icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
5. jan 2011

@emily327 - a možno by si mohla dať do tej tabuľky aj termín pôrodu a potom skutočný dátum pôrodu, mnohé z vás ktoré si pamätám porodili aj skôr, prípadne neskôr ako ja, termín 3.10.2010 a porodila som 10.10.2010, aj za to asi pribral tak na váhe

me
5. jan 2011

dnes bol otrasný deň, vy nemávate také, ste stále v pohode, usmiate, milujúce maminy, lebo ja svojich drobcov milujem, ale dnes som mala nejaký blbý deň, nejaká depresia na mňa išla, taká sa cítim unavená a nič ma nebaví až mám výčitky, vy to nemávate?

emily327
5. jan 2011

@hirunka ja to risknem a neskor si to zistim. dakujem za info
@ziza55 no ja to chapem tak ako ty. Ved ked nepotrebujem pas, tak nemam mat kde dieta zapisane. No pojdeme zajtra tak ci tak. Zoberiem malej rodny list a budem sa modlit, aby nas nikto nezastavil. Pre malu mam vybaveny aj europsky preukaz poistenca ak by nieco, tak aj to budem mat so sebou.

emily327
5. jan 2011

@me ok mozem aj to dat do tej tabulky ale zatial mam iba 3 udaje takze vela z vas sa nehlasi k tej tabulke, tak neviem ci ju mam robit. No idem urobim a mozno,ze sa pridaju aj dalsie. 😉

emily327
5. jan 2011

@me jasne moja, kazda z nas ma take dni, vobec sa tym netrap, unava, stereotyp v domacnosti, pocasie atd. no vsetko na nas vplyva a nemozme byt vzdy dokonale maminy. 😉 Ja mam potom take vycitky ale nie je to,ze mnou ale je to normalne, tak to neriesim. 😉

emily327
5. jan 2011

Tak malinka spinkala od 12:30 do 16:30 medzi tym som si dala obed vydatny polievku a druhe a este tie homeopatika a vypila som asi liter vody. Tak som mala krasne naliate prsko. Malinka sa nacuckala a uvdime ako dlho jej to bude stacit. Tak som rada,ze sa to ako tak upravilo, uvidime zajtra ci to bude ok. Normalne som sa zlakla,ze som stratila mlieko fnuk hrozny pocit. Dufam,ze este do roka potiahnem a potom uz to nebudem tak prezivat. Vsetkym vam velmi pekne dakujem za rady, podporu a vypocutie cmuk

lenkaoravcova
5. jan 2011

@nivejka to je uplna pravda, a ja mam dvoch krpcov, vsetko dvojmo len ta blba materska je stale len jedna a to teraz je to este dobre ale ta rodicovska to je hamba z toho sa vyzit neda 😠

ela2710
5. jan 2011

Caute baby, prosim vas ktory psik sa vam paci viac smotanovy ci cierny labrador? vopred dik za radu 😉

vejinka
5. jan 2011

baby ja padam na hubu vilko spal za cely den asi dve hodiny spi len na mne a na cicke ked ho chcem dat do kocika do minuty je hore vrieska ako pavian a ked ho vezmem je ticho..dnes som od zufalstva plakala ked sa muz vratil z roboty v noci bol vilko hore kazdu hodinu a reku aspom cez obed bude pekne spat prd makovy erika som uspala tak ze vilko na rukach ja opreta o postel a druhou rukou drzala erika...ked zaspal chhcela som dat lahnut vilka a ten taky rev spustil...zobudil brata a toto bolo do tretej potom sme uz vstali ja nervy v haji slzy na krajicku a potom vilko zaspal az o pol siedmej ako inak na rukach..a teraz zaspal zasa len na rukach...par takychto dni a hodim si to 🙄 😠 😔 ☹ 😢

emily327
5. jan 2011

@ziza55 moja napis mi pls, kedy sa Patrik narodil datum a aky si mala termin porodu.

lenkaoravcova
5. jan 2011

@emily327 Mne sa stalo to iste, dryim ti palce abz sa ti ho podarilo yase roybehat, lebo mne sa to uy asi nepodari, mam uy len v jednom trosku, v druhom uz nic ☹ zo dna na den

emily327
5. jan 2011

@lenkaoravcova ahoj moja, to fakt? A to sa ti len tak zo dna na den vytratilo? Ci si bola chora? No mne sa zase ako tak rozbehlo dnes ale neviem na ako dlho. Vypila som 3 litre vody a jem tie homeopatika a pijem gravimilk no aj napriek tomu vsetkemu ich nemam tak plne ako kedysi a to bez vsetkeho To ma mrzi moja fnuk

tanija133
5. jan 2011

@emily327 Super napad s tou tabulkou, aby sme sa stale nevypytovali jedna druhej... 😉 som ti poslala udaje... 😉

super , ze s tym mlieckom sa ti to upravilo, kazdy ten strach o mliecko si musi prezit na vlastnej kozi a az potom uveri tomu co hovoria druhi.... 😉

co sa toho pasu tyka, ja to chapem tak, ze kazdy clovek ktory vstupuje na uzemie ineho statu, musi vediet preukazat svoju identitu, my dospeli , ked treba , preukazeme obcianskym preukazom, a tam sa dieta neda zapisat, iba do pasu...takze dietatu ,ak by trebalo ,preukazete identitu, tym ze ho mate zapisane v pase...Ved ale snad Vas nebudu kontrolovat, ale aj tak treba co najskor dat spravit bud novy pas, alebo dat zapisat dieta do pasu..... 😉 Aby ta nemohli z nocoho obvinit, napr.ze si tam to dieta ukradla, ja viem to je extrem, ale je to iba priklad.....

tanija133
5. jan 2011

@nivejka Ale naozaj velmi pomalicky, a podla mna az po 50 tke...... 😀 podla mna dnes je uplne jedno ci ma zena 25 alebo 35, dnes ked sa zena o seba stara je krasna v kazdom veku...a naopak samozrejme... 😉

Ja som tu mala dnes maminu, a nechcelo sa mi ist s malym von a doma nespi poriadne, tak moja maminka isla s Miskom von na 2 hodky, a ja som si pospala hodku ...Krasa... 🙂 a aj Misko vonku samozrejme... 😉

emily327
5. jan 2011

@tanija133 no s tym ukradnutim napadlo aj mna ☹ tak drzte palce, nech nas nestopnu 😉 Berieme pre istotu rodny list.

tanija133
5. jan 2011

@nivejka Ale naozaj velmi pomalicky, a podla mna az po 50 tke...... 😀 podla mna dnes je uplne jedno ci ma zena 25 alebo 35, dnes ked sa zena o seba stara je krasna v kazdom veku...a naopak samozrejme... 😉

Ja som tu mala dnes maminu, a nechcelo sa mi ist s malym von a doma nespi poriadne, tak moja maminka isla s Miskom von na 2 hodky, a ja som si pospala hodku ...Krasa... 🙂 a aj Misko vonku samozrejme... 😉

ziza55
5. jan 2011

caute kocandy...vsetko ma boli...dnes nam konecne boli robit satnik v spalni...tak som doteraz makala..ukladala tam veci...ale je to super.,celkom sa mi paci ako to spravili....konecne jedna normalna skrina v byte...chichi
inak co sa toho nasho krstu tyka...asi si objednam cez net nie vysivanu ale malovanu kosielku...vyjde to lacnejsiie o nieco...staci..ved ajtak vyuzijeme len chvilku v kostole a skonci naspodu v skrini a zapadne prachom 😀 ..co poviete na tieto kosielky?este tam dopise meno a datum nar a datum krstu...ktora sa vam najviac paci?jeeejda nejde mi vlozit obrazok.. http://files.inzercia.sk/imgs/inzer/201009/49cb...

@emily327 dobre nakupte..daj potom vediet co sa oplati a co nie 😉

lenkaoravcova
5. jan 2011

@ziza55 Podla mna to stoji za to, bolo to super, maly to zboznoval a odvtedy zboznuje aj vodu, nema z nej absolutne strach, mozes ho ofrkat, dat pod sprchu, potopit nema problem, vie pekne zadrzat dych takze ho nic neprekvapi. Aj v lete ked sme boli pri mori vobec sa nebal a to neiktore deti tam ine sceny orbili anechceli sit do vody, sa bali. Navyse si myslim, ze to malo unho vplyv aj na motoricky vyvoj, velmi rychlo mi sedel aj chodil. Nebyval chory vobec, ja to urcite odporcuam, aj ked viem, ze je to drahe ☹

ela2710
5. jan 2011

@ziza55 ahojky a kde si to nasla? tie kosielky su velmi pekne

lenkaoravcova
5. jan 2011

takto sme plavali

ziza55
5. jan 2011

@lenkaoravcova dakujem za info...jeeeeeeeeeeeeeeej tie fotecky su uzasne...to ste sa tam normalne takto potapali?kolko tam mal maly mesiacov:?a vobec neplakal?..ako vedel ze ma zadrzat dych?ani nostek netreba chytit...ty kokoooos..normalne som v nemom uzase ze take male babo pod vodu 😅

@ela2710 nasla som ich na www.inzercia.sk..jedna pani to maluje..

ziza55
5. jan 2011

@ela2710 a ktora sa ti najviac paci?

ela2710
5. jan 2011

@ziza55 ta uplne nalavo, co ma ten chlapcek hnede vlasky, a robi aj vacsiu velkost? lebo my sme uz vacsi ale kvoli zapalu priedusiek to skor neslo

lenkaoravcova
5. jan 2011

@ziza55 no chodila som v 4. a 5. mesiaci, potom sme si dali dva mesiace pauzu a 8. a 9. mesiaci sme chodili, to ej fotene v 8. mesiaci ak si dobre pamatam, ale vedel to uz v 4. mesiaci, ucia sa to postupne, najprv mu pretieras vodou tvaricku na povel, potom na ten sity povel sa polieva hlava poharikom a postupne sa davaju pod vodu, a potom ked su uz dost sikovny tak sa pod vodou aj pustaju, babo zacne pekne samo kopat nozickami aby sa dostalo hore, je to uzasne ked vidis, co sa vie tak rychlo naucit, a maly to vie dodnes, ked sme v bazene tak to spolu robime a on ma z toho radost 🙂

ziza55
5. jan 2011

@ela2710 ahaa...dik..to je jedna velkost...ved pri krste sa to aj tak neoblieka...to iba prilozis k babatku nachvilku ked ked farar krsti.....aspon u nas je to tak

ziza55
5. jan 2011

@lenkaoravcova jeej to je super...tak dakujem este raz....idem uz spat..som k.o...papaaaaaaaa dobru nocku..zase zitra 😅

lenkaoravcova
5. jan 2011

@emily327 no ja to mam asi aj zo stresov, ktore teraz mam, ale aj pri prvom synovi som mala problemy s mliekom asi mi to nie je sudene, co uz halvne, ze su zdravi.

ela2710
5. jan 2011

@ziza55 aha a koho das krstnych rodicov? lebo ja stale neviem zohnat krstnu mamu..

ziza55
6. jan 2011

@ela2710 no my budeme mat iba krstnu mamu..frajerovu sestru,,,jeeejda take mi je to uz blbe hovorit ze rajer ked mame spolu dieta...no ale co uz...dufam ze sa ktomu tento rok dokope aby sme sa vzali konecne ...iba tak sup sup...dvaja svedkovia a hotovo 😀
inak ja som sla za krstnu kamoske ked nemala koho dat..takze nemusi byt z rodiny

emily327
6. jan 2011

Tak tu je tabulka, zatial udaje co ste mi baby poslali. Tabulku mi ide iba pridat v JPEG a tak aspon takto. Ak ma este niekto dalsi zaujem, poslite info do IP 😉