icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

jana_toky
13. jan 2011

@franziska
aky krasny smajlik 🙂

emily327
13. jan 2011

@franziska my mame teplomer taky ten digotalny na cielko a do uska. Aj to sa ma odratavat?

franziska
13. jan 2011

@emily327 v tom pripade sa neodpocitava. ja mam tiez digitalny aj na celo aj do uska ale vzdy sa spolieham iba na meranie v ritke nakolko sa mi zda meranie na cele dost nepresne a nikdy to nesedi s hodnotami nameranymi v zadocku.

nivejka
13. jan 2011

@jana_toky ....tak Lili ho mala od narodenia skoro stále vonku--tak ho vyplazovala--napr.čo fotka to jazyk vonku 😀 ,ale ver už je to lepšie a vyplazuje ho oveľa menej---to predtým mi pripadalo,akoby nevedela čo s ním 😉
pediatrička nás poslala,aby malú mohla teraz aj zaočkovať,lebo keby malej zistili nejakú chorobu-mohlo by jej očkovanie len uškodiť....

nivejka
13. jan 2011

@jana_toky ...ved ani mi nemáme stále tú zelenkastú kakanicu 😉 ..teraz malej stále niečo sadá na nos--nervozna je ako šľak a niekedy z ničoho nič dostane hysák plaču.... ☹ ...včera mi zaspala večer až 23.15--som myslela,že ma už vystrie a to už pekne chodila spinkávať a teraz stále nejaké protesty...fakt nič sa jej nepáči---a ručičky nonstop v pusine slintá ako bernardín

zuzana_m
13. jan 2011

@jana_toky no aj naša malá tak nejako asi pred necelými dvoma týždňami, a chutí jej ten palček, ked jej ho vytiahnem, tak jej príde do plaču dakedy 🙂 no moja mojmu synovi už vo štvrtom mesiaci vyšiel zubok 😲 😀 neboj, určite to zvládnete 😉 aaa dakujem,konečne nejaka lepšia foto hihi

zuzana_m
13. jan 2011

@tanija133 ďakujeeem 🙂 , to je asiprvá fotka s maličkou na ktorej som ja, čo sa mi celkom páči, lebo doteraz pri každom pokuse odfotiť sa buď revala, alebo pozerala inde alebo tak

malemimi
13. jan 2011

@mircova je to kjásne !!! 😀 😀 😀

@nivejka jee tak to je super správa že to nie je nič.. my máme isť na kontorlu s nožičkami až keď bude mať 6 mes...

@tanija133 hihi tak aspoň pre budúcnosť....

@franziska jeee no to je krásne !!! 😀 😀

@jana_toky no si vieš predstaviť ako som sa cítila na vizitách???!!! 😀 😀 keď tam boli asi 5 ľudia a čumeli mi tam?

malemimi
13. jan 2011

@zuzana_m je pekná fotečka! 😝 😀

emily327
13. jan 2011

Tak malinkej klesla teplotka na 36,8 co je super. Napriek tomu,ze ma sopliky a teplotku a mam pocit,ze je chorucka, tak sa krasne sice s mojou pomocou ( ze sa oprela chodidlami o moje ruky) dnes prevratila na brusko a krasne rucickami sa podoprela a drzala hlavku 🙂 Neskutocne sme sa s mm tomu potesili, je to nasa mala sikulka 😉 Pripajam foto 🙂

Malinka asi bude ok, dufam. No ale mne je zase horsie fnuk mam zase bolave hrdlo ( mm utekal kupit zmrzlinu) a pobolieva ma v podbrusku ako ked mate dostat MS fnuk ale to uz asi 3 dni, asi som prechladla,ze???? Co na to? Pojdem asi do vane a dam si sedaci kupel ☹ Ach jaj stale nieco. Este raz dakujem vsetkym za podporu a rady, velmi si to vazim a som rada,ze vas mam cmuk

Chcela som dat malej odsate mliecko,sak som odsala dost a prisla som na to preco ho nechce. Mame zly cumlik, avent flasa a na nej cumlik cislo 1 co je pre 0+ a my potrebujeme taky co je pre 3 mesacne babo fnuk takze odsate mliecko mozem dat zamrazit. Skoda, som myslela,ze jej ho dam na noc, nech pekne spinka a zistim ci bude mat zelenu kaku, ale vytiahla si z flase iba 30ml ☹ Ale posledne 2 plienocky neboli s kakanickou iba mokre, tak sa tesim.

vejinka
13. jan 2011

@malemimi veru a tak som sa bala

@zuzana_m noo chlap jak hore s dobrym prahom bolesti 😉

@emily327 som sa sekla jasneee 😉 ved krasne odsajes ja z oboch ani nie 100 🙄 aj my mame jeden vpich taky vyditelnejsi ale to urcite prejde inak mame teplotu a uz ma aj panadol v sebe a zaspinkal mi na rukach...teraz pozeram na nete dotykove teplomere lebo sa zide doteraz som nechcela ale ked v noci bude horuci budem musiet mu odmerat klasickym digitalom a zobudim ho uplne..sakra ze som na to nemyslela skor 😠 a suhasim s me zelena je preto ze ked tak m alo pije vytiahne len od smadu a zadne ti zostava

vejinka
13. jan 2011

@emily327 to nebude cumlom...nebudes verit ale erikovi sme obcas dali cumel 0+ este ked mal cca pol roka a z flasky avent sme mu davali sice len dva krat ale cumel 1 co je 0+ cim mensia dierka tym musi viac tahat co nieje na skodu aspom nezlenivie co sa sania tyka takze neboj sa jej davat 0+ 😉

emily327
13. jan 2011

My mame tento dotykovy teplomer digitalny a sme spokojni 🙂
http://www.perinbaba.sk/dojcensky-tovar/starost...

emily327
13. jan 2011

@vejinka fakt? Tak to je super 😉 dobre vediet.

Boze mna asi boli aj prava oblicka ☹ A do toho to podbrusko, nechapem kde som tak mohla prechladnut, sak som od soboty len doma ☹

me
13. jan 2011

@nivejka - to je super, že je to OK, teším sa s tebou

ja sa teraz čudujem na tom čo píšete o balení na široko, v pôrodnici nám povedali, že už sa nebalí iba ak ortoped povie v tých 4 týždňoch že treba, keď sme boli u ortopéda tak ma vyhrešil, že som mala aspoň mesiac baliť, keď prvé dieťa malo problémy, kázal mi nech balím aspoň mesiac preventívne, tak som balila mesiac do vianoc, a teraz ideme na kontrolu o týždeň a normálne sa bojím aby bolo všetko OK
bábätká ktoré mali všetko v poriadku už v tých 4 týž., tak tie nebalili na široko vôbec, tak čo je toto za postupy! Každý lekár hovorí inak, no horor, teraz sa normálne bojím, aby bolo všetko OK, nechcela by som to znova zažiť

vejinka
13. jan 2011

@emily327 jeeej celkom dobra cena .. 😉

emily327
13. jan 2011

@me presne ako pises, ja som malu nikdy nebalila na siroko. V porodnici povedali,ze ma klbiky v poriadku,ze netreba a po 4 tyzdnoch co sme boli u ortopeda povedal,ze tiez vsetko v poriadku a buduci tyzden ideme na kontrolu po 3 mesiacoch tak som zvedava co povie. Ale ked vidim akym sposobom to kontroluje tak si myslim,ze aj keby bolo nieco zle tak je mu to jedno ☹ Alebo sa do toho nevyznam a on to robi spravne,ze za 5 minut vysetri aj 10 deticiek hmm neboj vsetko bude ok drzim palce 😉

vejinka
13. jan 2011

@emily327 a moc nahlas pipa ked ma babo horucku?

me
13. jan 2011

@jana_toky - ja používam homeopatickú masť Avenoc na hemoroidy, zostala mi ešte z tehotenstva // iná sa nemohla /, teraz keď kojíme môžme používať aj iné?

me
13. jan 2011

@emily327 - jaj dúfam

emily327
13. jan 2011

@vejinka nie prave,ze nie. Co je dobre.

tanija133
13. jan 2011

@nivejka No tvoja mala Lili ta predsa miluje, a chce byt stale s tebou,a stale ta vidiet..... 😀 Jasi to tak tiez hovorievam , ked krpec stale vykrikuje, ked ma nevidi....Dnes bola sranda, som sa potrebovala osprchovat, tak som dovliekla lehatko do kupelky a polozila nan krpca,ja som sa sprchovala, a krpec na mna kukal a bol spokojny ze ma vidi.. 😀 Bolo mi to take smiesne....Uz takto chodime aj na velku.... 😉 No ale co mam robit.... 😀 Nechcem aby plakal....

malemimi
13. jan 2011

@emily327 jeee no vy ste šikulky !!!
fuuha čo ti je ...trebalo by to asi doki povedať...hmmm telo asi bojuje s dačím

@vejinka a ako prso?

malemimi
13. jan 2011

@tanija133 aj na mňa malá vykrikuje keď jej z dozoru ujdem ale ako prídem a prehovorím je ticho 😀

me
13. jan 2011

@tanija133 - podobne, malý so mnou tiež chodí na veľkú 😀 😀 😀 my sa ozaj bavíme o všetkom 😀 😀 😀 , bože ktovie kto všetko nás číta 😨 😨 😨

me
13. jan 2011

@vejinka - ozaj no čo ako sa hojí?

ziza55
13. jan 2011

@tanija133 chichi nooo to lehatko aj ja nosim do kupelky ked sa kupem-...no bez tych nasich drobcov nemozme nic...chichi...ako si na FB?

vejinka
13. jan 2011

@malemimi na prd furt je tam hrca 🙄

me
13. jan 2011

@vejinka - tak to radšej choď ešte k doktorovi !

emily327
13. jan 2011

@vejinka ten teplomer je fajn aj na to,ze meria teplotu potravy, takze v buducnosti ked budeme prikrmovat a vezmes si to von alebo doma to budes ohrievat tak ho mozes pouzit. Ma fajn puzdro na prenasanie a stojancek. 😉 Su to dobre investovane peniazky.