icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
6. jan 2011

hm no nie je to dobre vidno fnuk musim nieco vymysliet ☹

yvett14
6. jan 2011

@nivejka haha vraj moderné starenky. no ja som toto neriešila, ja ked budem stará tak budem mat celé plavky-hihi aj teraz ked som zučná tak som mala- a potom ked budem stará tak nikoho už nebudem zaujímať ani mm určite už nebude po mne skákat 🙂 🙂 a zase 50 ročná nie je stará!!hihi a fakt ked si to tak vezmeš kolko ich je s kerkou tak ja sa tam stratím, to práve vtedy začneme machrovat ktorá ju má krajšiu ako staré drbny!! 😀 😀 😀 😀 😀

me
6. jan 2011

@vejinka - chúďa moje, lutujem ťa, ja mám niekedy tiež otrasné dni / napr. včera / a mám pocit, že všetko na mňa padá, ale potom sa zas "vyjasní", drž sa !

Včera zaspal o 20.00h a spal do 00.15 h, napapal sa a spal do 5.30h, napapal sa dal si 1,5h pauzu a od 7.00 h spí a ešte spí, paráda, po včerajšku si to hádam aj zaslúžim 😝

yvett14
6. jan 2011

@tanija133 samozrejme že sme krásne a mladé, po kom by potom boli naše krásne detičky!! hihi

emily327
6. jan 2011

OK TAK TABULKU SI POZRITE U MNA VO FOTOBLOGU, NAZOV ALBUMU OKTOBROVE DETICKY - TABULKA 😉 Je to vidiet lepsie.

me
6. jan 2011

@emily327 - ja to tam nevidím, už je to tam?

yvett14
6. jan 2011

@jana_toky mne toto mával syn a ja som mu to nahrubo natierala avirilom olejčekom a pri kupaní som mu to dala handričkou dole išlo to pekne ked to bolo makke od oleja

yvett14
6. jan 2011

@emily327 prepáč ja som len teraz online tak nás možeš tiež do tej tabulky dať, dakujeme

yvett14
6. jan 2011

@emily327 ten ricinus mi vraveli po jazyk nechat rozpustit ale pol hodinu pred a po nepiť!!!!!! a 3x denne

emily327
6. jan 2011

@yvett14 pozri si pls tabulku a posli mi udaje 😉 dakujem cmuk

@me este nie 😀 momentik snazim sa to vylepsit 😀 minutku a bude to tam 😉

emily327
6. jan 2011

@yvett14 dakujem pekne 😉

emily327
6. jan 2011

ok tabulka je uz v mojom albume, utekam sa chystat na ten nas vylet do Madarska. Zatial pa. Ozvem sa neskor, ked sa vratime. Mliecko sa ako tak rozbehlo. Zatial mam dost uvidime co bude. Papam homeopatika, pijem gravimilk, pijem vela vody atd. No tak dufam,ze bude vsetko za chvilku ako bolo. Pekny dnik vam prajem. Inak konecne som sa poslednu noc vyspala 🙂 Ale som viac unavena ako ked nespim xixi

ela2710
6. jan 2011

@ziza55 a krstneho otca dat nejdete?

emily327
6. jan 2011

@yvett14 tak uz si aj ty v tabulke 😉 cmuk

me
6. jan 2011

@jana_toky - neviem či ste sa to bavili o lupinkách/chrastičkách na hlavičke / "homporka" /, ale ak áno, tak mne odporučila doktorka šampón na mliečnu chrastu - tak sa to volá, kúpite ho v lekárni stojí okolo 7€ a je to kozmetika BABÉ, potom to treba s malinkých hrebienkom vyčesávať/škrabkať/,

mircova
6. jan 2011

@jana_toky my sme tie šupinky už zahojili pomohol nám ten krémik od biodermy 😉 sem tam sa mu to spraví na čielku ale len máličko vtedy ho natriem detským krémikom nivea a do večera je v poriadku 🙂
@emily327 tabuľka je super nápad, len nám malého v poradni nemerajú, len obvod hlavičky tak ho budem musieť odmerať ja 😉

mircova
6. jan 2011

@emily327 ak ešte máš zamrazené mliečko a budeš ho potrebovať, tak ho nechaj vybraté nech sa samo rozmrazí a bude to v poriadku (teda malo by byť) ja to tak robím (teda zatiaľ len 2 krát)vyčítala som to v dákej knihe a nesmrdelo. A nesmieš do neho naliať čerstvé a zmiešať to, ani 2 krát prihiať. 🙂
A ako už lepšie???

mircova
6. jan 2011

Ja chcem určite s malým chodiť plávať hneď ako to bude možné u nás to stojí 90€ a je to 10 krát po 30min. 🙂 Je to dosť za 30 min., ale ja som si na to začala šetriť ešte keď som bola tehotná, do prasiatka som hádzala po 2€ 🙂 🙂 🙂 a už budeme mať dosť 🙂 Ja som tým plávaním posadnutá, lebo keď sme boli deti chodili sme s bratom plávať asi od 6r., on dokonca hral aj vodné pólo a vôbec sme nebývali chorí. 😉

malemimi
6. jan 2011

@nivejka je možné že by ani po druhej TBC nemala reakciu?

malemimi
6. jan 2011

@lenkaoravcova jee to je krásne.. ako je možne že sa nenapije?

malemimi
6. jan 2011

http://rybicka.sk/galeria/
čo hovoríte o kúpaní vo vani?

lenkaoravcova
6. jan 2011

@malemimi no oni sa jednoducho psotupne na ten isty povel co mu davas, mu sme mali oli a sup naucia ze vtedy treba zadrzat dych lebo ide pod vodu 🙂

vejinka
6. jan 2011

@me nam sa spravili take lupiny na hlavicke ale nejde to nijako dole...nieje to vo vlasoch ale na hlave prirastene teda ak ma spravne chapes vyzera to ako lupiny ale je to pevne na hlavicke neda sa to skrabat...dokine som nic nehovorila ma to asi na 1tretine hlavicky

cukruska1920
6. jan 2011

@vejinka moj to ma tiez ...mam mu to naolejovat po kupani a to zmakne a potom vycesat

vejinka
6. jan 2011

klasicky 100% olivovym olejom? ja mu hlavicku umyvam mydlom takze namiesto mydla olej? a nebudem to mastne??? dda sa to splachnut?
@cukruska1920

cukruska1920
6. jan 2011

@vejinka nie takym...normalnym detskym olejcekom...ja som kupila ten obycajny aviril...v takej sklenej flaske a je to modre

vejinka
6. jan 2011

@cukruska1920 a preco nie olivovy ked ho mam doma??

me
6. jan 2011

@vejinka - no veď to je ono, aj my to máme, v podstate to má asi každé bábo až na výnimky, je to úplne bežné, pri Emmke nám dali takú masť, nechalo sa to pôsobiť a potom sa to škrabalo, ale vlásky mala mastné týždeň z toho, teraz mi odporučila tento šampón, ide len o to aby to zmäklo - a škrabkať to -koľko ide nie do krvi, lebo lahšie to ide teraz než keď budú mať riadne háro, síce tie vaše už aj majú 😀 😀

slavuska30
6. jan 2011

aj maly ma tie lupinky vo vlasoch a dokonca aj v obočí 😒 , davam mu na to šampon aj vycesavam , z obočia to zmizlo, ale v hlave este ma 😝

cukruska1920
6. jan 2011

@vejinka tak to neviem 🙂 ja pouzivam ten aviril...ale skus ten olivovy ..inak ide to pekne dole...maly mal uplne az take mapy