Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 dakujem moja..chirurgicke ose. a komunikacia..juuuj..a bud tyzden edukacia a interne ose 😨
@ziza55 fuha...dost je toho...ja mam semester hotový a zacinam až koncom februara, ale musim sa vytrepat aj s malym do Modry..blee..my mame vsetko tam
..maly funi ako mech ježov, ma sopliky, tak ked sa zobudi, budem sa realizovat na nom 😀 😀
@emily327 Babatkam vraj treba odsavat sopliky ked ich maju, lebo ked sa neodsavaju mozu sa im zapalit uska, aspon mne to tak vysvetlovala doktorka.
maly nie a nie zaspat, nejaky je nervozny, len pomrnkava...
@ziza55 - držím palce
dieťa do 3 mesiacov nevie dýchať ústami, takže keď má plný nos a lapá po dychu tak samozrejme treba odsať, na jeseň bola plná nemocnica zahlienených bábätiek a odsávali ich tam o dušu, lebo je pravda, že z plného nosa sa môžu zapáliť buď ušká alebo priedušky / 2 kamošky to mali s deťmi /
@me ahoj, 🙂 🙂 tvoj Samko sa narodil na moje meniny 🙂 🙂 akurat som pozerala tabulku 😀 😀 , ja som dufala, že Peťko stihne ten datum, ale nie...ale dcera ma zas narodeniny spolu so mnou 😀 😀
no a uz som dopisala maly sa budi ako keby citil ze sa mu nevenujem hee ved ja ti daam ....cicku
a uz viem preco sa zobudil tlaci ako o zivot
@adrika202 ja odsávačku nepoužívam, lebo chvalabohu to zatiaľ nepotrebujeme (dúfam, že to tak bude čo najdlhšie), ale ak by sa malému zle dýchalo, alebo sa dusil soplíkmi a vatové tyčinky by mu nepomohli tak ju určite použijem.
..........ale niečo na tom určite bude 🙂 že by sa to asi nemalo používať každý deň ak to nie je nutné
Dnes ideme na to očkovanie, tak držte palce 😉 Potom hodím info ako to malý zvládol a ktorú vakcínu nám dali. Ja som počula v telke, že obidve majú rovnaký účinok, ale radšej by som bola keby mu dali tú odskúšanú.
@jana_toky ....veru sa ani našej malej nepáči v nákupnom--je z toho taká vyhúkaná a dlho mi nevydrží--už som si aj povedala,že radšej tam ani chodiť nebudem--aj ked tam ideme iba raz za čas...fakt stúle je tam milion ludi a samozrejme s nimi aj vselijaké vírusy----radšej skočím s ňou do menšieho obchodu-ako bilii a pod. 🙂
@lenkaoravcova ....presne tak ja som to čítala a nie raz,že treba odsať--kvôli tomu zápalu ucha,lebo ak sa neodsáva pokiaľ ich má--tak to končí aj týmto zápalom,lebo je to prepojené.....ja odsajem vždy ked jej treba--dospelý sa tiež vysmrká ked mu treba a to tiež vždy ráno-hlavne ked je teraz vykurovacie obdobie---suchý vzduch a zasušený nos 😉
ahojte kočeny 🙂
aké máte teplomery??......dajte mi nejaké typy--ja mám len starý oruťový a ten nemôžem počítať 😅 --takže mi treba nejaký digi,ale neviem ktorý....jeden digi mám doma,ale od začiatku nejako divne meria,tak ho nepoužívam--ten obyčajný
@yvett14
no, zacali dost Adamkovi vlasky vypadavat a este mal trochu mliecnu chrastu, tak sme sa rozhodli dat vlasky dolu.
Keby si videla ako sa zatvaril, ked sme zacali strihat, smutne ocka, ustocka vyvratil a pomalinky zacal vzlykat ☹ , keby vedel rozpravat, tak urcite povie, nestrihajte ma, to su moje vlasky 😀
@mircova
diikkk
a k tej odsavacke, my ju tiez pouzivame kazdy den, lebo kazdy den vidim susniky v nosiku a vatickou to nevytiahnem, je to dost vzadu. A z tyciniek a vaty je nervny Adamko.
Pytala som sa lekarky, ze ako casto odsavat sopliky a ono na to, ze ked ich vidim, alebo mam pocit, ze chrapoce kvoli plnemu nosiku 😀

@ziza55 cauko tak držim palce...a z coho mas skusky?