Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@ziza55 no jasne to by bola tiez parada, moja kamaratka takto bola minule leto tiez z modrehokonika na vikend 🙂
..ahojte kočky..k tým rotavirom...je to na zvaženie každej z mamičiek, ja to idem dat malemu, osobne mam prave kamosku, čo ma maleho na infekčnom na kramaroch, lebo ma hnačku, je desne dehydratovany (ona mu nedala tu latku proti rotav.) a nie je tam jedina taká..no hlavne, nech im to čim skor prejde
No ja sa uz tiez tesim na prikrmy, potom deticky aj dlhsie vydrzia bez jedenia a v noci krajsie prespia. A podla mna v dnesnej dobe sa to prehana s tym, co kedy dietatu mozes a nemozes dat podla mesiacov, pokial ma mat alergiu bude ju amt ci mu das prikrm v 5. alebo v 10. mesiacoch, mne doktorka povedala, ze najnovsia teoria a to sa zemnilo odvtedy co som mala prveho syna a to nie je davno je, ze co nasjkor zaviest vsetky prikrmy po tom 4. mesiaci, s nicim dlho necakat, tak neviem. Ja uz to teraz tak neriesim, pomaly za tyzden dva zacnem skusat, zeleninu ovocie a prve kasicky. Ono pokial viem, aj kojene deti ked su moc velke, zacina sa s prikrmami skor, mylsim podla vahy, lebo takemu poriadnemu hladosovi uz v 5. mesiaci iba mliecko nestaci.
@emily327 Inak moja ten nurofen jej kludne daj, ked nie teraz tak na vecer, to jej urcite neuskodi, mne to doktorka dokonca kazala, ze to od bolesti aj, nic tym nepokazis, nemusi mat teplotu.
@slavuska30 je to fakt rozhodnutie maminy a je to tazke rozhodnutie. skore uzdravenie kamoske aj babatku 😉
@malemimi zlatinko neviem preco nie. Nemala som cas pokecat. cmuk
@emily327 veru ano..dakujem..
@slavuska30
@emily327 tak tak ako vravíš... tiež skoré uzdravenie
😉
@malemimi ano..díky 🙂
ahojte kočky....dnes sme boli naporadni, malá váži 7100 g ...bola dobručká, smejkala sa, až kým chúdatko nedostala dva pichance do stehienok, to bolo plaču ....ale plakala len chvíľu , potom už vrieskala ked som ju obliekela, ach nenavidim to obliekanie....joj chudatko mje dufam že to znesie v pohode to očkovanie....nakoniec nam dala ten Prevenar, takže som spokojná.....
no a včera som mala skúšku, malá išla somnou,,a zvládla to v pohodke (klop klop klop) ked sme prišli do Prešova (skoro dve hodky od nas), tak išla s ockom do baumaxu a ked som mala po skúške, prišli po mna, v aute sa napapala a hajde domov....bola doma kus nervozna, ale sa okupkala ,vykakala a spinkala....dúfam že tie dalšie skúšky tiež mala dobre vydrží 🙂
@slavuska30 - súhlasím, čo sa týka rotavírusu, my sme dali, uškodiť neuškodí, ide len o zváženie predsa - je to drahé
@lenkaoravcova - svätá pravda, čo sa nurofenu týka
@lenkaoravcova
vdaka. 🙂 Ano, je uplne iny bez vlaskov, uz si ale zacinam zvykat 😉
@emily327
vdaka. Ja Adamka tiez davam na brusko len raz max. 2x za den. Tiez nevydrzi dlhsie ako 2-3 minutky a zacne plakat. Neboj, nezanedbavas to, ono to staci. A niektorym babatkam sa na brusku nepaci, vid moj Adamko.
On vela cvici hlavicku ked ho nechavam odgrgavat a nosim ho tiez na rukach tak, ze uz si ju sam drzi. Samozrejme, ze mu sem-tam este odkvecne 😀 , ale inak uz je to fajn 🙂

@hirunka zlatá!!!