icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

ziza55
8. jan 2011

@me
@nivejka no ja ani nie tak na svokru ako na moju mamu..kohrna...vyhovara sa na astmu a ked nieco malemu hovori..tak sa nanho nakloni akoby ho chcela zjest..a ked jej nieco poviem...hned sa urazi...achjaj
@nivejka a preco si na svokrusu nahnevana?

horalka777
8. jan 2011

@nivejka
@emily327
@me vidite a ja som mala dobru svokru a uz nezije, dozila sa len Blanky, aj ta nemala ani 5 mesiacov ☹ svina rakovina 😔

ziza55
8. jan 2011

kocky chcela som sa spytat vy natierate deticky vzdy po kupani nejakym olejcekom?ja ano lebo ho aj masirujem co sa mu velmi paci ale citala som teraz vo viacerych diskusiach zevraj nieje dobre vobec natierat lebo mazove ziazky zleniveju a neskorsie maju deticky suchu kozu...hm...co myslite?

me
8. jan 2011

@ziza55 - no veď to som aj písala, že mne už pred 6 rokmi pri Emmke tvrdili už v pôrodnici, že olejček sa neodporúča lebo vraj upcháva póry, ja neviem, sto ľudí / doktorov / 100 názorov, lenže mne sa zdá že je trošku suchý po kúpaní, a nechcela by som aby mal pokožku ako Emmka tá je strašne suchá, sprchujem ju so sebamedom a natieram excipialom z lekárne, ale aj tak je.

ziza55
8. jan 2011

@me ahaaa...dakujem...ani som si nevsimla ze ste si uz o tom pisali 🙂

slavuska30
8. jan 2011

@nivejka ale prosim ta..to ani nevrav..všetky sme šikulky 😉 😉 😉

malemimi
8. jan 2011

@emily327 aj ja inakmne veľa krát keď som tu a malá už spí v postieľke chýba a chodím ju kukať 😀 😀

malemimi
8. jan 2011

@emily327 aké homeopatiká používaš ako sa to volá? inak ten gravimilk som plíla aj ja ale sa mi už minul a celkom som si na neho zvykla prvý krát ma až naplo ale potom super !asi si ho kúpim ešte ...kde to dostanem lebo tento čo som mala som dostala... 😉
@me a no zlatý ... 😀
@emily327 emily malo by to pomôcť neboj možno ešte zajtra a pozajtra ťa to bude bolieť...ale potom to prejde...
@emily327
@nivejka j ja som a malú haklivá...ju ani nechcem dávať svokre 😀 😀 😀

@me o tom bozkávani jej povedz svoje a nebráň sa lebo existuje choroba z bozkávania neviem ako sa to presne povie a ani už kd som to čítala ale človek má veľa baktérií v ústach a malá by mohla niečo chytiť a vtedy že bývajú vysoké horúčky a ďalej to nechcem ani napísať ale zakáž to ...ja ak náhodou malej dali pusu na hlavu alebo ruku som jej to hneď utrela teda nenápadne ale utrela...

malemimi
8. jan 2011

@horalka777 hmm to ma mrzí...

@ziza55 o ja tiež natieram lebo ak nenatrem má ju dosť suchú ☹ ale skúsim to tak že každý druhý deň kúpať a tiež natierať len každý druhý deň

vejinka
8. jan 2011

@horalka777 heh to je buduca svagrina teraz tusim februar sa budu brazt so svagrom 😉 a v tej obalke bolo 350ecok ako svadobny dar preto plakala od stastia sme sa rozhodli s muzom dat peniaze 😉
@nivejka sak nosim v gumicke lenze starsi ma uchylku mi brat vsetky gumicky a tak mi stiahne behom sekundy gumku z vlasov 😅
ozaj dnes sme boli na uvitani do zivota na mestkom urade o hodku pridam fotky 😉

malemimi
8. jan 2011

@vejinka ne gumičky kradne Althea ( pes ) a žužle mi ich takže ich nesmiem pokladať barz kde 😀

nivejka
8. jan 2011

@ziza55 ....to je na dlho prečo sa s ňou nerodinujem,ale som nejako nepadla od začiatku a ani jednej zo švagrín---tá už po 1 x čo ma zbadala,tak si ma od hlavy po päty premeriavala a očividne som sa jej nepáčila--já vtedy blond po pás a krátke šatečky a ona malá neupravená a ostrihaná na chalana-pre mňa vyzerala ako mužatka...a celkovo som nezapadla do ich rodiny,lebo moja 1.dcéra nie je ich krv,takže asi tak 😒

nivejka
8. jan 2011

@horalka777 ....to mi je ľúto-tvojej svokry--ja neviem prečo tý dobrý ľudia odchádzajú tak skoro a tý zlý sú tu ako buriny... 😠 ..to je proste taký život..

nivejka
8. jan 2011

@malemimi ...veru existuje choroba z bozkávania--veru som to čítala aj ja..a hned som aj doma mm a dcére vysvetlila,aby ju toľko nebozkávali,lebo aj na to som alergická--ja ako Matka si nedovolím tak strašne ju bozkávať na pusinku..ked ju pobozkám na hlavičku,alebo líčko to je iné....
a celkovo ja neviem asi si malú strašne privlastňujem,ale naozaj som po nej túžila roky rokúce a nakoniec sa to podarilo aj vdaka dr. 😉 a preto si ju nedám!!! 🙂

nivejka
8. jan 2011

@vejinka ..my sme ešte neboli na mestskom úrade--inak ja malú nekrstím,lebo ja sama niesom ☹ ,ale my ju dáme len takto zapísať a tak bude mať krsnú 😅
fotečky si pozriem 🙂

nivejka
8. jan 2011

inak baby ešte donedávna som mala super vlasy-vôbec mi nepadali a celkovo celé tehotenstvo--pred tehotenstvom katastrofa a teraz mi začali zase padať moooc---no zblbnem...budúci víkend ma ide dať kaderníčka dokopy,lebo moje hnusné vlasy sú ako keby som stála pod odkvapovou rýnou--no fuuj...
inak dnes sme boli v avione,že vyskúšam tam ako sa teda kojí a teeeeda super,ked porovnám podmienky na zlatých tak to je teda o úplne inom--na zlatých hnus! a avione super --ešte dokonca aj tá mikrovlnka tam je..jedine čo musím vytknúť je to ,že tam nenormálne kúrili--ako v saune som si pripadala,ale inak suprrr 🙂

vejinka
8. jan 2011

ja som dnes kojila tesne pred zacatim na chodbe mne je jedno kde vytasim cicku...erika som bezne kojila v lete na lavicke cestou do mesta 😀

lenkaoravcova
8. jan 2011

@nivejka no uplne si viem predstavit to s tou svokrou, ja tu moju neznasam, ona mna a nase deti tiez moc nemusi, ju zaujima len manzel, a aby sa jej okolo rite tocil, vtedy je spokojna. Moje deti vkuse iba kritizuje, len som sa ta chcela opytat ako nato reaguje tvoj amnzel, lebo moj stale chce aby som to s nou skusala, lebo mu na tom zalezi, no a co sa tyka toho bozkavania na ruky tak to nechapem, moja svokra detska doktorka mi maleho stale na ruky bozkava, nema rozum vazne 😠

nivejka
8. jan 2011

@ziza55 no ja nenatieram Lili vždy po kúpaní--iba ,ked sa mi zdá,že už musím a natieram obyč.avirilom,lebo ten mi strašne bábätkovsky voní 🙂 .....líčka jej natieram modrou indulonou,lebo tie musím premastiť--má ich suchšie asi aj tým,že slintá ako bernardín---to veru neni ani možné,že také malé bábo toľko slintá 😲 .....a nekúpem každý deň.....ked okúpem vo vani,tak na druhý deň-len v umyvadle umyjem pusinku,ručičky a telíčko len tak vodičkou ošpliecham a ritku tú umyjem mydielkom to jasne,lebo kakáme dosť 😉 ....

nivejka
8. jan 2011

@lenkaoravcova ....tak môj mm ma nenúti sa s ňou udobriť,lebo sám sa s ňou moc nebaví len to najnutnejšie--on tam chodí k nim jedine za otcom..od toho osudového dňa,čo sa to stalo,tak sme vlastne mali pokoj od nej,ale ako sa narodila malá,tak by chcela stále malú vidieť a mňa ide rozhodiť,lebo ja tam pri nej niesom a nikdy nevieš,čo sa môže stať,ale aj tak ked ma neznáša,tak čo vnučka je jej dobrá už?---žiadne také!....
a to bozkávanie ručičiek a celkovo chytanie som z toho na nervy ja tiež,lebo fakt tá malá ma ručičky nonstop v pusinke a ked ju niekto chytí--tak nechápem,ako môže byť tak blbý....a ešte neznášam,ked mi bez dovolenia lezú do kočíka--no mňa ide aj z tohto rozhodiť---je úpne iné,ked im malú ukážem ja ,ako ked tam pichajú paprče bez opýtania 😠 😠 😠

vejinka
8. jan 2011

a tu mame presne tri mesiace a prave sme sa vratili od dokiny 😉

vejinka
8. jan 2011

a to co ma oblecene je na 12 mesiacov 😅

vejinka
8. jan 2011

tak tu su 😀

vejinka
8. jan 2011

maju na sebe to iste..to aby sa nehadali kto bol krajsie obleceny 😀

zucha
8. jan 2011

@vejinka no tak my sme polovica z vas 😅 Maly mal hnacky minuly tyzden a sople a z toho schudol. Tak nevazi ani 5kg ☹ Ale uz sa to upravuje.
Starsej dcere skoncili kiahne, teraz ich ma mladsia a tak sa mi vidi, ze to chyta aj maly. Uz som objavila nejakych 5 vyraziek. Tak uvidim do pondelka, ako sa to vyvrbi. Som dufala, ze ked je kojeny, tak to nechyti, ale zrejme som sa mylila.

vejinka
8. jan 2011

@zucha ja som dala erika proti kiahnam ockovat a dam aj vilka

lenkaoravcova
8. jan 2011

Som si vsimla ze tu spominate rezim aky mate s detickami, no my uz celkom fajn, zo zaciatku spaval s nami v posteli, ale teraz uz pekne v postielke, od cca 22.00 spi do cca 6.00 potom papa uz ho nedavam ani odgrcnut uz si vie odgrcnut aj sam, sa tak nadvihne, potom spi dalej cca do 8.30, neskor okolo jedenastej si pospi asi hodinku a poobede spi v kociku to bzeproblemov aj tri styri hodiny. ALe v postielke alebo kdekolvek doma mi cez den spat dlho nevydrzi, najradsej v kociku alebo ked niekam ideme tak aj v autosedacke vydrzi velmi dlho spat, tam sa mu paci.

zucha
8. jan 2011

@vejinka ja som nedavala. Nie je to nic tragicke. Ovela horsia je chripka, ci silne sople.

lenkaoravcova
8. jan 2011

@vejinka Jasom tiez dala zaockovat proti kiahnam Oliverka a dam urcite aj Lea. 🙂

nivejka
8. jan 2011

@vejinka ....počkaj !! s Vilkom to je Erik?,aby som to nepoplietla 😅
to nemyslíš vážne,že Vilko oblečie také veľké oblečenie,alebo to sa tak spralo.... 😀