Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@horalka777 tiez som dostala pred dvoma tyzdnami a potom som ochorela 😔
tak dlhoocakavane vianocne video 😀
@slavuska30 hmm no moja teraz bude hajať tak do 24hodiny alebo do 01 rána dúfam že zase nepotiahne do 3:30h ju zobudím 🙄 😀
@vejinka 😀 😀 haha ja sa poserem s teba 😀 😀
no ja by som tiež šla na krátko ale mm mi to tiež nedovolí tiež sa mu páčia moje vlasy dlhé.. asi ich to vzrušuje alebo čo 😀
@malemimi no uz dopapal a nepokakal sa ..to sa az divim..aledo spania daleko 😀 😀 😀
@slavuska30 hihi a kedy ti teraz zaspí?
@horalka777 Ja som dostale presne po 2 mesiacoch po porode,a potom zasa za dalsie 2 tyzdne,nechapem....
@malemimi hat tak to netusim lebo teraz ho akurat malá rozosmieva, tak tam džavoce v kocari a usmev hadze od ucha po ucho 😀 😀 😀 😀
Bože vy ste toho popísali, nestíham čítať, ja som dostala presne na vianoce - fajn vianočný darček 😝 😝 😝
@slavuska30 prečo ho máš v kočári? hihi no malá keď sa zobudí v noci alebo nad ránom po papani alebo teda počas papania sa na mňa kukne usmeje sa a začne aguu huu a tak tak sa rehocem ale za chvíľku odpadne 😀
@malemimi lebo mne v postielke nexce zaspat len v kočiari alebo na rukach
môj malý spí cez deň len v kočíku, keby som ho dala do postielky hneď sa zobudí, večer keď zaspí tak ho dám do postielky ale keď sa prvý krát zobudí a papá, tak už spí somnou v posteli, no čo vám poviem robia si čo chcú
@me uplne najlepsie zaspi pri cecokoch, este si aj potapka po nich 😀 😀 no je to chlap 😀 😀 , v kociku prespi vela, v postielke sa mu dako nepaci a neviem preco..uz som skusila dat postielku aj na ine miesto a nepomohlo ani to
@slavuska30 aha 🙂
@akika722 Ahoj vôbec sa nám sem nepletieš 😉 je peknučká tak nech sa vám čím skôr podarí ju predať
@malemimi ďakujem,je mi jej luto lebo je užasna...až mi slza vyšla že mu je mala 😀 😀 😀
prečitala som si vašu tuto stranku 😅 že sa trapite že deturence spia v kočiku 😅 moj až do silvestra/od narodenia spal LEN v kočiku/prešlo ho to 😀 a ked sa zobudil na papanie spal už len pri mne na posteli... 😒
už mi chvala bohu prespi celu noc 😀 ale rano sa ku mne nasačkuje,neprekaža mi to ale spim s detmi v izbe a ja som na klasickej uzkej posteli+občas s krpcom,tak som na boku aby sa "kral"mohol roztiahnuť 😀
tak nech su všetke vaše deturence zdravučké a nech pekne rastu 😵 😵 😵
Dievcatka , a vy ako uspavate krpcov vecer na nocny spanok? Ja tak , ze kupeme sa okolo pol 8 az 8, mastime sa olejcekom, oblecieme ciste veci a sup ideme do velkej postele kojit poleziacky,a tak mi zaspava na prsniku. Zaspi , zobudi sa, dame prsnik, zaspi, zobudi s a, dame prsnik asi takto 3 krat, a tak prejde do hlbokeho spanku okolo 22, 00 a tak spi cca az do 2-3 v noci, potom okolo 5-6 sa budi a o 8 vstavame, lepsie povedane najradsej by vystrelil z postele a mne s a tak nikdy nechce.... 😉 Spavame spolu vo velkej posteli, a postielku vobec nepouzivame, pretoze cez den spi v lehatku alebo vonku v kocari..... 😉 No ked bude vacsi snad ju zacneme pouzivat...... 😉
@emily327 super tabuľka !
@tanija133 aj my to tam máme tiež kŕmim v posteli a poležiačky no my sa kúpeme tak o 17..17?30..18hod takú hodku papáme a zaspávame potom idem kuk TV a porobiť dačo čo som nestihla cez deň potom sa zobudí o 00.hod alebo 01hod alebo 02 hod ptoom hodku trva papanie grganie a prebalovanie potm zaspi a spí do 05-06..07 hod potom papá a niekedy zaspí ešte na hodku dve 😉 a
@jana_toky dakujem moja, som rada,ze sa to upravilo. 🙂 Co sa vankusika tyka, tak ho vyuzivam ale nie na 100%. Kedze mala ked je hladna tak jej musim dat cecik hned, takze nemam cas ist pre vankusik a ulozit ju nan ☹ ale sem tam pocas dna ho vyuzijem.Mam pocit,ze som uz velmi zvyknuta kojit bez neho, takze mi je lepsie tak ako som doteraz. No ale chrbat uz mam uplne v keli ☹ dokonca dnes mi z lopatky tak striekalo do ruky,ze som ledva dokazala drzat kocik ☹ Ach jaj dufam,ze nedopadnem ako moja mamina,ze kvoli chrbtici musela prestat kojit ☹ V Madarsku sme malej kupili vyhodne plienocky, vlhcene vreckovky na ritku.... tot vsio. Oblecka mame v zasobe do 2 rokov malej, takze mame o starost menej. Len sme toho tolko nakupili,ze niektore veci ani raz nemala na sebe. Skoda, no mozno druhe babo bude tiez dievcatko a pouzijeme ich 🙂 Ale fakt sa tam oplatilo plienky su najvyssia polozka pre nas mesacne a usetrit 4 eura na baleni je fakt dost. A co ako sa mate vy?

@horalka777 ahoj..no ja už mam.ale len vdaka antikoncepcii 😖