brusku ☹ pozerala som foto, su to rozdielne typy ortezky, aj vy ju musite mat min 18hod denne??na kontrolu ideme za dva tyždne, potom uvidim ako dopadne ultrazvuk a vyšetrenie..podla toho bude nasledovat dalsia liečba

me
2. jan 2011

@hirunka
@slavuska30 - zlatučkí, vidím tie ortézy, no je to podobné ako tie remienky, ale asi účinnejšie, remienky boli až na pätičky, ale moc to nedržalo - museli sme si ich upraviť, vidím, že chodiť na sono v 4 týž. má veľký význam, ak by to tak bolo pred 6 rokmi tak sme sa nemuseli trápiť s remienkami do 1 roka, prajem vám aby ste mali čo najskôr dobré výsledky a tešili sa.
@nivejka - veď je milá, my sme sa ani nestrihali a takto sme mali vypadané vlásky vpredu

malemimi
2. jan 2011

@hirunka
@slavuska30
@me
ďakujem holky

@happy8051 a o čom som písala? som zabudla haha a áno kojím

@nivejka hihi 😀 😀 ďakujem no ja mám o 15 a o 17 rokov starších súrodencov takže mi môžeš byť ségra haha 😀 😀 😀 no boli sme dnes na dvoch návštevách a včera sme tiež boli na návšteve 😉
daj foto holohlavej LILI 🙂 😀

@emily327 ďakujem moja... 😉

@hirunka neboj to príde určo to je tou ortézou 😉
@me ja moju kúpem tak o 17:30 18 hod a potom ako sa napapká ...chcem aj ja mať kľud a kuk TV ale ráno je potm o 6...7 hod hore ale ešte vie zaspať buď do 8 alebo aj do 10hod 😉 a večer keď zaspí spí takých 6-7 hod na papanie a potom spí 4-5-hodin teda do rána 🙂

malemimi
2. jan 2011

@hirunka ee no zlatá je malá 😉
@nivejka ha no malá je zlatá 😀 😝

hirunka
2. jan 2011

@slavuska30 no my ju musime mat stale len na prebalovanie a kupkanie ju mozeme dat dole...........20.januara ideme na kontrolu a uvidime co dalej

malemimi
2. jan 2011

canisterapia holky hláste sa haha 😀 😀 😀 😀 😀

lenkaoravcova
2. jan 2011

@nivejka jeeej zlatunka a to je dobre ze jej to dal cele strojcekom jej to pekne zahusti vlasy uvidis 🙂

yvett14
2. jan 2011

@slavuska30 ale Peťko je iný frajer, moja, je krásnučký!

yvett14
2. jan 2011

@me
@me no mne dr na ortopedii povedal ked sme boli na sono že ked moja sestra mala remence za malička tak pre istotu mám malu baliť na široko. a ked meral tak som mala vraj -1 na pravom a -2 na ľavom. ale to -2 povedal až ked som povedala o sestre. tak balime na široko, a na ortopediu ideme 18.1, dufam že povie dobre správy.

cukruska1920
2. jan 2011

Ahojte...neviem ci ste sa uz o tom bavili ...ale dato deticky zaockovat proti rotavirusom??

yvett14
2. jan 2011

@cukruska1920 moja ja ešte neviem, teraz som čítala o tých rotavírusoch a je to dosť nebezpečné ale ked si to tak vezmeš ked som mala pred 12 rokmi syna nikto mi ani nespomenul nejaké rotavirusy!! mal hnačku a prešla. v tom článku pisali že zomre na ne ročne od 200 do 500tisic ludi. tak to je tak nebezpečné ako chripka. tak ja neviem uvidim čo mi povie dr.