Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby čomyslíte moôžem jesť paradajkovú polievku? navarila som takú fajnú a hrozne mam na nu chut 🙂
dobre ranko 🙂 Tak moje hrdlo je v stave,ze neviem ani rozpravat ☹ Som z toho unavena a na malu vobec nehovorim, iba ju nakojim a venuje sa jej mm ☹ Chyba mi drobcek maly, ako sa vie porozpravat so mnou, pritulit si ju, pobozkat fnuk som z toho velmi smutna ☹ Ach jaj. Poslala som mm do obchodu, bol mi kupit zmrzlinu, tak som zvedava ci to pomoze. Lebo teplo mi moc nepomaha. Kedysi davno pradavno mi zmrzlina pomohla vyliecit hrdlo, tak som si dala kupit rusku zmrzlinu a uz som jednu zjedla. Dam si druhu poobede a uvidime ci to pomoze. Malinka si od rana krasne vkuse steboce, je uzasna. A ja som ticho 😀 no to zase vyhovuje mm 😀 sa smeje,ze ma aspon trosku kludu xixi
ja som ho včera po kúpaní natrela novým Batole, pekne vonia, obsahuje aj olivový olej , rýchlo vsiakol vôbec neni mastný, tak som zvedavá ako bude Samkova kožička reagovať
@emily327 ja nevarim vari moja svokra 😀 kedze spolu byvame a mame len jednu kuchynu nechala som ju nech si vari aj dalej.. 😉 a Erika som posledny krat kojila v 18 mesiacoch potom uz ne...ale vcera bol pokus o nakojenie Erika aby mi zmizla ta hrca co tam mam ...ale len olizal a povedal ze on chce z odsavacky..ze s cicky necha vilkovi 😀 😀
@vejinka no dufat treba ale lepsie je ist to dat pozriet.Za to nic nedas. Lepsie ako keby si potom mala dostat vysoke teploty a nedaj boze ist pod noze. Ja by som to neriskovala. nech to kukne a ak je to v pohode, tak aspon budes vediet,ze sa nemas coho obavat. S tymto fakt nie su zarty sak si si aj tu mohla precitat, ake s tym maju baby problemy. Chod a daj vediet, neboj urcite to nie je vazne a budes ok 😉 A hlavne nech ta to uz neboli, nech mozes v pohode kojit a davat mliecko obom chlapom 😀 alebo trom??? 😀
vilko je horeee 😅
žienky riešili ste vypadávanie vlasov....mne našťastie zatiaľ veľmi nepadajú ,ale po prvom porode mi začali veľmi vypadávať, čo som sa bála že budem holohlavá, tak sme zašli do lekárne,kde robí veľmi dobrá lekárnička a poradila mi Revalid šampón ....sú aj pilule Revalid ,ale tie sa počas dojčenia neberú, tak aspoň šampón....a fakt mi pomohol....
@vejinka
@emily327 haha baby mne sa minule prso tak nalialo že ma velmi bolelo a mala spala, tak hovorim mužovi že potiahni,nech kus odtečie a on že no určite že odsaj si, a som vytiahla prso a chytila mu hlavu že no potahaj tak keby ste videli ako sa zlakol hahah 😀 😀 😀 ale ked sa narodil synek tak v pohode ochutnal no teraz ani za svet
no letím bo sa nič nenaučim zase, maly spi,mala vonku s ockom tak musim využiť ajked sa mi ani bohovi nechce 😔 zatial pa
@emily327
Tak to je fajn, ze nakupy boli ok. Ten vankus je naozaj o zvyku, ja som zasa zvyknuta len s nim 😀 . Mam ho na gauci stale a tam vzdy kojim, takze je poruke. Adamko uz sa upokoji len co pocuje zvuk tych gulocok, ktore su v nom 😀 .
A ako sa mame, dnes na dve veci. Od piatku som sem nestihla ist a dnes sme boli na nakupoch v Avione, resp. chceli sme ist, len co sme tam prisli, tak maly spustil krik, dudku nechcel, prso nechcel, tak som vybavila len telef. operatora aj to napolovicu a museli sme ist domov. Asi nechcel, aby sme prasule vyhadzovali 😀 . Chcela som mu nakupit nejake oblecko, ked su vypredaje, no a takto to dopadlo. Navyse dnes spinkal len hodinku a stale mi placka, fnuk, uz mi to trha srdiecko. Teraz konecne spinka pol hodku, tak dufam, ze sa nezobudi zachvilocku a trosku sa vyhaja.
@yvett14 ....no my to máme tak,že ja niesom krstená a mm by som do kostola nedostala-nijako...takže to nechávam na deťoch,ked budú staršie ,tak ked im to bude chýbať a budú chcieť-nech sa dajú pokrstiť--moja sestra sa dala pokrstiť v 16.rokoch a to preto,že prežila ťažkú autohavariu....ja svojim spôsob verím a je mi takto dobre 🙂
@emily327
na to hrdielko si uvar teplucke mliecko a daj do neho medik a este je fakt dobre, ze ked das do tepleho mliecka lyzicu kacacej masti. Je to hnusne 😝 , ale pomaha to. Alebo vies to trosku zjemnit tym, ze pridas lyzicu granka. Vyskusaj, drzim palceky, aby si sa co najskor vyzdravela. 😉

ahojte tak moja tiež vypráva ale skôr havo ale tak inak ale je to tm počuť alebo abecedu dnes za sebou povedala aaa beee a už aj povedala ká 😀 😀 včera som sa jej niečo pýtala a povedala neeee 😀 😀 ale všeličo žmuchle