Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@vejinka neboj...nebude to nic vazne 😉
@emily327 juu no super potom dobre vedieť a kam do maďarska chodíte...?
no tak teraz veľa pi !!
@cukruska1920 hmm asi áno ... 😒 😒
@vejinka ak sa drž a daj vedieť
baby myslite ze by som mohla po sekcii uz chodit na Zumbu??
@vejinka - držím palce, aby to nebolo nič vážne, nemáš horúčku ?, lebo ja som mala vysokú teplotu pri Emmke, zimnicu, ale nie hrčku, ale taký flak červený, no a mala som to zapaléné vlastne, ale po antibiotikách už na druhý deň bolo dobre, a kojila som stále, aj ty pekne koj, lebo potom to bude ešte horšie keď sa ti preplní!
@cukruska1920 - keď sa dobre cítiš a nebolí ťa rana, tak prečo nie,
Tak dobrú nôcku, idem aj ja do postele,papa
@cukruska1920 ved ano presne tak, urobila si maximum a nemozes za to 😉 Je to ine ako zeny co odstavia preto,ze nechcu kojit. Hlavne,ze pribera a je zdravy 😉
@ziza55 no to maju..mne este povedala, že dokonca aj mojmu zamestnavatelovi volala a že prečo som ani tam neodovzadala rodný list....tak zajtra musi drahy vsetko obehat 🙂
@emily327 diky..prečitala som , vyskušam to 😉
@ziza55 ..prosim ta k tomu rodnému listu este,..a z akeho oddelenia na socialke ti to poslali?lebo mne kazala na obalku napisat nejako to ich oddelenie a zabudla som ake to bolo..dik
tak mi sme už hore, ale celkom dobre spal, len dvakrát papal,
@malemimi - ale tak to ti závidím , že tak dlho prespí, aspoň občas keby sa to môjmu stalo, aspoň by som všetko dospala, ale zase za tie prsia,
@emily327 mám deku do autosedačky, lenže keď ja môjho valibuka oblečem a dám ho ešte aj do tej deky tak on sa normálne už nezmestí do tej autosedačky , je nervózny, máme aj väčšiu, ale tá sa zase už nedá dať na konštrukciu kočíka, tá je len do auta,
Baby , vy čo máte väčšie deti, vy nemáte s tým problém, veď ja keď ho naobliekam a dám do fusaku, tak je plná vanička, ešte max. 2 mesiace a asi budem musieť vymeniť za športovú časť, ale to sa mi veru nepáči, veď nebude mať ani pol roka, ale kamoška musela takto kúpiť ďalší kočik - používaný/väčší, lebo malý sa jej nezmestil už v 5 mesiacoch, no horor,
@slavuska30 mala some to poslat p.funtalovej ziadne konkretne odd.tam nebolo
a zamestnavatelovi som ani ja neposlala...chichi
@me ahoj, mne sa zmesti do kočika aj s velkym fusakom a dekou a este ma aj priestor, my sme kupovali väčši kočik prave preto, že v minulosti som s tym mala problem.. 😉
@ziza55 ahaaa....no tak tam ošlem draheho osobne 🙂 🙂 , nech vyskusa nase urady..xxixixi, aj do roboty...
@me no my mame kocik brio..sice bol dost drahy ale zvolila som ho preto ze ma ..sa mi tak zda najdlhsiu vanicku spomedzi kocarov...ja ho naobliekam..2vrstvy oblecka ..overal..zavinovacia hruba deka ..fusak..a mam pri nozickach kopec miesta na drobnosti..kluce penazenka..popr.plienky..hocico..som velmi spokojna..aj priestorovo..je lahunky a perfektne sa tlaci.a manipuluje sa snim..nelutujem 😉
ale co sa tyka vajca..uplne zle...dam mu overal a ked ho chcem dat do tej deky zavinovacej od emitexu co je specialne na to..tiez mam problem ho priputat..ani mu to neobciahne..hruuuza
..no maly konečne zaspal...hurááá...zase ma svoje dni...
@cukruska1920 hm ja to iste a ked mu chcem dat tu trosku co mi tma zostala tak to vlemi nechce ☹
@me no ja som tiez menila po porvom malom kocik kvoli vanicke, teraz mame maxi cosi mura a vanicka je obrovska urcite vydrzi do pol roka a potom budes uz teplo tak dam sportak. Ono vacsina tych kocikov su krasne, moderne ale vanicky su o nicom malicke.
Ahojte, no tak mne dnes maly prespal 1. krat cleu noc spal od 21.00 do 6.00 tak som sa paradne vyspala, potom sa napapal a spal do 8.30, bodaj by mu to ostalo 🙂
@lenkaoravcova ...jéé leni tie fotky sú fantastické ako plávate ..no super 🙂
@lenkaoravcova - no veď je to moja chyba, strašne sa mi páčilo na mojom kočíku, že je taký chutný malý, šikovný, ale veď uvidíme, možno nebude dlho zima a šporťák má aj nánožník tak možno to bude fajn
@me ....tak a ja mám problém,ked malú naobliekam a chcem dať do vajíčka no horor--je tam ako jaternica a je z toho nervozna a plače a ja mám vajíčko len do auta....a kočík mám väčší,ale ked je tam fusak-malá naobliekaná--tak mám nervy na prasknutie-pokiaľ prídem až k autu,lebo malá zase reve,lebo je tam naprataná--keby bolo už teplejšie,že ten fusak nemusíme dávať--potom by to bolo docela dobré..---a to ja nemám kočík s tými maličkými vaničkami--ja mám dosť veľký 🙂 .....už ma aj napadlo,že ju budem dávať už len športovej časti,ale kedže ja mám kočík v kufri auta,tak to nie je žiadna výhra,lebo je dosť ľadový 😠 😠
vy davate deticky do vajicka vo fusaku? Ja nedavam ani overal. Takto vyzerame ked ideme von ako vcera na nakupy 😉
Na tej druhej fotke je iba supravicka co mala ma vzdy na sebe podtym ma iba ponozky a pancusky a hore body s dlhym rukavcekom a na to len taku tenku kosielku, tu fleesovu supravicku a deku do autosedacky tot vsio. A Vajicko nie je moc velke ale mala ma dost miesta 😉 A samozrejme ciapocku 🙂

baby letim ja do postele uz teraz sa trasiem co ma zajtra caka 😢