Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ale uz ta hrca neboli a mam pocit ze je o polovicu mensia ako bola
kurnik ale maly mi robi starosti ma horuce celo a skor ako o pol dvanastej mu nemozem nic dat 😖 😢
@emily327 ani nehovor, s tým ortopedom, ja ked som bola s maličkou prvý krát tak som prišla do čakárni a tam zo 35 žien s detičkami, volám mužovi to bude na dlho, ja som bola hotová do pol hodiny a to sme boli už zbalený ked došiel manžel. zajtra ideme znovu, som zvedavá lebo som mala baliť na široko - proforma- lebo moja segra mala remence. tak uvidím
@malemimi povedal ze ke to individualne niekomu tyzden niekomu mesiac...inak vilko mal noc pokojnu ale rano zasa horucka tak pamadol a vrieskal v autosedacke kym som odstriekavala mlieko pre erika a tak som ho nohou hojdala kym som sa venovala cickam a ked som skoncila kukam na neho a ten spi tak som ho prelozila do kocika a spi dalej hladny ako vlk lebo posledne kojenie bolo o 6. A on zvykne papat kazdu hodinu.a odstriekala som si prekvapujucich 120ml.hip hip huraaa
@malemimi ja chceeem kedy sa konecne v noci vyspim?kedy budem mat cicky ok? Kedy sa uz otepli? Kedy mi prestanu padat vlasy? Kedy ma zacne erik posluchat? Kedy konecne vyhram sportku? Kedy budem mat sex? Kedy zlacnia elektriku? Kedy pojdeme na to stretko na liptov? Kedy budeme mat auto? Kedy kedy kedy...bolo by toho este viac ale nechcem ta vyplasit ako zacinajucu vesticu heh
@vejinka inak mne malá tiež teraz zaspala a spí...počko je zle inak by nespala...
inak také teplo je že v tom fusaku sa potí teda dosť tam má teplo čo jej to mám dať preč keď je tak teplo alebo ako ju obliecť nič teple nemá má body dupacky ponozky rukavicky také tenké na doma lebo ruky mala vzdy studené... a ten overal a potom fusak...a je jej tam teplo 😖 a bojím sa jej niečo nedať
holky vy tu hovoríte o nurofene po očkovaní ale ja mám doma kupeny paralen pre deti také čípky ,môžem aj to jej dať?
Mňa z tohoto počasia asi porazí 😒 Som totálne ospatá a to som si už uvarila (kofeínovú) kávu, čo som nemala odkedy som bola tehotná.
Tým, že sme chodili po doktoroch tak má malý akýsi narušený režim dňa, zas mi dá zabrať, kým to dáme do normálu 😝 a aj on je akýsi podráždený a prispatý.
Včera som sa hodinu nemohla vypratať z domu keď som ho chcela ísť pokočíkovať. Vždy keď zaspal, som chcela zbenúť do pivnice vybrať kočiar, tak som ho položila do postielky, ešte som si ani topánky nezašnurovala a už plakal, znovu som ho uspala, teraz som stihla dať kľúče do zámky a zas plač a takto asi 5 krát, až som to celá spotená vzdala. Išla som sa osprchovať a malý stále spal tak som ho v spánku poobliekala a ani nemrnkol, dokonca ani keď som mu dávala čiapku (čo je vždy strašný boj) a dostali sme sa von. Tak potom som s ním bola von 2 hodiny 🙂 🙂 🙂 Uvidíme dnes, ako to bude, teraz spinká asi idem rýchlo pre kočiar.
@malemimi Ahojky vraj fusak sa ma pouzivat do 10 stupnov, ak je teplejsie tak fusak uz netreba, no este sa urcite ochladi ☹
caute baby.........tak ja som bola dnes u gynekologa, vsetko v poriadku, mozem veselo cvicit, predpisal mi aj tabletky na uplne zastavenie laktacie, kedze uz nekojim vobec
Ahojte, tak my sme dnes uplne v pohode. Vsetko preslo uz vcera vecer, posledne 3 plienocky bez zeleneho ( bez akehokolvek )hovienka, teplota ziadna, uz sa aj dobre napapala pred spanim ( hoci zaspala az o pol noci) a aj sopliky sme odsali pred spanim a celu noc bola v pohodicke, krasne ciste dychanie. Tak som velmi velmi rada. Krasne spinkala, od pol noci do 4:30 a potom od 5:00 do 9:30. Takze som spala dokopy viac ako 9 hodin 🙂 co je super, uz dlho som si takto neoddychla. Tesim sa. Po soplikoch ani naznak este doobeda som jej malinko odsala ale super uz nie su. Aj to cervene okolo vpichu uz nie je. Krasne zltooranzove hovienko ale papka pomenej, ale hlavne,ze je v poriadku. Cely den sa krasne usmieva a blaboce 🙂 Prsia mam tak naliate,ze nechapem az ma bolia. Tak odsavam. Z laveho prsa co mi zaostava som na pockanie odsala 110ml, nechapem odkial sa tam tolko mliecka nabralo. V podbrusku ma hrozne boli, pijem brusnicovy dzus a snazim sa to nahrievat no boli to. Ledva sedim, je mi lepsie stat. A co vy ako sa mate? Boli sme sa s mm a malou prejst von, normalne mam pocit,ze je april a ze ide jar. Neskutocne sa oteplilo, toto nie je dobre, uz vidim ako zase budu ludia chori ☹ Ale toto nie je normalne, je iba polovica januara a je tak teplo hmm

@me ale to cervene co tam bolo mizne no on mi povedal ze to nebude zo dna na den...mam douzivat antibiotika a potom uvidime