Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@tanija133
@slavuska30 ....dobry bordel tam majú na tých úradoch 😠
dnes sa malá rozhodla od rána,že bude čertisko !!!....nič sa jej nepáči a len sa rozčuluje a ani nepapá dobre len sa šponuje a vreští no horor dneska..teraz ju má chvíľu tatino a za chvíľu to asi nezvládne 😖
no neviem,čo jej dnes sadlo na nos--opica malá
@nivejka nema zastavene vetry ked sa tak napina?ja vtedy davam Petkovi tu masticku na prdkanie okolo pupka 🙂
@slavuska30 ..ale kdeee moja---má dnes bojovú náladu--ved sa mi dnes už 2krát pokakala.....a až tak ,že jej to vyletelo na chrbátik ako prdela....nevie,čo si má začať,tak takto štrajkuje a kričí--chce sa len nosiť a ved to sa nedá ved je už ako slon ťažká...a to som mala dnes v pláne,že si sadnem z biologiou--no veru to určite!!
@nivejka ..no teda.... 😀 😀 😀 moj zvykne kakat pocas kojenia 😀 😀 😀 a tak riadne nahlas..len taky splechot...
a co sa ucis , na skusku?
@lenkaoravcova tie fotky su uzasne, uz sa zacinam na to kupkanie tesit 😉
Adamko dnes nenormalne slinta, ale total je zabrindany slinami.
Aj vam deturence tak velmi slintaju? 😀 😝
Ahojte, čítam tu ako riešite, že vám už o chvíľku budú malé kočíky a my sme dnes boli kúpiť väčšiu vaničku na kúpanie 🙂 mali sme takú priamo k prebaľovaciemu pultu a tá mu už za chvíľku nebude stačiť 😉 Už sme ho v tej novej aj okúpali a sa mu to veľmi páčilo.
@jana_toky ..moj slinta niekedy ale hlavne si prefikane vytahuje dudlik z pusy 😀 😀 a najlepsie sa mu podarilo maliček nejako vopchat do malej dierky na tej umelej hmote okolo dudlika a mala som co robit aby som mu z tade ten malecek vytiahla 😀
@slavuska30 môj drobec si raz vopchal prst do nosa a nevedel ho vytiahnuť a ričal o dušu, kým som mu ho nevybrala 😉
@mircova 🙂 no to je dobre..xixix..ale su vymyslave tie deticky nase... 😀 😀
@jana_toky to je čudné, lebo nám zabrala a po 4 použití už bolo všetko v pohode 😉 a na tej fontanele to radšej nechaj tak, asi to potrebuje čas..............neviem či si pamätáš, ale my sme to najprv liečili len olivovým olejčekom, zdalo sa že to prechádza a potom to mal až za uškami tak sme to liečili mastičkou od doktorky, to sa zahojilo a potom asi po 2 táždňoch sa to vrátilo tak sme dali tú Biodermu a je to o.k. Tak asi to fakt potrebuje aj čas, aby to prešlo.
Držím palce nech sa to čím skôr zahojí 😉
@slavuska30 vymýšľavé a šikovné 🙂
@mircova no to ano...moj si zvykne sem tam decku kopnut na tvar..skovava sa...cez den mu davam len taku malinku a tenku decku ahned ju ma na hlave...ale inak pocuva 😀 😀 😀 😀
@nivejka nivejka ahojte kočky....mne sa snívalo,že nám vyšli za noc až 3 zúbky a odstavila som malú v kočíku na autobusovej stanici - vonku a išla som nakupovať a po niekoľkých hodinách som sa vrátila a kočík tam samozrejme nebol a potom panika!!!
no čo sprostý sen--ja nikdy nenechávam malú ani na sekundu bez dozoru a teraz takýto živý sen--fuuj
,...no hnusný sen ale aj mne sa túto noc snívalo že malá má zuby ale nič katastrofické ako tebe 😀
@emily327 no super že sa ti to dáva do kopy =)
@vejinka no treba aby smerovala bradička k tomu zapálenému bodu...ja som tak kojila a bolo to hrozne ako pri sexe 69 ak vieš ako to je ... 😀 😀
moj drahy isiel dnes na domček prikurit a skontrolovat, a opravit teplovzdušnu ruru..normalne sa nam to prepalilo, ked som piekla mäso, len to vyhodilo poistku a v rure dym..desne...tak som teraz len s detmi sama doma..keby aspon pocuvali 😖
@slavuska30 no teda.... moj zvykne kakat pocas kojenia a tak riadne nahlas..len taky splechot...
....aj moja kaká počas papanie 😀 😀
@jana_toky Adamko dnes nenormalne slinta, ale total je zabrindany slinami.
Aj vam deturence tak velmi slintaju?
..hej hej slintá hihi
mňa malá niekedy za vlasy poťahá...ako nevie o tom ale je to zlaté nechce mi ich potom pustiť... 😀 😀
@malemimi 😀 😀 😀
@ziza55 no najlepsie je v uplnom lahu ale zasa ked si vezmes ze uz novorodencov davaju do vyvysenej polohy..takze nic sa nedeje ked nieje do uplneho lahu 😉
@tanija133 este horsie asi kazdu hodinu je hore..ale uz som si zvykla ze aj druhe dieta mam narocne 😅 a hej ta hrca boli ako svina ale nezvacsuje sa masirujem maleho tam stale prikladam ale odsat sa mi neda 🙄
@slavuska30 a dnes som ju okúpala dala papať s jedného cecku a zachvíľku iba...puk puuuk puk a bolo naložené 😀 😀
@malemimi xixixix..to je podarene...moj sa uz zacina budit, tak som aky zlaty poklad zase naloži 😀 😀 😀
ahojte, nic nestiham, som uz mesiac a pol chora, ked to uz bolo medzi sviatkami v poho, tak mi rovno na Silvestra dosli zrazu kramy 😒 cize znizena imunita a bacil zacal santit odznova 🙄 ked nekojim, tak len trubim do vreckovky a kycham a uzemnujem starsiu, ktora ma teraz zachvaty zurivosti ze az hroza 😔
Baby, kolke uz mate pri plnom kojeni kramy? 😠
@vejinka 😀 😀 😀

@tanija133 inak ked je to jedna institucia, tak nech si to preposlu z jednej adresy na druhu..