icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
3. jan 2011

@slavuska30 chichi..este dobre ze je zima a nie leto..vsak?ved do leta sa to pekne vyformuje neboj

jana_toky
3. jan 2011

@nivejka
jeeejha, a ako ste tie vlasky strihali? Strojcekom to asi neslo, ci? 😀

me
3. jan 2011

keď už spomínate tú antikoncepciu, beriete? Lebo ja som sa s ňou trápila 3 roky a bol to horor, všetky vedľajšie účinky som mala, pribrala som, zhoršila sa mi pleť, bola som hrozne náladová, bolela ma hlava a sex som neznášala, vyskúšala som tri druhy a stále rovnako, potom som sa na to vykašlala, ale aj tak sa mi pobláznili nakoniec hormóny a musela som ich dávať doporiadku aby som vôbec otehotnela, najhoršie som znášala práve tú čisto gestagénovú / cerazete / , ktorá sa môže pri kojení, tak teraz mám strach vyskúšať ju, ale čo potom? Vy máte akú skúsenosť?

jana_toky
3. jan 2011

@malemimi
gratulujeme dodatocne k narockam, cmuk posielame 😀

jana_toky
3. jan 2011

@tanija133
ja davam 62, teraz su mu este akorat, ale dlho to asi nepotrva, lebo zacal dost papkat a dokonca vcera si pytal kazdu hodinu, inak reval o 106. Neviem, co to bolo vcera za den 😒

malemimi
3. jan 2011

@ziza55 ďakujem Zuzi...no má haha 😀 😀
no super že to bolo len prechodné... 🙂
@tanija133 ďakujeme hihi 🙂 😉 😀

@yvett14 deti veľmi cítia že mamina odišla...my s kamošmi sme chceli ísť von cez vík a mali malé bábo asi také ako my teraz a on cítil že mama má ísť preč tak aj do 23 hod bol hore ...keď zaspal tak sme šlo von a potvorák sa za chvíľku zobudil a bol hore až kým mamina neprišla domov...a to robil vždy ... 😀

@nivejka hihi ďakujeme 😉 😀

malemimi
3. jan 2011

@emily327 ahoj ja celkom dobrú len malá sa vrátila asi do starých kolají neviem... čiže po kúpaní zaspí spí tych 6-7hod papka potom o 2-3 hodky sa zobudí že chce zase ...napapá sa zapsí ...a zase o také 2-3 hodky papká... a cez deň to je podobné ale aj spí cez deň tak neviem-...ale som rada že spí lebo vtedy sa vyvíjajú ... 😉
a už ti je lepšie?

@slavuska30 haha tak fakt sa poraď s doktorom

malemimi
3. jan 2011

@me ja som pred pôrodom nebrala antiku 3 roky a nič sa nestalo haha mm si dával moc bacha 😝 😀
a ani teraz neberiem načo 😀 akurát že mm by sa chcel do mňa...to ... 😀 😀 😀 😀 haha a nemôže a gumu nemám rada neznášam ju ... 😖 ue

malemimi
3. jan 2011

@jana_toky jeee ďakujem Jani....inak sa máte ako?

malemimi
3. jan 2011

no holky mm má teplotu 38,3...už viac než hodnu po paralene pus...tak som mu dala teraz studený obklad na celo a nohy

malemimi
3. jan 2011

neviete nejako poradiť ako rýchlo ho vyliečiť? nech nemá horúčku lebo čo viem alebo som našla tak 38,3 ešte nie je také hrozne že to len telo bojuje s tou chorobou až 38,5 alebo 39 stupnov je moc a treba znížiť teplotu...ale nechcem aby malá bola chorá... ☹
momentálne mm spí v izbe ale cez noc spáva v obyvke.... za chvíľku ho presuniem sem do obyvky a poriadne vyvetrám izbu len neviem kde budem s malou zatiaľ =(

emily327
3. jan 2011

@ziza55 jej no tak to sme mali podobne akurat,ze ja mam teraz 64kg a pred tehu som mala 59kg a pred porodom 78kg 🙂 ale ja som mala obrovske brusko, tak to bolo tym. Ale nejako sa netrapim ako vyzeram, som cerstvo po porode a jem co mi chuti a ziadna dieta dlho nehrozi. chcem malu kojit aspon rok, takze bud to pojde dole alebo tomu malinko cvicenim pomozem. Meriam 165cm 😉 xixi
inak fakt je to ciganske tesco a nikdy v nom nic nemaju, skor kupis v lidl ako v tesco. Len skoda,ze ten nema vsetko slovenske.

slavuska30
3. jan 2011

@ziza55 no dufam, potom aby som sa vpratala do plaviek...xixix

slavuska30
3. jan 2011

@me ja som mala danu 5r uplne super, jediny problém bol, že som mala silny menzes pri tom...pri tabletkách zas priberam..

nivejka
3. jan 2011

@slavuska30 ...že zákalačkový doklad ja umrem s teba.... 😀 😀 ....určite nie 😉

me
3. jan 2011

@malemimi - podľa mňa je dobré Theraflu, horúce nápoje, tie zaberú, ja som si to volakedy kupovala a pomohlo

slavuska30
3. jan 2011

@nivejka ..xi..no veru...radsej sa nefotim teraz 😀 😀 😀

yvett14
3. jan 2011

@nivejka na bytunok- hihi tak to je by som už mala byť aj rozporcovaná a zjedená!!hihi

yvett14
3. jan 2011

@slavuska30 😵 😵 😵 😵

slavuska30
3. jan 2011

@yvett14 ..xixix 🙂 🙂 🙂

yvett14
3. jan 2011

@me ahoj moja ja mám cerazete, a dufam že nebudem priberať. ja som brala 10 rokov antikoncepciu. lebo inak by som nedostala menzes vobec. ked som si urobila pauzu na pol roka tak som aj 4x do mesiaca chodila po tehu test lebo mi menzes vobec neprišiel. možno na 50 den, tak si predstavte tie nervy!! tak po pol roku som sa nahodila znova a tak som znova pribrala, na piruliach som pribrala 25 kg. a to som nežrala, fajčila a cvičila!! ked som otehotnela mala som 92kg na 162cm- tak mna už mali dávno zaklať!! hihi a teraz si to zatial držím ale ked už buchnem s mliekom tak začne tvrdá makačka a svalovky!! behačky!! ja som servírka tak mám telo naučené na beh a kroky tak musim inak riešiť cvičenie. ja musim brať hormony lebo inak idem do prechodu, dr. mi povedala po vyšetrení krvi. musím lebo mi to pojde na kosti a klby a ja ich mám po 18 rokoch roboty zničené!! no čo už narobim!! zabiť ma!!!

malemimi
3. jan 2011

@me no on si to dával ale predpísala mu dačo iné doki a to nepoznáme a on to nechce ...haha tak mu dávam paralen plus
aj mu to potom kleslo na 37,4 ale teraz zase to má hore ale na večer je vždy horúčka...

lenkaoravcova
3. jan 2011

Ahojte dievcata dodatotcne vsetko dobre do noveho roka Vam prajem, najma vela zdravicka vsetkym drobcekom a mamickam. Chcem sa opytat chystate sa niektora chodit s babom plavat, ja som chodila so starsim synom a bolo to naozaj super, miluje vodu a preto som sa dnes prihlasila aj s Leom, zaciname od februara uz sa tesim 🙂

malemimi
3. jan 2011

@lenkaoravcova ahoj podobne
no ja by som chcela ale tu v petržke alebo v Ba neviem či je a busom teda moc nechcem chodiť kedy to býva?

vejinka
3. jan 2011

caute baby volala som dokine ze vilko je chory takze zajtra neockuje ale do poradne musim 😕

malemimi
3. jan 2011

@vejinka hm neva aspoň ho skontroluje

malemimi
3. jan 2011

hadajte s čím sa napchávam.....
krupicovou kašou 😝 😝 😀 😀 😀

vejinka
3. jan 2011

@malemimi ty babatko 😀

vejinka
3. jan 2011