Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ahojte kočky, my sme hore už od 5tej, maly vysmiaty v postielke od ucha po ucho a mne sa tak velmi nechcelo vstavat... 😝
@slavuska30 spekulant...asi ti chce porozpravat co sa mu snivalo v noci...chichi..poobede dospiis 😉
@ziza55 ...xixixixi....asi...len mne sanejako nexce, už som pobudila malu, pricghystala som im ranajky aj desiatu, ale starsi sa este vyvaluje v posteli, zas sa budem hnevat lebo ide na kvap do skoly...des..potom ma čakanie upratovanie a žehlenie...a to mi každy povie : ako ti je dobre ked si na materskej ,,dovolenke,,..možeš si uživat a nič nerobit...hahahaha
@yvett14 🙂 🙂 chichi...neboj casom bude isto lepsie...oni niektori fakt sa o tom hambia hovorit..no moj praveze vsetko na rovinu mi povie co by chcel..a je na mne ci ano ci nie...vravel ze ked nema predomnou tajnosti ..aspon nemusi nahanat prostitutky ..a ja som spokojna ze nikam nebeha a je pekne doma...jasne ze ked si sadnem niekedy k pc ze idem na konik a tak ma pootvaranych milion sex stranok ale nehambi sa predomnou a nepozera potajomky...no co ho mam zabit... 😀 ..kazdy chlap ma nejake chutky
@slavuska30 noo ja som tiez hore nejaku dobu...esteze nemam viac deti a nemusim chystat 😉 ..tak pekne kavickujem a internetujem...chi...tiez mam milion zehlenia ...ale nesceee sa mi 😀
@slavuska30 nooo a to hovori aj mne drahy ze ako mi je dobre ze som na materskej...a on musi chodit do prace...ale niekedy by som si to s nim vymenila 😒
@ziza55 ..ja už len čakam kedy pojdu do skoly, dam si potom ,,v klude,, kavu a pomaly sa pustim do toho pratania...
inak moj drahy by xcel este jedno babatko 😕 😕 ...no čo ti poviem....človek aby sa bal aj trenky oprat 😀 😀 😀 😀
@ziza55 veeru..tak oni to vidia len z tej jednej stranky vacsinou..a to že sme doma, muckame sa s detmi , prebakujeme a krmime, ale to uz nie, kolko to da namahy, aby bolo vsetko ok prixystane, navarene, upratane a deti v poriadku, ja to vidim doma, upracem, navarim, konečne si sa dnem a pridu starsi, a to vyberu, to vyberu a uz je bordel na svete..je to des...bleee..som povedala, že každy nex si umyje za sebou riady, smeti im davam na striedacku vynasat lebo sa len vyhovaraju jeden na druheheo...
@slavuska30 🙂 jeeejda este jedno?mu je malo?aj tak ta veeelmi obdivujem ako to zvladas vsetko..ved ja uz teraz niekedy padam na hubu..chichi...to moj uz ziadne nechce 😒 a ja by som este jedno prijala tak za 3roky..
@slavuska30 jasne treba to zmenezovat nech ti pomahaju...ved to sa neda jedna zena aby vsetko sama...a dojde vecer muz z prace a este aby si mala chut na sex😀
@ziza55 no veru....ale ja mam vlasy dupkom z toho 😀 😀 , že aby nebol maly sam, lebo je velky rozdiel medzi detmi 😀 😀
@ziza55 to ano, nex sa zaucaju, že vsetko im nepadne rovno do ,,huby,, naxystane...
..a xut na sex to by bola, to neni problem, len musim zamykat dvere, lebo decka sa xcu dojst pozerat v noci na maleho..neviem co ix to napada..asi sa hraju na antikoncepciu...a nexcem aby nas vymakli..to by bol pruser 😝 😀 😀 😀 😀
..huráá, deti su v skole , idem si dat v klude kavičku a vychutnat si to... 🙂
@ziza55
@slavuska30 - dobré ránko, ale ste sa rozkecali hneď ráno, my sme tiež už od 6.00 hore, tiež mám školáčku, a malý má také divné dni, nejak sa mu nechce spávať, aj teraz som ho ledva uspala - normálne sa bráni, taký je mrzutejší a nenormálne slintá + úplne si škrabe ďasná aj obe ruky si tam pchá až ho napína, no horor
@ziza55 - ja som už ten revalid raz brala, mala som pobláznené hormóny, menzes štrajkoval, bábo sa nedarilo a vlasy húfom padali, ale nakonie "duphaston" pomohol a ja som otehotnela a to mi zachránilo moje vlasy, takže vlastne ani neviem či ten revalid pomáha, ale teraz som si s ním umyla už 2x tak uvidíme, dám vedieť
@slavuska30 - tak to ťa obdivujem,si šikovná mamina, ja už by som asi tretie nechcela, dosť náročné je to, niekedy padám na hubu aj pri týchto dvoch + domácnosť, keď už dám do poriadku jedno a myslím si že budem mať chvílu pokoj tak zase druhé niečo chce a tak dokola, uf
@me ahoj,..dakujem.. tak ty mas doma asi prvacku vsak?už som vyšla z cviku pisania tých kružkov a hacikov 😀 😀 ale je to mile..no to by xcel drahy, ja sa už bojim, už mam svoje rokya aj tato doba nieje bohviečo...
ja som dala teraz maleho do postielky nex sa trosku zabavi, som zvedava ako dlho vydrži... 😀 😀 😀 , ale nejako sa rozkychal, neviem co to nanho leze... 😒
mňa porazí, od 6. bol hore, o 8. som ho ledva uspala a už je hore, no mám ja kedy robiť + oddychovať?
teraz je vo vajíčku a obzerá si hračky, som zvedavá koľko vydrží, budem musieť ísť s ním von, nech sa vyspí a cestou aj pre malú skočíme, veď končí už o 11.tej, a zase obidvaja dokola., jaj deti sú radosť 😉 😉 😉
@me a ake mate pocasie?lebo u nas prsi, xcela som ist na xvilu s malym von, ale takto neviem neviem...
no tie deti..xixixi..su vymyslave riadne..
@slavuska30 - je zamračené a hmla, tak dúfam, že sa nerozprší
hmmmm...no uvidim ako to bude tu...aspon na xvilu by som xcela prevetrat hlavu 😉
@zuzana_m ja som mala problémy s dutinami, čistý zápal ale to nikomu neprajem ani som nevidela a ked som sa vysniakala tak to povolilo - tá bolesť. ale to som sa donutila kýchať tak že som si tyčinku do ucha dala až dovnutra nosa kým som sa vykýchala, bola som takto a každy mi hovoril slanú vodu naparovať sa a tiež nad varenými zemiakmi, ohrievať nad uv lampou. a nič nezabralo! nakoniec mi prepichovali každý den 6x za sebou aby mi vytiahli hnis. ale to už nebolo také strašné ako tá bolesť hlavy a čela!! tak neviem či tá sol pomože lebo mna dr.zjebkal čo som to robila len som si viac uškodila, mala som hned dojsť na rengen dutin!
@slavuska30 no toto neznášam kekto povie...nech si to vyskúšajú... ale to hovoria len tí čo neboli na materskej
@malemimi veru..to si len myslia, že je to dovolenka..to ten nešťastný názov..
@slavuska30 ja mám tiež velký rozdiel medzi detmi ale v susedstve máme maličké deti tak dufam že sa budu kamarátiť. a všetky tie detičky pojdu do školky tak tam nebudu už len cigáni ale aj biele a viac detí- čomu sa učiteľka teší! ved uvidíme ked budu starší, ja mám brata o 6rokov staršieho ale viac sa mi venoval a hra sa ako sestra čo bola o 3 roky staršia, tak to je individualne si myslím
@slavuska30 my ked sme chceli keksovať a pracovať na maličkej tak syn chodil počuvať za dvere- počula som jeho členky ako praskaju 🙂 🙂 🙂 alebo išiel spať ešte po nás lebo ked sme s mužom kecali v posteli že čo a ako bude tak len z izby vykrikoval čo ste vraveli- čo??
@yvett14 a odkial si?ja tu nemam na blizku žiadne male deticky, vsetko su uz dospele odrastene deti...ale ked sa prestahujeme, tak tam mame na ulici nejake deti, co som postrehla...velky rozdiel je dobry na to, ze starsie vie pomoct s mladsim (ked sa im chce), ale zas maju svoje zaujmy a každy uplne ine.. ☹
..xixixi..no podareny synček...
@slavuska30 naforume čo je tu ohladom rodičovskeho sa prihlásil Miháľ tak som mu tiež pekne napísala čo si myslím ale ja viem že to s ním nepohlo ale nevydržala som to musela som napísať!!

@emily327 a ešte ma napadlo, naša pediatrička vraveí že najlepšie na dutiny a takéto veci je naparovanie sa nad slanou vodou....normálne dáš zovrieť vodu do hrnca,plno soli do nej a potom nad tym hrncom to dychaš