icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
15. jan 2011

@mona777 a nech aspom si ruky oddychnu 😀 😀 😀

emily327
15. jan 2011

No ked sa bavite o sexe, spomente si takto pred rokom 🙂 Vsetky sme sa snazili o nase babatka 😉 A tie uz su na svete xixi A je super,ze sa tu dokazeme fakt bavit o vsetkom a aj o sexe 😀 ja mam post uz dlho, akosi som po porode stratila chut, nechapem to predtym som bola nymfou a aj pocas tehu som mala neskutocnu chut a od porodu... nic 😢 dufam,ze sa to zmeni fnuk

krivka5
15. jan 2011

ahojte maminky oktobrovky 🙂
idem pocitkat ako vam rastu deticky a co tu nove 🙂

vejinka
15. jan 2011

@emily327 aj ja chut je v tahu..a predtym som aj dva krat denne na muza skocila 😀

malemimi
15. jan 2011

@mona777 nie šli sme obaja ale keks bol na gauči 😀
@vejinka ja mám robiho a teraz ma neláka ale mm to vzrušovalo keď som si to robila... 😀 😀 bože dúfam že to naši mm nečitaju 😀 😀

malemimi
15. jan 2011

@emily327 no uvidíš že áno... ja som oplodela 22 januára... 😉

malemimi
15. jan 2011

@vejinka
@emily327 no ja som bola tiež nimfa a vedeli sme celú noc až do rána presexovať ale ako som bola tehu a teraz moc ee ale tá chuť je väčšia než v tehu...počas tehu sa mi to aj hnusilo a aj sa bozkávať s mm ... 😀 😀 bolo to hrozné..aj som sa chcela bozkávať ale ako náhle sme sa dotkli no koniec...

vejinka
15. jan 2011

@malemimi waw to ja nie vylucne v spche sama ale vtdy som bola sama len vo vani som sa mohla ehm realizovat 😀 ale nie raz som bola vyrusena samozrejme ze som sa zamykala a otec bucha na dvere ci budem vodu platit ja kedze som pustala cca 15 minut ja som sa zlakla robko vyletel a zacal tancovat vo vani..to bol rachot a otec pri dverach ze co robim 😀 😀 😀 ja ze niiiic spadla mi hadica 😀 😀

zucha
15. jan 2011

@vejinka 😀 😀 😀 ze vytiekli baterky 😀 😀 😀 Si mu mala na meniny kupit nove

malemimi
15. jan 2011

@vejinka haha tak to muselo byť teda.... haha 😀 😀 haha 😀 😀

emily327
15. jan 2011

@malemimi ja neviem kedy som oplodnela ale robila som si test 27.1. a bol pozitivny 😉 A v ten den sme leteli do Anglicka do Londyna na vylet 🙂 tak som sa tesila,ze az. Inak v tvojom veku, by bolo aj divne, keby si nemala chut na sex 😀 Ja v tvojom veku 😀 😉

@vejinka no je to neferove,ze porod nas takto zmenil, myslim nase telo ☹ Ja som vzdy sex milovala a bola od neho zavisla hmm no a teraz nejako nic necitim. Ani ked sa dotknem sama seba nic proste boze je mi z toho nanic,proste zo zeny sa stala matka ☹

me
15. jan 2011

No teda baby, vy zase máte tému, štebocete ako lastovičky 😀 😀 😀 , idem sa popukať na Vás

me
15. jan 2011

@krivka5 - vitaj, naposledy sme sa "videli " v auguste, ako sa máš? Kedy si rodila, tuším sme mali rovnaký termín 3.10. a aj kočík sa nám lúbil rovnaký, pamätáš? / no možno už ani nie /

zucha
15. jan 2011

@emily327 podla mna to je aj tym, ako si rodila a ako si pozasivana a podobne. U mna to po prvom porode tiez nebolo moc dobre, co sa tyka prezivania a po druhom zas presne opak 😉
Uvidime, ako to "vypali" vsetko teraz. Je este kratko, aby si to takto uzatvarala

me
15. jan 2011

@vejinka - no ty si maska, ušúlam sa z teba 😀 😀

vejinka
15. jan 2011

@zucha 😀 😀 😀

emily327
15. jan 2011

@vejinka ja z teba odpadnem 🙂 Este,ze nebol na elektriku, lebo by si mala zadarmo aj vibracie celeho tela 😀 a neviem ako by si vysvetlila tatkovi,ze ti stoja vlasy dupkom 😀 ale vana bola aj pre mna miestom, kde som si to prvy krat urobila sama 😉 Ja som z toho mala neskutocne vycitky a bala som sa,ze kvoli tomu nebudem mat deti 😀 😀

malemimi
15. jan 2011

@emily327 Emily ani ja necítim nejak nič ale minule sme sexovali od zadu a som vzdychala ako za starých čias haha 😀 😀
@zucha hmm tak dúfam aj ja to pri druhom budem mať inak ...

me
15. jan 2011

presne tak, trvá aj pol roka kým sa všetko zahojí tam dole a aj dlhšie kým sa dajú hormóny do poriadku a vlastne všetko je to o tých hormónoch, tak treba len vyčkať, po prvom som videla všetky hviezdičky pri sexe hádam aj trištvrte roka - stále bolelo, a teraz po druhom v pohode

vejinka
15. jan 2011

kocky davam si tabletku a prcham spat..dobruuuu 😉

malemimi
15. jan 2011

@emily327 ak si pobožná tak že to je hriech 😀 😀 😀

malemimi
15. jan 2011

@vejinka k bežkaj a bru nocku nech ta štipkaju chrobáčiky po tvári 😀

malemimi
15. jan 2011

@emily327 došla ti IP?

emily327
15. jan 2011

@zucha dakujem, neuzatvaram ale akosi sa do mna neda dostat 😀 ach jaj no co uz mam robit? A hlavne fakt nie je chut a ani pocity pri tom ziadne, nechcem nieco predstierat lebo ja to z duse nenavidim, ak to jeden z partnerov predstiera a nepreziva to. Dufam,ze to fakt prejde.
A u teba je to po 3-tom ako?

malemimi
15. jan 2011

@emily327 my sme si teraz kúpili gélik lebo nejako po chvíľke nemaže šuša 😀 😀 😀

emily327
15. jan 2011

@malemimi pockaj a vzdychala si a nic si necitila, ci len preto aby bola atmosfera? 😀 ano ano dosla mi zlatko ale pozriem si to zajtra, prave som sa najedla a pojdem spat.

me
15. jan 2011

@emily327
@malemimi všetko je to o zašití a hormónoch , verte mi, všetky tieto problémy som mala po prvom

emily327
15. jan 2011

@malemimi ako? no pobozna som ale nie az tak 😀 cele tehu som si to robila skoro denne 😀 A vidis nebol to hriech 😀

malemimi
15. jan 2011

@emily327 nie keď ma to nevzrušuje tak nevzdicham ved to by asi bolo počuť že to nie je pravé...ale mm chcel šušu tak som držala a aukala lebo vtedy to bolelo a aj mu to bolo lúto ale sompovedala že nejako vydržím ale keď to bolelo moc tak prestal a ručička dorobila... on je taký že chce aby som sa aj ja spravila a to ma niekedy aj drží silno lebo mu chcem zdrhnuť haha 😀 😀 takže je zlatý nechce len seba uspokojiť ale aj mňa a to si vážim nie každý chlap je taký...
tak bru chuť aj keď máš už po jedle a sladké snýčky a teba nech štipkajú blšky 😀 😀 cmuk

emily327
15. jan 2011

@me to si ma potesila 😉 tak dufam,ze pri druhom uz bude vsetko ok. Ale dovtedy sa to dufam,aspon ako tak zmeni 🙂 Mohlo by sa to upravit a byt vsetko ako predtym.