Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 no ja bývam v dedine blízko Dudiniec tak akurát teraz sa s 30tničkami vrece roztrhlo a začali rodiť tak rátam okolo 8 detí pojde ako maličká do školky
@yvett14 no ved treba...keby to nejak zabralo, ale u nas niečo vyriešiť, to je nadlho..
@yvett14 my sa budeme stahovat do Hornej Potone, tam prevažne vseci hovoria madarsky a ja neviem ani ceknut 😀 😀 😀 ,mala bude doxadzat do ruzinova do skoly, lebo tam je lem madarska ZS, ale slovenska skolka 😀 😀 a stoji len 19eur/mes
@hirunka to je super, pekne potiahla...tak sa skoro uzdravte, neviem či ju zaockuju az ma teplotu teraz alebo posledny týžden a kasle tak asi nie..ale ved uvidis..držim palce nech to dobre dopadne 🙂
@slavuska30 no teplotu nemame nastatie len sopliky a to ju nuti kaslat
@slavuska30 a nemala by to blizsie do skoly z potone do dunajskej ako do blavy?
@slavuska30 🙂 🙂 🙂 že deti sa hrajú na antikoncepciu to je fakt haluz 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ja idem tiež žehliť ste ma motivovali, a to sa mi ráno tááák strašne nechcelo 😉
@yvett14 však ale ty sama píšeš že si mala čistý zápal dutín , s tým by som ja osobne okamžite išla ku doktorke samozrejme, to je už iné ako ked si prechladená, bolí ťa hrdlo a máš hlieny,vtedy naozaj pomáha naparovať sa nad slanou vriacou vodou a, kloktať, a pod. ,nie okamžite antibiotiká a lieky 😉 a to nehovorím len ja (zo skúsenosti) ale lekárka, moj stryko ktory vyštudoval medicinu ... emily len chcela radu na nejaké domáce recepty ako si pomôcť ked má také ťažkosti, ona sama vie, či to má také zlé, si myslím že by išla k dr. nie?
@ziza55 ...tak na vypadávanie vlasov je ešte,čo poznám ja a mám vyskúšané je..:revalid-tonikum a biohar-tiež vodička--toto sa mi pozdávalo viacej a neni to až tak drahé...tiež sa to kupuje v lekárni 😉
mne tak isto začali strašne padať vlasy-najprv som s myslela,že je to tým,že sa pokúšam zase o blond vlasy,ale ako vidím tak to je hormonmi 😒 .....tiež počas tehu som mala fakt super vlasy a nič mi nepadalo--až zázrak 🙂
@hirunka tak uz si aj ty v tabulke 😉
@zuzana_m zlatinko ja som ta pochopila 😉 ja viem, ja mam chronicke dutiny a naparovanie mi pomahala na zaciatku a teraz ked chytim hrdlo, tak ho mam vyliecene za 2 dni a potom dutiny liecim mesiace. Ale s tym mi ziaden lekar nepomoze. Caste smrkanie, uvolnovanie dutin a solux. Ale tvoje rady su super, lebo takto pri prechladeni by mali postupovat chori ludia, nie hned k lekarovi pre lieky a antibiotika uz vobec nie. 😉 ja som nebrala antibiotika minimalne 2 roky 😉
joj baby dnes som volala doktorke ohladom očkovania proti pneumokokom a mi povedala že nechcu u nas lekarne vydat Prevenar, že je nejaká druhá očkovacia látka...hm a že našťastie zatiaľ ani s tou druhou neboli nejaké problémy, no ked som túto hlášku počula 😒 ...a Prevenar je účinný proti viacerým vírusom či čo....hm no ja neviem teraz čo robiť, ja nechcem dať pichnúť malej hocičo len aby bolo ☹
@me no detsky lekar to je taky,ze jemu to je viac menej jedno,urcite mi povie,ze mam pockat do stredy, len ja som chcela radu. lebo mm si bude brat zopar hodin volna aby siel s nami. Uz teraz mam z toho ockovania panicky strach ☹
@zuzana_m a homeopatika tie su na zapalene hrdlo? ci? no neviem ci ich mozem mixovat s tymi na mlieko. Len dnes aj dost kaslem a leje sa mi z nosa fnuk tak sa len fakt modlim, nech to nechyti mala. Mohla by mat imunitu tym,ze ja kojim ale na to sa spoliehat neda fnuk
@emily327 hej moja teraz som si to prečitala, že maš chronické dutiny, včera som už ledva videla, len to hrdlo som si všimla že ťa velmi boli.....tak to je ina vec....ja napriklad ked som bola s prvym tehu, tak som dostala v 4. mesiaci zapal pluc a bola som len na paralene a ležať....no a odvtedy mi to sadlo na hrdlo a dolne dychacie cesty a da sa povedať že mam nonstop hlieny v hrdle, a tak dvakrta do mesiaca každy mesiac mam zapal hrdla 😒 a tiež som behala po doktoroch ale veru nikto nepomohol...odporučili mi kúru na posilennie imunity, lebo som mala znížene obranne latky, ale tá kúra mesačne vijde na 55 eur, a vraj aspon polroka treba , no ale kto ma tolko penazi ☹ tak tiež le doma liečim, žiadne antibiotika už
@emily327 vieš čo ja sa radím s mojou lekárkou a ešte s jednou ,ktorá sa venuje aj homeopatii a vždy ked mám problém ako som písala, aj počas tehu,aj teraz ked kojím tak jedine homeopatika mi odporučili,tak si myslím že áno....ono niektoré niesú klinicky skúšané,ale sú to čisto prírodné produkty, tak za to,lepšie ako chémia....ja som minuly týždeň to homeogene brala- strašne ma bolelo hrdlo, štipalo a začinala som byť chora, tak teraz je to celkom ok....ale každy ma svoj nazor na homeopatika, niekomu dokonca nezaberu....ale mne ano..... a v lekarni poradia ked opišeš problem ktore su dobre,
@emily327 a dakujem, ja takto vždy postupujem, lebo nechcem brať veru antibiotika, lebo potom som ešte viac k.o. a o žaludku ani nevravím...a je to pravda že babatko je chránené dojčením, ale naozaj jeden nikdy nevie, tak ju radšej nebozkavaj a tak, ale hrať sa snou možeš si myslím určite 😉
holky to potvrdenie o naroku na materkské sa posilela na záhradnicku 153 alebo 31 ci ako to je?
@nivejka ..hi,hi no viem,že tvoj mm by to chcel mať rano-na obed i večer--ved tuším ti nedal pokoj ani počas tehu...si písala vtedy ....ten moj pred tehotenstvom ma otravoval každučký deň a ked náhodou v ten deň nič nebolo--normálne som si vydýchla,že mám pokoj
....haha hej nedal ani dva dni pred pôrodom ale mal smolu lebo sa iba po žaluď dostal ma to už fest bolelo a to som bola už na 4 cm otvorená 😀 😀
baby vaše babatka akou latkou budu očkovať proti pneumokokom? Prevenarom alebo inou?
my mame tiež hroznu noc za sebou, mala sa budila na kojenie akžde tri hodky ako ked bola novorodeniatko , som uplne k. o. , uz som si zvykla že nam spavala celu noc , a teraz to dospava opica jedna 😠 rano ked sa zobudila okolo siedmej sa najedla a spala dalej, potom sa zobudila okolo 11-tej prebalila som ju a kym som jej išla dať papať, tak zase zaspala a spi a spi
@zuzana_m ja som mala takého užasného dr. ked som za ním prišla len z nádchou lebo robim v stravovaní tak to nemožem tak tam chodiť, tak mi nahodil antibiotiká, ale to nemal, marodovala som 5 týždnou, keby ma poslal hned na krčné bolo by dobre ale ja som až po 2 týždnoch išla ked som sa pýtala, to si mala vidiet, krčný volal mojmu dr. sfukol ho len taký džes, a potom už ma prepichoval. len to som chcela že mi to tiež začalo nádchou a vodou z nosa bez horúčky .

caute baby.......mne mala normalne prespala celu noc zobudila sa az o pol siestej.........a teraz uz zase spi tak ja sa idem konecne umyt a nieco porobit...........len este stale sme chory a to vsetci ja mala aj manzel tak snad sa z toho dostaneme co najskor...........zajtra idem s malou do poradne ma byt aj ockovana tak som zvedava ci ju zaockuje lekar ked je trocha chora