Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
Dievcatka, ja som si v pohode davala plienky c.2, a zdali sa mi byt dobre,a dnes som sa tu docitala ze vy uz davate č. 3, no tak aj ja budem davat teda č. 3.... 😉 Ake pouzivate plienky? ja Pampers Premium care, a č.3 stoja 13 e, a je ich tam uz iba 60 ks!!!!!! č.2. bolo aspon 72 ks!!!!
@nivejka ..to je dobre...to sa dorovná 🙂
.. ja davam od vikendu č.3 Pampers active baby, moj drahy ich kupil v dakej akcii, su balene v krabici 3balenia po 50ks ale cenu už neviem 🙂
@tanija133 no my ideme 25.1na ockovanie a poradnu tak si dame vediet aktualnu vahu.chichi..ja davam pampers c 3uz asi 2tyzdne..tie su iba do 6kg..takze ked nam na poradni povedali 2tyzdne dozadu ze mame cez 6kg..zacala som davat vacsiepampers4-9kg...teraz mam tie sleep and play oranzove ..a este mame tie modre pampers..
😒 to bola noc, papkal o 22,00, potom o 3tej, o 5tej, o 7mej a už sa zase kruti v postielke, zachvilu ma asi zje 😀
@mysenac ....Lili tiež už mala ofinku ako takú,ale vzadu mala lysiny,ako trepala hlavičkou v postieľke--na dotyk to bolo také ako lepkavé tá holá hlavička-potom sa jej to ťahalo aj po bokoch--no len vrch mala strašne dlhý a vyzerala srandovne 😀.....tak si ju mm zobral do parády a oholil z mašinkou 😅---tiež som myslela,že jej to skráti,ale veru je to takto lepšie...a holenie sa jej páčilo 😉
tak budeme spolu držať diétku a začneme s tým,že nebudeme neskoro večerať 😀
@lenkaoravcova ...ufff tak to je fakt pálka--to si určite nemôžem dovoliť ☹ ....tak zostávame pri domácej kúpeli vo vani 😅
@jana_toky ...hi,hi--tak daj Adamka ostrihať---budú z Lili ako dvojičky 😀 ......nevadí,že je zima ved nosí čiapku-teplú..
inak Lili ked som dala z vonku dolu čapičku,tak mala vždy spotené vlásky a mala na hlavičke ako trvalú,tak divne mala to páperičko na hlavičke a vždy som sa jej to snažila uhladiť,lebo vyzerala ako čertisko-ako jej to strašne stálo 😀
tak teraz mám pokoj-hlavičku už nemá spotenú a nemá konečne výbuch na hlavičke....
@slavuska30 .... 🙂 🙂 --hej to sa dorovná 🙂 🙂
@yvett14 ...to myslíš vážne,že máte také malé plienočky? 😀 ....my sme začali s od 7kg-18kg--dostali sme na Vianoce 6balíkov a už ich používame-súlem mierne väčšie a aspoň to nemá malá kakanicu nonstop na chrbátiku,lebo čo kakanica to kompet posraná,že sa musela celá prezliecť--teraz to zostáva v plienke 😀
@nivejka 🙂 🙂 🙂
Kika išla včera spať ku kamoške, volala som jej večer, a ona že nemože dlho volat, lebo sa hraju, dobre sa bavia a v obyvačke že si postavili stan.. tak čau mami a zložila....no des ta puberta... 😝
@tanija133 ockovanie celkom fajn, iba trosku zaplakal ked ho pichli potom uz bolo dobre, ma to teraz trosku take stvrdnute v tych pichoch, a v noci sa mi zdalo ze je trosku tepli tak som mu dala nurofen aj od bolesti
@nivejka no to je, nam prababka dala peniazky na vianoce prenho ze nech mu zaplatime, takze pojdem
No to plavanie je vela to je pravda ☹ , ale viem ze v meste na zahradnickej je raz do tyzdna a je aj tusim o nieco lacnejsie a jeden kurz trva 2 mesiace, ale zatial som to nenasla.
@slavuska30 ..hovor mi niečo o puberte no mňa veru pri nej aj vystiera--včera to dostala-prvý x a to je horor--ona by si menila po každej kvapôčke a tie neustále otázky,ale a aj za blbosti 😒 😠
@nivejka ..no pekne...my sme sa zatial len rozpravali o tom, ale stacilo mi.. 😀 😀 😀 , ja som jej preistotu zbalila par vložiek do tašky keby ju to xytilo v skole...
@nivejka ..inak ešte dobre že teraz si možeš vyberat z vela druhov vložiek..ja si pamatam, že na zakladke si spolužiačka prilepila vložku tým lepiacim hore, bola prva co to dostala, a na dalsiu prestavku sme s nou bežali na WC a ona kričala ako ju to tahalo, tak sme si mysleli, že ako to musi velmi bolieť 😀 😀 😀 😀
@slavuska30 ....hi,hi--nechodila si so mnou na základku??,lebo aj som mala takú spolužiačku a nijako jej to nedržalo,tak si ju prilepila kanagonom,ale stranou na chlpy 😀 --takže to už bola bolesť,ked si ju išla vymieňať 😀 😀
anet som dala vložky do školy tiež už vo štvrtej triede--pre istou,lebo učiteľka kázala....nevie v nej chodiť 😀 😀 a stále sa ma vypytuje-blbosti--najviac ma rozhodí,ked tomu povie celým názvom,lebo ja to neznášam 😅
dobre ranko, baby ja som na prasky ☹ Od vcera mam hrozne malo mlieka ☹ Vcera som prikladala malu asi kazde 2 hodky a poviem vam vecer som uz v prisiach nic nemala ☹ Po nakojeni, mala plakala a bola nekludna, tak mm ze je asi hladna, tak som jej chcela dat zamrazene mliecko co mam no ked ho mm ohrial bleee smrdelo, tak sme ho vyliali. Snazila som sa odsat ale z oboch sa mi podarilo len 10ml co je nic. Nemam mlieko. Vypila som pocas noci asi 1,5 litra vody a ako tak som malu v noci nakojila. No je rano a ja mam zase uplne makke a asi aj prazdne prsia ☹ Nechapem to fnuk a do toho to malej skulenie, rano nic a teraz ked sa hra, tak zase ☹ Je mi nanic fnuk aj sa mi chce plakat fnuk fnuk
@lenkaoravcova ...no tak to je niečo iné,ked dśte dostali na to peniažky,ale fakt nevedia,čo za to pýtať--ja stále hovorím,že tehotenstvo a materstvo--na tom sa dá dobre ryžovať a zdierať rodičov---fakt je to prepych---len si predstav počas tehotenstva,aké somy sme museli dávať za vyšetrenia--no strašné niečo... 😒
@nivejka ..no to už je ina sila 😀 😀 😀 😀 ..Kika sa len pýta kedy bude krvácať, nemenuje to nejaklo..zatial...ale povedala že nechce mat deti, lebo to boli a nechcemat ovisnute brucho a velke prsia.. 😀 😀 a je taka zaskočena ked kojim, dlho si na to nevedela zvyknut, považovala to skor za hanbu 😒
@emily327 ..netrap sa nad tym , ja som tiež mala pár takych dni, davaj malej častejsie papat aj ked len trošku potiahne , striedaj cecoky a ktorým skončíš pri nasledujucom kojeni začni, oni sa zas doplnia, aspon u mna to fungovalo, ja som bola u detskej a ona mi toto poradila a samozrejme tie tekutiny...neboj to prejde 😉
@emily327 a škuli aj maly, že vraj je to este ok, niekedy je jak ten lev klerens 😀

@ela2710 Mas teda poriadneho papkaca...My ideme na poradnu az 27.1. a tiez budeme mat cez 7 kg urcite.... 😉