Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@repi dala som prave kupit mm ide z prace, tak sa zastavi v lekarni, dakujem. Sem tam chrapcala ale ked som jej vybrala vatovou tycinkou tak uz nie 🙂
@mircova drzim velmi velmi palce moja, potom napis. My ideme v stredu fnuk ja mam z toho paniku uz mesiac fnuk som z toho na psycho, chudatko uz vidim ako bude plackat fnuk potom treba prikladat studene obkladiky 😉
Zienky, hladam buggy pre Sonicku od jari, chcem sa opytat, mate niektora kociarik sportovu verziu, taku co sa da do polohy lezmo??? Aby v nej dietatko mohlo lezat? Ak ano, prosim napiste model kociarika, vopred dakujem cmuk
som prvorodička ...takže neviem ale asi nie veď dýcha 😉
Naposledy keď mal Samko soplíky aj ja som kúpila tú na vysávač, veľmi mi pomohla, strašne chrčal, odsávala som o dušu
chcela som povedať unikne
no ja mám tiež odsávačku na vysavač a používam ju skoro každý deň---malá má každé ráno úplne vzadu v nosíku také zaschnuté soplíky a z vatou ich nevytiahnem a aj tak mi pri vyberaní tyčinkami reva ako pavian--neznáša to--viac mi znesie,ked jej to vytiahnem vysavačom
@emily327 - tak najlepšie biele chardonay suché 😀 😀 😀 , ale nie robím si srandu, takže samozrejme biele aby si nezašpinila šaty, ja to robím tak, že vatový tampón namočím do vína / jedno aké /, priložím na vpich a obviažem vreckovkou / látkovou /, napr. o hodinku zase, potriem vpich, namočím tampón, obviažem,...
paralen je len od horúčky, takže podľa mňa je nurofen lepší, ale neboj sa, vôbec nemusí mať Sonička žiadnu reakciu, kamoška bola minulý týždeň a malý nemal absolútne žiadnu reakciu, no a v ordinácii samozrejme že spustí veľký krik keď ju pichnú, ale zachvílu sa upokojí, nebude ju to bolieť
@me dakujem pekne za rady. No ja tiez verim,ze iba poplacka v ordinacii a potom uz bude dobre. Jaj uz nech to mame za sebou. Ten nurofen pojdem kupit do lekarne a nenapisala si,ci sirupcek alebo cipky. Ale urcite mi nieco poradi aj pediater ale ten nurofen som uz citala vela recenzii na to a je ze vraj fakt dobry po ockovani.
@hirunka tak by to malo byt potom ok..
@hirunka ..to neviem, nejak som to nezistovala, drahy povedal, ze rano ju vezme so sebou autom a poobede by uz dosla, musim este vypisat papier na preklad do skoly, dunajsku Stredu vobec nepoznam..len viem kde je tam nenmocnica a liedl
@mircova -..xixixi...no ved ked nam tam vbehnu parkrat, tak ma aj chut prejde 😀 😀 😀 😀 , neviem na čo sa mam potom sustredit, 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
tak mm kupil Baby Vac - odsavacku na nostek do vysavaca a hned sme ho na malej vyskusali. malej sa to velmi pacilo 🙂 Usmievala sa a mala z toho srandu 🙂 Ja som to vyskusala na sebe kedze mam sople a vytiahlo co to no ale asi to je pre deti nie pre dospelych 😀 Ozaj neviete ci sa da sterilizovat odsavacka? aspon ta cast kde sa natahuju sopliky?
@slavuska30 tak este ked ju manzel bude vozit tak sa to da..........my chodime ten smer dunajska streda (tam mam aj gynekologa) aj som tam rodila a viem ze je to blizsie do dunajskej ako do blavy
@hirunka neviem ci by mala dobry spoj z potone do DS a spat do skoly, tak zatial sme rozmyslali nad tym ružinovom,ale skusim pozret aj toto...musim pozret dake busy a porovnat to..

Ahojte kocky, uz Vas dlho citam a velakrat ste mi pomohli, ak mozem tiez by som sa rada obcas zapojila.
@emily327 tiez mame odsavacku na vysavac , kupila som na mimibazare za nieco okolo 7€ a som velmi spokojna. Malicka sa jej vobec neboji, ked odsavam neplacka. Viditelne sa jej ulavi. nepocujes ju nikdy ani funiet? Take, ze sa jej zle dycha? Urcite si nejaku zaobstaraj, je to vyborna vec!