icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
9. jan 2011

aj mne začali padať, mám revalid šampón aj tabletky, ale vraveli ste že sa nemôžu, tak skúsim len šampón

me
9. jan 2011

bože, 😝 😝 😝 😝 môj sa už sprchuje a teší sa keď deti zaspia, a mne sa chce tak spať!

vejinka
9. jan 2011

@me haaaaaaaaaaa nesmejem sa ...to mi len uslo..proste nenapadne zaspi s detmi a ked na teba skoci tak zvskni tak (akoze si mala sen ze ta byvali znasilnil ) a potom sa tvar ako ta to vzalo a ze sexovat nebudes lebo si sa spotila ako svina a smrdis..to ho urcite zabrzdi v chutkach 😀 😀 😀 😀

vejinka
9. jan 2011

@me alebo druha moznost vypni teplu vodu 😀 😀 😀 s takym gasparkom nic nebude 😀 😀 😀 😀 😀

ziza55
9. jan 2011

@vejinka haha..ja necesem aj tak..iba rano prehrabnem rukou 😉

malemimi
9. jan 2011

@vejinka haha pekne 😀
to s týmy vlasmi to si ako myslela s humorom?
@ziza55 no fakt oči katastrofa...mokré vlasy v uteráku zatočené a on sexovať ...sexovať a sexovať...normálne ma znásilnil 😀 😀

malemimi
9. jan 2011

@me môjmu to je jedno že sa mi chce spať ..ma znásilní a ešte sa aj teší 😀 😀 😀 😀

ziza55
9. jan 2011

@me povedz ze ta boli hlava 🙂 ...to mna bolieva kazducicky den ked daco chce

ziza55
9. jan 2011

@me a potom napis ci ti zabral ten revalid..som zvedava

ziza55
9. jan 2011

@malemimi aj moj ma vkuse znasilnuje..ked poviem ze ma boli hlava a som grogy z maleho ze nevladzem..tak mi povie...ze nevadi..len si lahni ja sa obsluzim 😀 😀 ...ach jaj fakt sa citim ako otrokyna niekedy ..chi
a ked mu to poviem...este mi da aj za pravdu...ze ano ty si nasa otrokyna(akoze maleho a jeho )

vejinka
9. jan 2011

@malemimi nie tak to robim ja 😅 a padaju menej lebo ich necesem sice vyzeram ako jezibaba z mrazika ale nech sak som doma a navstevy nechodia 😀

vejinka
9. jan 2011

teda vcera som sa musela ucesat ale inak ee

ziza55
9. jan 2011

@vejinka ze jezibaba...babyyyy..ja sa z tych vasich hlasok nemozem...chichi 😀

malemimi
9. jan 2011

@ziza55 haha inak moj to robieval tak že som spala v posteli teda som sa robila 😀 ale on to nevedel a nevie doteraz 😀 😀 😝 😀 😀 a prišiel dal mi dole gaťky a šup ho tam a bolo ... 😀 😀
@vejinka aha hej hej a tuším vtedy aj rýchlejšie rastu nie?

ziza55
9. jan 2011

@malemimi haha...samoobsluha normalne 😀 😀

vejinka
9. jan 2011

@malemimi jedno viem urcite padaju aj tak 😀

tak ty si sa robila a on ti nepomohol? 😀 😀 😀 😀

vejinka
9. jan 2011

ozaj baby nechceli by ste vypadnut z vasich domovov niekedy v lete a ist do cistej prirody na liptov? nejaky pekny utulny penzionik s detmi s chlapmi ...co povite na stretko?? my nemame auto takze mohla by som len v ramci liptova niekde ist a vy ste vycsinou z ba ak sa nemylim...co vy na to? 😉

malemimi
9. jan 2011

@vejinka hejhej ...
nie on si robil a ja som sa pretvarovala 😀

noo chceme určite dakam ísť ale dá sa tam aj s hafošom ?

vejinka
9. jan 2011

@malemimi no neviem...maly sa budi..musim ist bru noc 😉

malemimi
9. jan 2011

@vejinka hmm mne sa krpček zobudí až o pol noci alebo o jednej alebo o druhej 😀
tak paaa

emily327
9. jan 2011

Ahojte, no ked si vas citam tak aj zabudam,ze som chora ;-D vy mate ale hlasky a o sexe ani nepisem 😀
mne je uz malinko lepsie, len mi to vsetko z hrdla preslo na dutiny, klasika, tak to zase budem liecit 2 mesiace ☹ Ach jaj

POTREBUJEM RADU. v stredu ideme na ockovanie s malou - hexa a pneumokok myslite,ze ked som ja chora,ze moze mat mala oslabenu imunitu? Rozmyslam,ci ockovanie neprelozit na neskor, kym ja budem v poriadku. Malinka je zatial ok, ale mne je zle od vcera a predsa len inkubacna doba je 48 hodin. Normalne mam strach ju dat zaockovat aby to nemalo ovela horsi priebeh ako ked som ja zdrava. Co vy na to? poradte. A nejake rady pri ockovani? Ja dufam,ze si mm vybavi aby mohol tam ist s nami, lebo ja neviem ako to zvladnem fnuk uz 2 tyzdne mam z toho panicky strach fnuk

me
9. jan 2011

No nejak sa to tu zvrhlo, a to ani nebolo po 22h

Díky za rady, ale ubezpečujem Vás že toho môjho nič z toho neodradí, ale naša antikoncepcia zatiaľ funguje, deti nie a nie zaspať! 😅

Tak sa majte, ráno vstávame, končí veget, chystám školáčku

@emily327 - opýtaj sa detskej lekárky, nech ona poradí

yvett14
9. jan 2011

nooo dievčence, len sa spomenie slovo sex a už to tu priam horí!!haha sa čudujem že admin nezasiahol, ale aj oni asi maju také problémiky 🙂 🙂 no ja musím povedať že to slovo že robiť sa sama alebo robiť sa sám to u nás v rodine v živote nepadlo, ja hovorím ja mám muža tekého puritána!! a ked sme sa tak raz rozprávali či si to robil dakedy sám tak povedal že nie, ale neverím ja si myslím že sa hambí o tom rozprávať. fakt je to asi o tom že mm bol moj prvý a posledný asi ešte za tých 17 rokov nevie byť ku mne uprimný alebo fakt sa hambí!! ale aj to vidno že sme nesexovali alebo nerobili ručné práce za 9mesiacov!! lebo po porode nás to trvalo len 3 minuty!! 😢 😢 😢 no hadam sa to zlepší!!!

zuzana_m
9. jan 2011

@ziza55 hahaha moj muz to iste, že číha ako sup 😀 😀 ...ja by som tiež chcela mať pokoj,tiež som neupravena,ale stači ked sa kus zohnem a už letí zamnou 😀 a tak tiež už odrataval dni kedy budeme moct a ja som sa bala ako koza noža 😅 a nakoniec ma ajtak "znasilnil" skor 😀

zuzana_m
9. jan 2011

@ziza55 ano ja som pisala o revalid šampone, lebo po prvom porode mi tak vypadavali vlasy že som sa bala že budem holohlava a poradili mi ho v lekarni, lebo pilulky revalid počas dojčenia nie....a aspon mne pomohol

zuzana_m
9. jan 2011

@nivejka no veď aj ja by som bola rada mať dobrú svokru,a le tak to malo byť ,mám pokoj,ako si písala , nestará sa nám do života , mne už je to fuk, mám tri pokladíky (moje deti a manžela), a žijeme si svoj život.. 🙂

zuzana_m
9. jan 2011

@yvett14 😀 že domáce zvieratká , ale niečo pravdy na tom je 😀
@malemimi baby ja z vas tiež odpadnem že zoro a podobné hlášky, pojdem spať s dobrou náladou 😀
@hirunka jej krásna fotka, velmi zlatunka je malá 🙂

emily327
9. jan 2011

@jana_toky ja tiez ked chodime na nakupy, hlavne do obchodnych centier som na nervy, nemam to rada s malou. Vadi mi ten ruch, ludia a mam stale pocit,ze je malej velmi teplo ☹ No otras. A na verejnosti som uz kojila 😀 v aute xixi a v Madarsku na zachode kde bola aj prebalovaci pultik pre deticky 😀 Urobila som si na tvoje odporucanie mliecko s medom, ja milujem mlieko a sladke mozem, takze mi to aj velmi chuti. A mam pocit,ze mi to trosku pomohlo. No ved ja cely den robim vsetko preto aby to preslo. Hrdlo ma uz neboli az tak velmi ale zato dutiny mam plne a to fest. A tie budem liecit minimalne mesiac ☹ Kedze ich mam chronicke. Dala som si dnes aj zmrzlinu a fakt to zabralo. Rano som nemohla ani rozpravat, tak ma hrdlo bolelo. Uvidim ako bude zajtra, ci vobec pojdem s malou na prechadzku alebo to este necham tak. A vy ste zdravi? Ja som sa tak tesila,ze sme zdravi,lebo vsetky deti na ulici chore a uz dlho a tak som bola rada,ze nas to obchadza a krava sa vecer napijem studenej vody a mam po zdravi ☹ Bojim sa o Sonicku,ze to odomna chyti fnuk a hrozne mi chyba,ze ju nemozem mojkat, bozkavat vobec nic. Len som ju cely vikend kojila a mm ju zobral, hral sa s nou, nechal ju odgrgnut, bozkaval si ju, mojkal, az mi bolo do placu, ked sa na mna tak smutne kukla a ja nic ☹ ach jaj zase mam psychiku v keli ☹

zuzana_m
9. jan 2011

@vejinka no ja som skúšala kadejaké výhovorky až sa dakedy urazil na mňa ko malý chlapec 😀
@malemimi no ja odpadnem, že sám sa obslúžil , aký šikovný je 😀

zuzana_m
9. jan 2011

@emily327 ahoj moja a neskušala si homeopatika? mne zaberaju....tiež ma minule hnusne bolelo hrdlo a kupila som si Homeogene (ked osm viacej chora tak aj ine mam) ale tieto su na bolesť hrda a pod. ...a tiež neznášam malú vláčiť po obchodoch, predsa len ludia kašlú a tak ,teplo je tam,mala naobliekana... 😠 ...s tym očkovanim sa opytaj lekarky ona bude vedieť ale ja tak viem že vtedy neočkuju detičky ked soplia a tak .. neboj moja len sa vylieč a budeš si ju uživať plnymi duškami 😉 a však ked si dáš rúšku, tak sa snou možeš hrať, len aby sa nečudovala čo to za strašidlo (myslim kvoli tej rúške 😀