Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@hirunka asi ano, a este prejst tu trasu busom, aby som vedela, kade to vlastne ide... 😀 😀 😀 lebo ja s mojimi orientacnymi schopnostami zabludim aj pri vlastnom dome..to su skor dezorientačne schopnosti 😀 😀 😀
..maly spi ako drevo, už to vidim, že budeme zase do polnoci hore kym nezaspi potom.. 😝
caute baby tak bola som u gyndosa a dal mi antibiotika zevraj zcinajuci zapal..a ze uz sa mi zacina robiit aj abses a ze som dosla v hodine dvanastej
@ vejinka - chúďa moje, ešte že si išla, bože to je hrozné aké svinstvá na nás stále striehnu, akoby sme toho nemali dosť, ale keď už máš antibiotiká, tak už bude len lepšie, uzdrav sa
@slavuska30 tak nad tým uvažujem, že nám sa dvere na spálni nedajú ani zamknúť 😉 no teda časom to budeme musieť poriešiť 🙂
@emily327
som rada, ze moj receptik aspon trochu zabral 😉 . My sme zdravi, resp. ja uz mesiac mam trosku soplik, ale len taky vodovy. Davam si Vincentku kvapky, tie sa mozu aj v tehu aj pri kojeni, ale nejako to nezabera. Malicky je nastastie zdravucky, klop, klop.
Neboj sa, teraz sa malickej radcej stran a potom si uzijes bozteky, dotyky aj vsetko ostatne... . Drzim palceky, nech si cim skor zdravucka. 😀
@ziza55 Mne to Dzuppova vysvetlila tak, ze su 2 znacky na to ockovanie, ze ktoru chcem...Prevenar a este nejaka nova, ze ak by som chcela tu novu , treba ju objednat. Ja som jej povedala , ze chcem tu, ktoru pozna a s ktorou ma dobru skusenost, a ta je Prevenar. Vraj su rovnake obidve...My pojdeme 27.1.na ockovanie a poradnu, a Prevenar uz bude uz mat pripraveny v ambulancii. Je to bez poplatku.
@jana_toky Mojmu krpcovi sa vsade paci aj v nakupnom centre vydrzi spinkat aj 3 hodinky poobede, ale musi to byt medzi 13 - 17, v case jeho poobedneho spanku. Ja mu na kocik dam vzdy plienku, aby mu nesvietilo do ociek a spinka....on mi nechce poobede spat doma, to vydrzi max polhodinku, tak s nim stale niekde chodim.... 😉
@mircova 🙂 🙂 🙂
no idem spat brum kocky 😉
@jana_toky ahoj moja 😉 Inak vincentku pouzivam aj ja, mala som este pol flasticky co som bola tehotna, pred porodom som tyzden mala presne to iste co mam teraz ☹ Bala som sa,ze to potom pri porode nebudem vediet udychat, kedze som mala fest plny nos a zapalene dutiny. Ale pri porode som na to zabudla 😀 Mne ta Vincentka tiez moc nezabera ale je dobre, ze cisti dutiny. Dakujem pekne, uz mi je dnes lepsie, tak dufam,ze coskoro budem fit a budem sa moct venovat malej naplno 😉 Len mi je to luto,ze ju vzdy len ulozim alebo davam do nejakej hracky kde chcem aby sa hrala aby som snou bola co najmenej ☹ Je to hrozne, tak mi chyba si ju pritulit, pobozkat, pomojkat fnuk no cim skor, nech som zdrava.
@vejinka no som rada,ze si sla. Vidis netreba to podcenovat. A mozes kojit ked beries antibiotika? no hlavne, nech si v poriadku cmuk Mna dnes tak divne po bokoch tahaju prsia fnuk
čítam vás ako všetky odsávate soplíky 😒 no môj názor aj názor mojej lekárky je presne opačný..odsávaním sa len vydráždi sliznica v nošteku a tvoria sa viac soplíky,a takisto sliznica stárca svoju samočistiacu funkciu keďže jej takto ,,pomáhate,, .(si predstavte že by vám každé ráno povedzme,niekto priložil k nosu odsávačku 😲
).ja mám tretie dieťa ale nikdy ani ked boli chorí som odsávačku nepoužila,a ani by som to neurobila
To je teda môj názor..nikomu neberiem ked chce odsávať nech odsáva..
Dúfam že som sa vás nedotkla hromadne 😉 ale nedalo mi nezareagovať 😉
@adrika202 to akože si nepoužila odsávačku staru klasiku dve tenké hadičky a vdychovať ?? neverím ved sa ti museli detičky dusiť soplikamí. ja akože mám len staru klasiku a nepouživam ju každy den ale ked som počula že je plný noštek tak som jej pomohla, nie silno ale som ho trošku vyprázdnila, potom si kýchla a vatičky dopomohli. krčný mi to schvaluje lebo ja som zase náchylna na dutiny! ale zostan s nami ved viac ludí viac názorov. takže vitaj medzi nami!!
dievčence ja tu ešte straším, maličku som chovala do toho došiel mm z roboty a už bolo aga, hiii a smiech. a tak čumáme tv všetci a nie a nie buvkať. 😖 😖 a tak vám prajem sladké sníčky aby ste sa zobudili krásne plne elánu do dalšieho dnička s našimi detičkami. 🤐 🤐 🤐

@slavuska30 no tak to bude asi najlepsie porovnat si to