icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

slavuska30
11. jan 2011

@ziza55 cauko tak držim palce...a z coho mas skusky?

ziza55
11. jan 2011

@slavuska30 dakujem moja..chirurgicke ose. a komunikacia..juuuj..a bud tyzden edukacia a interne ose 😨

slavuska30
11. jan 2011

@ziza55 fuha...dost je toho...ja mam semester hotový a zacinam až koncom februara, ale musim sa vytrepat aj s malym do Modry..blee..my mame vsetko tam

slavuska30
11. jan 2011

..maly funi ako mech ježov, ma sopliky, tak ked sa zobudi, budem sa realizovat na nom 😀 😀

lenkaoravcova
11. jan 2011

@emily327 Babatkam vraj treba odsavat sopliky ked ich maju, lebo ked sa neodsavaju mozu sa im zapalit uska, aspon mne to tak vysvetlovala doktorka.

slavuska30
11. jan 2011

maly nie a nie zaspat, nejaky je nervozny, len pomrnkava...

me
11. jan 2011

@ziza55 - držím palce

dieťa do 3 mesiacov nevie dýchať ústami, takže keď má plný nos a lapá po dychu tak samozrejme treba odsať, na jeseň bola plná nemocnica zahlienených bábätiek a odsávali ich tam o dušu, lebo je pravda, že z plného nosa sa môžu zapáliť buď ušká alebo priedušky / 2 kamošky to mali s deťmi /

slavuska30
11. jan 2011

@me ahoj, 🙂 🙂 tvoj Samko sa narodil na moje meniny 🙂 🙂 akurat som pozerala tabulku 😀 😀 , ja som dufala, že Peťko stihne ten datum, ale nie...ale dcera ma zas narodeniny spolu so mnou 😀 😀

vejinka
11. jan 2011

@emily327 jasne ze mozem kojit.sicemi povedal ze az zajtra teda dnes ale jedno prso jak vyzmykana spongia a druhe ako kamen v noci som musela daj aj druhy.sice bolest jak svina ale potom ta ulava ako po dobrom sexe heh

vejinka
11. jan 2011

no a uz som dopisala maly sa budi ako keby citil ze sa mu nevenujem hee ved ja ti daam ....cicku

vejinka
11. jan 2011

a uz viem preco sa zobudil tlaci ako o zivot

mircova
11. jan 2011

@jana_toky zlatučký ten tvoj drobec 🙂

mircova
11. jan 2011

@adrika202 ja odsávačku nepoužívam, lebo chvalabohu to zatiaľ nepotrebujeme (dúfam, že to tak bude čo najdlhšie), ale ak by sa malému zle dýchalo, alebo sa dusil soplíkmi a vatové tyčinky by mu nepomohli tak ju určite použijem.
..........ale niečo na tom určite bude 🙂 že by sa to asi nemalo používať každý deň ak to nie je nutné

mircova
11. jan 2011

Dnes ideme na to očkovanie, tak držte palce 😉 Potom hodím info ako to malý zvládol a ktorú vakcínu nám dali. Ja som počula v telke, že obidve majú rovnaký účinok, ale radšej by som bola keby mu dali tú odskúšanú.

nivejka
11. jan 2011

@jana_toky ....veru sa ani našej malej nepáči v nákupnom--je z toho taká vyhúkaná a dlho mi nevydrží--už som si aj povedala,že radšej tam ani chodiť nebudem--aj ked tam ideme iba raz za čas...fakt stúle je tam milion ludi a samozrejme s nimi aj vselijaké vírusy----radšej skočím s ňou do menšieho obchodu-ako bilii a pod. 🙂

nivejka
11. jan 2011

@jana_toky ....no aký je krásnučký jáááj...vitaj v klube Adamko 😀 ---my už máme taký koberček na hlavičke nejaké 4mm 😀

nivejka
11. jan 2011

@ziza55 ....držím ti moooooc palce na skúšky 🙂 .....drž sa 🙂

nivejka
11. jan 2011

@lenkaoravcova ....presne tak ja som to čítala a nie raz,že treba odsať--kvôli tomu zápalu ucha,lebo ak sa neodsáva pokiaľ ich má--tak to končí aj týmto zápalom,lebo je to prepojené.....ja odsajem vždy ked jej treba--dospelý sa tiež vysmrká ked mu treba a to tiež vždy ráno-hlavne ked je teraz vykurovacie obdobie---suchý vzduch a zasušený nos 😉

me
11. jan 2011

@mircova - aj my ideme poobede na očkovanie, držíme si palčeky 🙂 🙂 🙂

nivejka
11. jan 2011

ahojte kočeny 🙂
aké máte teplomery??......dajte mi nejaké typy--ja mám len starý oruťový a ten nemôžem počítať 😅 --takže mi treba nejaký digi,ale neviem ktorý....jeden digi mám doma,ale od začiatku nejako divne meria,tak ho nepoužívam--ten obyčajný

me
11. jan 2011

ten môj malý začal tak zle spávať cez deň, ja neviem čo to je a potom je stále mrzutý

@nivejka - ja mám už asi 4 roky, taký malý microlife z lekárne, ani nebol drahý cca cez 100 korún, a ešte som ani baterku nemenila,

letenka
11. jan 2011

@nivejka my mame taky digitalny od Canpol Babies, tusim sme ho kupovali v lekarni a sme s nim tiez spokojni...mali sme taky bezdotykovy z Lidlu ale ten stal za figu, meral hocijako iba co smesa vystrasili...

jana_toky
11. jan 2011

@tanija133
No, ved ja som tiez zakryvala kocik, aby mu nesvietili svetla do ociek a nepomohlo ☹ , mozno na buduce 🙂

jana_toky
11. jan 2011

@yvett14
no, zacali dost Adamkovi vlasky vypadavat a este mal trochu mliecnu chrastu, tak sme sa rozhodli dat vlasky dolu.
Keby si videla ako sa zatvaril, ked sme zacali strihat, smutne ocka, ustocka vyvratil a pomalinky zacal vzlykat ☹ , keby vedel rozpravat, tak urcite povie, nestrihajte ma, to su moje vlasky 😀

nivejka
11. jan 2011

@me
@letenka
dík baby...každý jeden si zapíšem a uvidím,ktorý ma osloví 🙂
inak aj Lili mi už dlho zle spí doma a robí len cirkus---nič sa jej nepáči a je nervozna--teraz mi zaspala v kočíku konečne-už si nohu necítim-ako ju vozím 😀 --ale počítam max.30min a je po spánku--niekedy to je len 20min 😠

jana_toky
11. jan 2011

@tanija133
Dik, a Miskovi ako zacali vlasky rast, rastie to nejako pravidelne, ale sem-tam? 😉

jana_toky
11. jan 2011

@ziza55
no, ked nedala recept, tak to beriem tak, ze nemusime vyzdvihovat vakcinu.

A pri skuskach drzim palceky, daj vediet, ako si dopadla.

jana_toky
11. jan 2011

@mircova
diikkk

a k tej odsavacke, my ju tiez pouzivame kazdy den, lebo kazdy den vidim susniky v nosiku a vatickou to nevytiahnem, je to dost vzadu. A z tyciniek a vaty je nervny Adamko.
Pytala som sa lekarky, ze ako casto odsavat sopliky a ono na to, ze ked ich vidim, alebo mam pocit, ze chrapoce kvoli plnemu nosiku 😀

me
11. jan 2011

@nivejka - no veď ja som z toho hotová, prespal 2-3hodinky, a teraz hodinu, včera dokonca 30 minút, hádam ich to ešte prejde 😒 😒

jana_toky
11. jan 2011

@nivejka
vdaka za privitanie 😀 . Snad aj nam to zacne pekne rast, lebo normalne si nemozem zvyknut teraz, bol taky vlasaty a teraz hola hlavicka 😲