icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

emily327
11. jan 2011

@me no prave,ze nie. Co pozeram sportove verzie, tak maju len do pololahu sportovu cast opierku chrbatika ☹ Keby mali vsetky, tak sa nepytam fnuk uz to hladam asi 2 tyzdne, bud ma polohovatelnu do lahu ale tazku konstrukciu alebo lahka konstrukcia a nepolohovatelne do lahu ☹ Ale dakujem...

me
11. jan 2011

@emily327 - do kelu, tak sa idem pozrieť čo mám vlastne ja 😲 😲 😲

emily327
11. jan 2011

@me dakujem za vyzvanie 😀 si zlata. no je to takze najst taky kociarik, ktory by bol lahky a sportova cast do lahu polohovatelna ☹ Ach jaj potrebujeme kupit novy kociarik lebo s tymto co sme zdedili, je to fakt o nicom. Vazi cez 14kg a konstrukciu mam problem s vanickou a malou zniest po schodoch. ☹

emily327
11. jan 2011

@me kukam ten tvoj vyzera super, ale je tak tazky ako moj ☹ hlavne konstrukcia ma viac ako 10kg co je uz tazky kociarik 🙂 Ale zase fajn na zimu,ze? Len keby som nemusela zdolavat tie schody fnuk

yvett14
11. jan 2011

@emily327 ahojky moja ja mám kočík ale taký starší po jednom dietati tu ti dávam foto ani neviem aký je to model ale je tam dlhá vanička, dá sa vybrat a zostane potom len na sedenie a ležanie . možem dať dole striešku alebo nie.

me
11. jan 2011

@emily327 - no takže nie je to úplne do lahu 😅 😅 😅 , zastaví sa to asi na takej úrovni, ako keď vo vaničke trošku vyvíšim hlavičku, ale to je v pohode, v podstate leží len ma trošku akoby podopretú hlavičku, ja ti ani neviem koľko môj kočík váži, ale už som si tak zvykla, že ho chytím a vynesiem, ale dá to zabrať aj s bábätkom a ty si omnoho drobnejšia odo mňa takže asi je pre teba ťažký

yvett14
11. jan 2011

vanička je dlhá 85cm a 41cm široká a tá istá plocha zostane ked vyničku vyberiem. potom sa dá vybrať to madlo takže zostane aj hlboký a v sede - lahu alebo bez madla a tam je už sed-lah a na nožičky mriežka

emily327
11. jan 2011

@yvett14
@me dakujem vam, no asi bude lepsie ked pojdem pozriet priamo do nejakej predajne a poviem poziadavky. Chcela som do polohy aby dietatko mohlo lezat, ked sa clovek dlho prechadza alebo je s babatkom niekde pri vode, a ono si chce pospinkat, tak nech lezi 🙂 Ale este raz vdaka cmuk no ten moj vazi 14kg a poviem vam ked k tomu priratam tych 6kg Sonicky + oblecenie co ma na seba a fusak, deku, tak mam co robit ☹

yvett14
11. jan 2011

@emily327 ja som tiež rozmýšlala nad tým že budem chcieť aj na ležanie kočík, ibaže som chcela nový ale mm ma prehovoril že načo nový že jeho sesterka má zachovalý tak mám zelený- kaki a nevadí mi, na dedine to stací a o chvilu bude jar a vanička pojde von a bude športak.

me
11. jan 2011

ale v tomto mojom sa dá riadne ležať, len to nie je úplne rovno, len mierne vyvíšené, potom mám buginu po Emmke, golfové palice a tam sa dá len trochu do lahu

jáj tento môj pokladík spinká už vyše dve hodiny po tom očkovaní, lepí mi že sa zobudí s horúčkou a mrzutý

repi
11. jan 2011

@emily327 To naozaj treba vidiet. My sme tiez museli kupovat novy, lebo sme nemali riadnu vanicku a bala som sa, ze malej je tam zima. Odporucam predajnu babyland na Pestovatelskej pri Ikey. Je to nevelky obchodik, ale maju tam fajn vyber kocikov a celkom dobre ceny a hlavne je tam velmi ochotna pani predavacka. Mne velmi pomohla. My mame odtial ABC Design Mamba, ktory by asi tvoje kriteria nesplnal. Mne islo hlavne o priestrannu vanicku na zimu.Sportovy mam Mamas and Papas O-zone,je super, pekne sa polohuje az do lahu, ten sa u nas ale nepredava.

emily327
11. jan 2011

@yvett14 ved jasne 😉 vdaka cmuk

@me no dufam,ze nieco najdem hlavne nieco ultralahke 😉 dakujem pekne cmuk
No dufam,ze malinky bude po ockovani v pohode. Len ho treba sledovat cmuk Moje zlaticko spinka uz od 13:30 hmm ale v izbe vo vanicke od kocika a pri otvorenom okne. ja som zvedava ako dopadneme my zajtra fnuk hlavne sa velmi bojim,ze ma oslabenu imunitu kvoli mojej chorobe ☹ ach jaj stale nieco a stale sa clovek musi o to babatko bat fnuk

emily327
11. jan 2011

@repi dakujem pekne, pojdem pozriet do babylandu - tusim som videla velke putace na tuto predajnu, nie je to hungar????

me
11. jan 2011

@emily327 - už vstal , zatiaľ je v pohode, podľa mńa by si nemala kupovať trojkombináciu, načo ti bude vanička - ved tá sa aj tak používa väčšinou do pol roka, napr. my sa už do nej zachvílu nezmestíme, kúp nejaký čisto športový, ved zachvílu je tu jar

nivejka
11. jan 2011

@hirunka ...naša je hervayová-- a je naozaj veľmi milá a pedantná--vždy si ťa objedná do poradne a tiež si len určitý počet bábätiek objednáva--nech sa im môže venovať....vedla je jedna dr.-spoločná čakáreň--,ale tá tam má totálny chaos,ked má poradňu--milion mamičiek tam čaká....tú by som ti veru neodporučila--už len kvôli tomu systému 😅

nivejka
11. jan 2011

@yvett14 ....chi,chi..ty si milá,že na nás tak myslíš--teda na Lilien 😀 ....možno sa jej aj štikútalo 🙂

nivejka
11. jan 2011

@malemimi ....elektrina nebude skoro v celej dedine--niečo idú robiť,č ti ja viem--možno kvôli tomu novému sídlisku--a my budeme trpieť--takže ani kúrenie nepôjde,kedže kúrime plyn.kotlom a ten je tiež pichnutý na elektrinu---jáááj 😠

nivejka
11. jan 2011

@me .....jéééééj samé šestky 😀 ....no krásne teda priberáte no - aj ste už riadne dlhý 🙂
my tak isto máme teraz večer už pár dní problém zaspať...teraz mi zaspáva 22.30-23.00 no na porážku,ale za to mi krásne potiahne a spíme s kojením do 9.00hod rána 🙂 ...až na to zaspávanie,ked mm vstáva o 4.00h ráno 🙄

nivejka
11. jan 2011

@emily327 ....ááále ja som ti napísala na ten kočík 😉 .....ale nesplňame požiadavky 😅

ziza55
11. jan 2011

@emily327 no my mame 3kombinaciu a sportak sa da polohovat ale nie az do uplneho lahu...ved ked snim budem vonku tak si ajtak moze pospinkat bude mat trosku vyvysenu hlavicku ale to je dobre ked je dieta vo zvysenej polohe...ajtak by som ho nedavala vonku uplne dolahu,,,ved ked ho budem kocikovat..hrbolata cesta...a este by mal byt vo vodorovnej polohe...no neviem 😒 nic prijemne asi...radsej nech je trosku vyvyseny nech ma hlavku vysie..keby si aj grcol.. ..ja som s nasim kocikom...ci uz hlboky alebo sportak maximalne spokojna 😉

ziza55
11. jan 2011

@emily327 a neboj na to ockovanie...iste zvladnete bez komplikacii 😉

yvett14
11. jan 2011

@nivejka tá hudba je pekná a tak som si hned na vás spomenula. mne to vačšinou reve v aute tak to bolo intenzívne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

emily327
11. jan 2011

@me no my zvazujeme,ze kupime trojkombinaciu, lebo chceme urcite este jedno dietatko, tak preto 😉 Lebo inak nam staci iba sportovy a autosedacku by sme pouzivali tu co mame. Iba na cestovanie autom 🙂

emily327
11. jan 2011

@ziza55 a aky mate kociarik vy?

tanija133
11. jan 2011

@malemimi To neviem kam treba volat, ja som to tam bola zaniest osobne a dala som im aj ten list, co mi dosiel..... 😉

ziza55
11. jan 2011

@emily327 mame brio go..kupovali sme 3kombinaciu..doteraz som veeeeeeelmi spokojna..je ultralahky..byvame na 4posch.bez vytahu..potrebovali sme lahky ,skladny...okrem toho ma velmi dlhu vanicku...uz som to tu tusim pisala..maly je naobliekany .navrch overal,zavinovacia deka a fusak a este tam je dost miesta..,a velmi lahko sa snim manipuluje..aj po snehu nemal problem..a ked vybehneme na nakup v ramci prechadzky..ma velmi velky nakupny kosik dole..dost sa tam toho zmesti..a ked je nalozeny tlaci sa este lepsie...jedine co nie som spokojna s vajickom...to je dost male a tazke samo o sebe..a to stalo 166eur co je dost

malemimi
11. jan 2011

@ziza55 jee tak to je super!!! 😉

emily327
11. jan 2011

@ziza55 aha no super, pozriem ho na nete, s tym polohovanim mas asi pravdu, to som si nejako neuvedomila,ze vacsie babo uz nemusi byt uplne v lahu 🙂 Dakujem cmuk

malemimi
11. jan 2011

@nivejka no to je b,bé že až tak neskoro chce spať...
@tanija133 ký list ti došiel?

malemimi
11. jan 2011

dnes som malú nekúpala tak uvidíme čo a ako a spinká ako po kúpaní 😉 tak dúfam bude spinkať...