icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

repi
10. jan 2011

Ahojte kocky, uz Vas dlho citam a velakrat ste mi pomohli, ak mozem tiez by som sa rada obcas zapojila.
@emily327 tiez mame odsavacku na vysavac , kupila som na mimibazare za nieco okolo 7€ a som velmi spokojna. Malicka sa jej vobec neboji, ked odsavam neplacka. Viditelne sa jej ulavi. nepocujes ju nikdy ani funiet? Take, ze sa jej zle dycha? Urcite si nejaku zaobstaraj, je to vyborna vec!

mircova
10. jan 2011

@emily327 ani mi neodsávame, soplíka má malý iba občas a to vyčistím vatovou tyčinku 😉 tak dúfam, že ani dlho nebudeme musieť

Ja idem s malým na očkovanie zajtra a dnes na to myslím celý deň, veru nie je mi všetko jedno, dúfam, že to malý dobre zvládne.

emily327
10. jan 2011

@repi dala som prave kupit mm ide z prace, tak sa zastavi v lekarni, dakujem. Sem tam chrapcala ale ked som jej vybrala vatovou tycinkou tak uz nie 🙂

@mircova drzim velmi velmi palce moja, potom napis. My ideme v stredu fnuk ja mam z toho paniku uz mesiac fnuk som z toho na psycho, chudatko uz vidim ako bude plackat fnuk potom treba prikladat studene obkladiky 😉

emily327
10. jan 2011

Zienky, hladam buggy pre Sonicku od jari, chcem sa opytat, mate niektora kociarik sportovu verziu, taku co sa da do polohy lezmo??? Aby v nej dietatko mohlo lezat? Ak ano, prosim napiste model kociarika, vopred dakujem cmuk

malemimi
10. jan 2011

som prvorodička ...takže neviem ale asi nie veď dýcha 😉

me
10. jan 2011

@emily327 - najlepšie sú vínové obklady - mám vyskúšané, víno je dobré na zápal - čiže nožička sa nezapáli a prichystaj si najlepšie nurofen, ten je aj od horúčky, aj od bolesti, aj od zápalu

@malemimi - to si na čo odpovedala, nejak nechápem 😅 😅 😅

me
10. jan 2011

Naposledy keď mal Samko soplíky aj ja som kúpila tú na vysávač, veľmi mi pomohla, strašne chrčal, odsávala som o dušu

nivejka
10. jan 2011

@malemimi ....ty kokso to fakt aj vtedy?--4cm otvorená--no ja umrem z neho.... 😲

malemimi
10. jan 2011

@malemimi emily že neviem či je zlé alebo dobré keď sa noštek odsáva 😉

malemimi
10. jan 2011

@nivejka no len my sme to nevedeli 😀 😀 😀 😀

emily327
10. jan 2011

@me aha a to len namocis napr. gazu do vina a prilozis na miesto kde bol vpich? A do akeho? Biele ci cervene? 😀 Ci je to jedno? Nurofen? Myslis sirupcek? Mam doma paralen cipky....

@malemimi xixi ani ja som nechapala 😀 No ja len,ze neodsavam a dycha a nechrapci, tak preto som sa pytala 🙂

me
10. jan 2011

@malemimi - jáááj, dobre, ja len čítam dozadu, aby som dohnala čo som tu nebola a potom mi sem tam niečo inikne 😀 😀 😀

me
10. jan 2011

chcela som povedať unikne

nivejka
10. jan 2011

@emily327 ...no ja mám bugy--segra mi doniesla zo slovinska--dá sa polohovať,ale nie do úplného ľahu--malá mi aj tak nechce byť úplne rovno 😅 ....zn.je bubu.....tiež vidím tu zn. 1 x 😅 😅

nivejka
10. jan 2011

@repi ...ahoj vitaj medzi nami 🙂 🙂 🙂

nivejka
10. jan 2011

no ja mám tiež odsávačku na vysavač a používam ju skoro každý deň---malá má každé ráno úplne vzadu v nosíku také zaschnuté soplíky a z vatou ich nevytiahnem a aj tak mi pri vyberaní tyčinkami reva ako pavian--neznáša to--viac mi znesie,ked jej to vytiahnem vysavačom

me
10. jan 2011

@emily327 - tak najlepšie biele chardonay suché 😀 😀 😀 , ale nie robím si srandu, takže samozrejme biele aby si nezašpinila šaty, ja to robím tak, že vatový tampón namočím do vína / jedno aké /, priložím na vpich a obviažem vreckovkou / látkovou /, napr. o hodinku zase, potriem vpich, namočím tampón, obviažem,...

paralen je len od horúčky, takže podľa mňa je nurofen lepší, ale neboj sa, vôbec nemusí mať Sonička žiadnu reakciu, kamoška bola minulý týždeň a malý nemal absolútne žiadnu reakciu, no a v ordinácii samozrejme že spustí veľký krik keď ju pichnú, ale zachvílu sa upokojí, nebude ju to bolieť

ziza55
10. jan 2011

@nivejka nooo presne aj my moja...kazde rano odsajem..lebo vat tycinkou nedociahnem..a len mu to chudakovi zatlacim dozadu este viac

nivejka
10. jan 2011

@malemimi jááááj--možno ti aj tým pomohol,že ťa to nakoniec aj chytilo a predbehla si ma 😀

nivejka
10. jan 2011

@ziza55 ....presne tak moja--fakt je to lepšie odsať a potom máme pokoj 😉

me
10. jan 2011

@malemimi - no vidíš a nám to nepomohlo, celý týždeň som prenášala

emily327
10. jan 2011

@me dakujem pekne za rady. No ja tiez verim,ze iba poplacka v ordinacii a potom uz bude dobre. Jaj uz nech to mame za sebou. Ten nurofen pojdem kupit do lekarne a nenapisala si,ci sirupcek alebo cipky. Ale urcite mi nieco poradi aj pediater ale ten nurofen som uz citala vela recenzii na to a je ze vraj fakt dobry po ockovani.

me
10. jan 2011

@emily327 - áno , na ňom je vyslovene napísané,že po očkovaní, a ja mám sirup

emily327
10. jan 2011

@me dakujem urcite kupim 😉

slavuska30
10. jan 2011

@hirunka tak by to malo byt potom ok..

slavuska30
10. jan 2011

@hirunka ..to neviem, nejak som to nezistovala, drahy povedal, ze rano ju vezme so sebou autom a poobede by uz dosla, musim este vypisat papier na preklad do skoly, dunajsku Stredu vobec nepoznam..len viem kde je tam nenmocnica a liedl

slavuska30
10. jan 2011

@mircova -..xixixi...no ved ked nam tam vbehnu parkrat, tak ma aj chut prejde 😀 😀 😀 😀 , neviem na čo sa mam potom sustredit, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emily327
10. jan 2011

tak mm kupil Baby Vac - odsavacku na nostek do vysavaca a hned sme ho na malej vyskusali. malej sa to velmi pacilo 🙂 Usmievala sa a mala z toho srandu 🙂 Ja som to vyskusala na sebe kedze mam sople a vytiahlo co to no ale asi to je pre deti nie pre dospelych 😀 Ozaj neviete ci sa da sterilizovat odsavacka? aspon ta cast kde sa natahuju sopliky?

hirunka
10. jan 2011

@slavuska30 tak este ked ju manzel bude vozit tak sa to da..........my chodime ten smer dunajska streda (tam mam aj gynekologa) aj som tam rodila a viem ze je to blizsie do dunajskej ako do blavy

slavuska30
10. jan 2011

@hirunka neviem ci by mala dobry spoj z potone do DS a spat do skoly, tak zatial sme rozmyslali nad tym ružinovom,ale skusim pozret aj toto...musim pozret dake busy a porovnat to..