icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
2. jan 2011

@malemimi dodatocne vsetko naj dius k vcerajsiemu sviatku 😉 ...super foto..chi..takze mala ma uz aj ponika doma

ziza55
2. jan 2011

inak baby vy toho tolko popisete ... 🙂 ...no u nas bolo to odmietanie cickov iba prechodne nastastie...uz sa pekne prisaje na prvy krat..a klopklop...taky je dobrucky...ani espumizan uz nedavam..hm nech to dlho vydrzi
@nivejka jeeeeeeeeeejda ..mna by asi piclo na tvojom mieste v prvom momente...ale uvidis..malej narastu rychlo nove kvalitne vlasky...a je zlatunka tak ci tak...a este ze je zima nosia sa capicky tak je to jedno 🙂

tanija133
2. jan 2011

@malemimi Vsetko NAJ, NAJ, NAJ k tvojim narodeninkam, len aby mola malinka zdrava 😉aky pekny datum mas 🙂 Sofi sa ma...Ziveho konika ma doma chi, chi, chi..... 😀

ziza55
2. jan 2011

@me no moj maly chodi spinkat okolo 19tej -20tej a spi cca 6hodin... a potom zas kazde cca 3hodky papa..ale stalo sa uz aj ze zaspal o osme vecer a vstal az rano o piatej...no aspon som sa vyspala...ale cecky ako kamen...chi..tak dalsiu hodinu som stravila odsavanim....,ale myslim si ze rezim tych nasich deticiek sa este bude velakrat menit
inak raz pred vianocami som chcela ist s kamoskami na pohar vina...popriat si vsetko dobre na sviatky...planovala som to 2tyzdne ze vybehnem na 2-3hodky...a on ako keby to citil...vecer nie a nie zaspat ako inokedy...kazdu polhodinu bol hore...konecne zaspal tak tvrdsie o 23tej..ale to som uz bola k.o...tak som nakoniec nikam nesla...spekulant si to dobre naplanoval 🙂 😀

tanija133
2. jan 2011

@nivejka Asi by som mojho zavrazdila, keby mi toto spravil..( tie vlasky) ale Lilinka je sarmantna aj bez nich..... 😉 Bambulka krasna okata....

tanija133
2. jan 2011

@me My sa kupeme okolo pol 8 az 8, takze zaspi medzi 8-9, ale az po 10,00 ma taky tuhy spanok, dovtedy este vykrikuje.... Aj mne sa zda cim neskor lym lesie.To je asi tym ze ich ucime na urcitu hodinu spat, a ked to posunies, tak su uz unaveni velmi, lebo su zvyknutu na tu skorsiu hodku spinkat.... 😉

tanija133
2. jan 2011

@hirunka Krasna ruzova Alesinka... 🙂
@slavuska30 Fesacisko Petko.... 🙂

tanija133
2. jan 2011

@cukruska1920 Myslim ze vacsina dievcat to nebude davat......

tanija133
2. jan 2011

@ziza55 Nastasie ze to tak rychlo preslo, hned sa mi to nezdalo u Patka, ze by odmietal , ved jemu tak chuti.....U Miska si to neviem zatial predsavit ze by odmietol, ked dam vtedy pocuca,ale davam mu iba ked krici, nech sa chlapec neprejeda.... 😉

emily327
2. jan 2011

@cukruska1920 my nebudeme davat ockovat proti rotavirusom.

tanija133
2. jan 2011

@ziza55 No ti nasi krpci su veeeelmi podobni, toto iste aj mne spravil, ked som chcela ist na vianocny vecierok, nie a nie zaspat ako obvykle...Ja som sice vtedy aj sla, ale tatinko bol na nervy... 😀 Odvtedy uz nic vecer radsej neplanujem..Radsej vsetko riesim cez den a s nim... 🙂 Su to mali krpci vsetko vycitia, chcu mat maminku iba pre seba... 🙂

tanija133
2. jan 2011

Dievcatka, od vcera , teda od 1.1. som Miskovi zacala davat vacsie dupacky, uz tie od 3-6 mesiacov, to je tusim ta 68, tak uz moze kopkat nozickami ostsest...Ta velkost 62 0-3 mesiacov bol uz hrozne napratany....Aku velkost davate, aj vy uz davate vacsie dupky? Take krasne som mu kupila dnes v Mothercare v Eurovei, maju uz aj zlavy, maju tam velmi pekne veci. Sa tak tesim ked ho do nich obleciem....)))

ziza55
2. jan 2011

@tanija133 no a vies co moja...on ked to prso nechcel asi 2-3dni...to som vtedy skusala davat ten feniklovy caj...tak mozno to bolo aj preto..nooo su to vymyselnici...aj ja som vtedy rozmyslala ze pojdem o tej jedenastej ked konecne zaspal..ale drahy mi povedal...ze ked zacne plakat tak mi hned vola...tak to by som bola v strese..preto som sa nato vykaslala...ale vsak ked zacnu prikrmy...uz nebudu na nas az tak zavisli

ziza55
2. jan 2011

@tanija133 aj my davame 3-6mes..strasne vela veci som mala nakupenych do 3mes...plnu komodu...polku znich nemal ani raz na sebe...tak som dnes rozmyslala kde odlozim tie vecicky postupne co mu budu male...rozmyslam ze kupim tie vakuove obaly co sa vysaje vzduch vysavacom...alebo krabice v ikei??hmhm...sama neviem..ty do coho budes uskladnovat?
baby mate niekto skusenosti s tymi vakuovymi obalmi na oblecenie?som pozerala ze by som objednala z mmbazara...ale maju asi 5roznych rozmerov...ak mate niektora take obaly..aky rozmer je najpraktickejsi?dikes

yvett14
2. jan 2011

@ziza55 tomu never že nebudu závislí- ja len nutrilonom chovám a maličká aj ked spinká a je idem do obchodu tak mi mm hned volá že maličká je už hore - mám sa ponáhlať. vraj bola hore len čo som auto naštartovala. a to bolo aj so synom takto ked bol malý až v 5 roku to tak na troch zmizlo. ale je stále naviazaný na mne.
@tanija133 no moja my sme používali velkost 56 a menej a včera som dala dupky 62 tak su nám troška vačšie a priťahujem ich ponožkami 🙂 🙂 🙂 🙂 ale aspon mám viac na kopkanie.

tanija133
2. jan 2011

@ziza55 Ja som ani neskusala ten cajik, doktorka to uplne zamietla, ale ved su tak zdravo okruhli....a brusko ho tiez uz dlho nebolieva, tak cajik neriesim. No myslim ze nebudu na nas taki zavisli, az ked prestaneme kojit, lebo ten moj krpec , sice akoze zaspi okolo pol 9 az 9 ale do 10 vykrikuje a vtedy mu aspon 3 krat idem dat este potiahnut a podudlovat. ted az po tychto procedurach prejde do takeho hlbokeho spanku.... 😉 Prikrmy mozno nic nevyriesia...ALe ved kam by sme uz my sli.... 😉

tanija133
2. jan 2011

@yvett14 To je naozaj velmi drobnucka, ona je asi najmensia zo vsetkych babatiek tu... 🙂 To ti nasi valibuci 56 ani nenosili .......

yvett14
2. jan 2011

baby opakujem otázku, nie je problém ked mi maličká vela neplače?? čo myslite ? vyvinu sa jej aj tak dobre pluca?? a ešte sa pochválim-nepochválim.... rozmýšľam že už nebudem tlačiť tie moje malé kozy lebo z nich už nevyjde ani 20ml a zbytočne si ich tlačim a nič. skušala som hočo ale už som asi mimo hry!! škoda !!

yvett14
2. jan 2011

@tanija133 no ked som bola na poradni tak sme mali 4.5kg ale teraz ked sme sa vážili tak sme mali 5kg!!hihi no to asi je tak- sme najmensie!! 🙂 🙂 ale ja sa teším aj tomu lebo ja mám tak zničenu chrbticu že je fajn ked priberáme tak pomaličky. papáme 6x denne a je spokojná ked neplače!! 🙂 🙂

tanija133
2. jan 2011

@ziza55 Ja som to velmi neprahanala s nakupovanim oblecka 0-3 mesiace, ale aj tak mal toho dost, mam este miesto v komode, tak som tie veci dala o suflik nizsie,zatial sa mi to tam zmesti, ale neskor to budem musiet urcite vypratat, asi do nejakych krabic to dam z Ikei.... 😉

tanija133
2. jan 2011

@yvett14 Ivet, nieco ine je vytlacat si z prsa, vtedy nemusi ist nic, a nieco ine je ked ti malinka pije z prsa, deti su najlepsie odsavacky, takze to nevzdavaj a prikladaj...Mliecko sa tvori na zaklade dopytu..... 🙂
A neviem s tym plackanim, bud rada ze ti neplacka, a to ani vtedy ked je hladna, alebo ked ju postipes, ani vtedy? Ak je ti to divne ze malo place ,tak sa mozno spytaj lekarky... 🙂
A nevadi ze je taka drobna, hlavne ze je spokojna...

yvett14
2. jan 2011

@tanija133 tak akože zalakala ked som jej chytila to očkovanie, ale inak je kludná- ja viem je to dobre!! dobre moja tak ešte ustanem a uvidim čo maličká len ju musím nechať riadne vyhladovet aby sa dobre prisala. 😉

yvett14
2. jan 2011

Dievčatá moje idem ja do večných lovišť, rodinka už buvká tak idem aj ja, prajem dobru nocku a sladké sníčky papa cmuk

me
2. jan 2011

baby tak to vám závidím, aj to zaspávanie - teraz mi zaspal! a aj to ako dlho spia, môj keď prespí 5-6 h tak som šťastná, väčšinou 4 - 4,5 h, ale najčastejšie 2-3h, snáď to bude lepšie

@tanija133 - veru alibuci, 56 nosil chvíľu, a už asi 3 týždne máme oblečko 3-6 m

dobrú nôcku všetkým

slavuska30
3. jan 2011

@me ..no ved uvidim aky bude učinok, hlavne nech mu to pomože 🙂

slavuska30
3. jan 2011

@hirunka aj ja ju skladam len vtedy dole, ale teraz som ju dala dole na 4hodky, lebo ho velmi bolelo brusko a reval o dušu, tak som ho ani zapnut nemohla, len na rukach..tak až ked sa zobudil...no som zvedava velmi ako dopadne kontrola..my ideme na Teslovu na kontrolu

slavuska30
3. jan 2011

@yvett14 dakujem.. 😉

slavuska30
3. jan 2011

@tanija133 vdaka 😉

slavuska30
3. jan 2011

@cukruska1920 ahoj, ja davam, uz mam aj recept vypisany na tu očkovaciu latku, neni hradena poistovnou stoji 40e

nivejka
3. jan 2011

@malemimi ....no teeda Althea je vo svojom živle---veľmi pekná fotečka a Sofinka si to užíva 🙂