Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@nivejka ja zase nemozem povedat,ze mam zlu svokru, to nie. Ona je fajn. len predsa kedysi sa robilo s detmi inac a vsetko bolo ine ako je teraz. Ona malu bozkava na licko hm no co jej mam povedat? Uz teraz je vela toho co jej zakazujeme. Dnes mi je smutno, vobec nehovorim, velmi ma to hrdlo boli a o malu sa mi stara mm a bola tu svokra tak aj ona chvilku ju pochovala. Ale chyba mi bambulka moja ☹ Ja ju vzdy slintam ako bernardin, uz je na to moj mm alergicky, ale ja ju tak velmi lubim,ze mi neda. No citam,ze je nejaka choroba z bozkavania hm no asi prestanem...
@horalka777 ja zase nemozem povedat,ze mam zlu svokru, to nie. Ona je fajn. len predsa kedysi sa robilo s detmi inac a vsetko bolo ine ako je teraz. Ona malu bozkava na licko hm no co jej mam povedat? Uz teraz je vela toho co jej zakazujeme. Dnes mi je smutno, vobec nehovorim, velmi ma to hrdlo boli a o malu sa mi stara mm a bola tu svokra tak aj ona chvilku ju pochovala. Ale chyba mi bambulka moja Ja ju vzdy slintam ako bernardin, uz je na to moj mm alergicky, ale ja ju tak velmi lubim,ze mi neda. No citam,ze je nejaka choroba z bozkavania hm no asi prestanem...
@nivejka tak tak 😀 😀 len neviem prečo keď jej niečo poviem že to tak nie je ako to bývaleo pred 25 rokmi tak na mňa divne kuká
aj mne začali zase stráášne padať aj som to chcela dnes odfotiť som sa fakt až zľakla a to som si umývala vlasy a bolo celé sito od vlasov že ho nebolo ani vidieť a to nerátam v posteli keď som sa zobudila koľko ich bolo a na gumičke a na hrebeni...ja fakt za chvíľku nebudem mať vlasy!!
@vejinka jee no zlatý je !! haha tak to je dobré...tie foto rovnaké!
tiez sa mi na to dobre pozera...aj ie zabery su velmi podobne..super tak nejak tom rto aj chcela 😉
ale aj ta podoba 😵
@ziza55 ja som malu do 2.mesiaca natierala olivovym olejom a potom az doteraz telovym mlieckom SEBAMED a poviem ti,ze do vody na kupkanie nedavam nic iba cistu vodu a malinka ma krasnu pokozku. Nic suche, krasna hodvabna 😉
@malemimi homeopatika sa volaju : ricinus communis 5ch, mali by ti ich v pohode predat v lekarni bez lekarskeho predpisu, hoci by mal byt na predpis. A gravimilk maju aj v petrzalskom tescu medzi detskymi potrebami a aj tam kde maju cumliky, poporodne vlozky pre zeny, podbradniky atd. Urcite to najdes. Maju ho za cca 6 euro. A aj v lekarnach ho maju. A poviem ti,ze tie homeopatika fakt zabrali, ja mam dnes cely den tak naliate prsia,ze mi idu prasknut. Ale je pravda,ze pijem aj caj na podporu tvorby mliecka, tieto homeopatika a zaprazkovu polievocku. Ale fakt sa mi mliecko spustilo krasne z coho mam obrovsku radost 🙂 Dufam,ze to hrdlo prejde fnuk lebo ma tak uz teraz boli na vecer,ze nemozem ani hovorit fnuk ☹ Bojim sa,ze to chyti Sonicka a v stredu mame ockovanie ☹ Ach jaj stale nieco fnuk
skus moja po kupkani natierat sebamed telovym mlieckom, nam to robi velmi dobre. My sme mali suchu pokozku iba prvy tyzden z porodnice ked sme prisli a potom sme natierali olivovym olejcekom ked bola malinka do 2.mesiaca a od vtedy tymto mlieckom a ma krasnu pokozku. Vyskusajte. 😉
@nivejka no ja som kojila na verejnosti iba v Madarsku v tescu a tam to bolo take vselijake. A v Avione je nejaka specialna miestnost na kojenie a prebalovanie? Inak ja mam presne taky isty problem, mne neskutocne padaju vlasy, su vsade. V tehu som ich mala krasne huste a super a teraz 3. mesiac po porode akoby sa zmenili hormony alebo co a mne padaju same bez dotknutia. Otrasne, kedysi som si 3 krat otocila gumicku okolo copu a teraz az 5 krat ☹ Aj ja zvazujem ostrihat ☹ Len nemam kedy fnuk musim zistit, ci robia tu aj v sobotu, lebo je tu len jedno kadernictvo. a vies aj ako sa das ostrihat?
@emily327 ...ja sa nedám ostrihať--mňa len kaderníčka-kamoška ide farbiť,lebo mám otras farbu--doteraz som sa musela stále strihať,ako mi prali vlasy z čiernej a teraz mi trošku konečne podrástli,tak sa nedám....v avione je tam prebaľovací kútik a je tam sedačka-kožená,mikrovlnka,detské wc+detské umývadlo,prebaľovacia podložka a je tam fakt moc teplo a priestorovo je to o koľko väčšie ako na zlatých--tam je to celkovo des!..tak som chcela skúsiť niečo iné....
ja nerada kojím na verejnosti-ja som hanblivá,tak preto sa schovávam 😀 ....pre mňa je kojenie dosť intímna vec 😉
tie vlasy sa aj mne teraz zmenili a aj sa mi zdajú nejako dolámané---no uvidím,čo mi povie odborníčka,či treba dať trochu dole,lebo inak si budem musieť kúpiť nejakú vodičku proti vypadavaniu 😒
asi sa nám hormony zblázdnili 😲
Musim sa pochvalit, aj mne Sonicka dnes povedala mami 🙂 Stebotala si s tatom a ja som varila polievku a ako tak kricala a odpovedala mu vo svojej reci 😀 tak za chvilku,ze ma-mi no skoro som odpadla. Aj mm mi hovori, pocula si? No asi jej chybam drobceku mojmu, ked cely den s nou nie som v uzkom kontakte. Ale vytacala hlavicku do kuchyne za mnou, tak ju mm doniesol a kukala ako varim 🙂 Jaj moje zlaticko.
prcham vilko sa zobudil...kojit treba
@emily327 diky 😉
hmm uvidíš prejde to ...
ja len na kúpanie mám málo mlieka teda sa mi zdá lebo celý deň ma saje a potom jej nič neostane na večer... teda sa mi aspoň zdá aj keď to strieka ale nemám ich také plne tvrdé...a tiež je pravda že len jednu didu vypije po kúpaní a spí tých 5- 6 -8 hodín...
aj mne uz vilko povedal mamaaaaa 😵
@nivejka Zlatíčko ani my nechodíme do kostola a vobec k tomu ani syna navedieme ale malu pokrstíme v kostole aspon ju zbavíme nášho hriechu ako ludia vravia a potom ked bude staršia si ona vyberie či bude verit alebo nie, syna sme tlačili- teda svokra do náboženstva až kým nechytil koliky a bývalo mu zle len čo mal isť do školy ked bolo nábožko tak sme ho hned prepísali na etiku.
@nivejka ticho ti závideli že si krásna a oni spaty na n-tuuuu!!hihi to je tak zo závistlivcami!! kašli na nich, ja mám tiež starosti s mm rodinou- teda s tými čo zostali!! svokra zomrela a nechala len dlžoby a nie malé!! ešte aj ja som zle obišla lebo som jej chcela pomoct pred 5 rokmi a s 15tis.s providentu a ona sfalšovala podpis a zobrala ešte 40tis. potajme, idem to dat na sud, kačlem na to!! chcela som len pomoct a svokra si len tak zomre a hádam z onoho sveta sa rehoce ako s nami vypiekla!!
@nivejka ahoj moja, prečítala som si tvoj príspevok čo si o svokre písala a ti poviem, to ako keby som o sebe čítala ! ty kokso, tiež už skoro 4 roky s nou absolutne nekomunikujem, ale uz ani manzel, velmi naublizovala....ale ked bol syn babatko tiez ho tam sem-tam odniesol a ja som z toho bola uplne na prášky 😠 ale teraz je to celkom fajn (klop klop klop) vobec niesme v styku a tak mi je dobre... 😉

@nivejka no vilko je chlap jak hora
na tych z uvitania ma erik 5 mesiacov a vilko3 a podla mna vyzeraju stavbou velmi podobne 😅