icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
17. jan 2011

@me aj vilko sa tak kruti az mam strach ze si ten krk vykruti

emily327
17. jan 2011

@malemimi drzim palce na ockovanie 😉 A neboj, aj ked bude mat zvysenu teplotku, tak je to dobre, aspon si telicko vytvara protilatky cmuk o kolkej idete? Budem na vas mysliet. 😉
@me krasnucky je Samko 😉 A ta poloha, ako keby som videla Sonicku, hlavku ma tak vytocenu,ze skoro k zadocku 😀 A tie pancusky, nemate nahodou z lidl? Aj my mame take s tucniacikom 🙂 Malinkeho mas doma iba v pancuskach a bodycku?

vejinka
17. jan 2011

no o doktoroch sa nejdem ani vyjadrovat skoda pismen

malemimi
17. jan 2011

@emily327 no bojím tej horúčky a ako často jej mám merať ..asi podla toho koľko bude mať že? dúfam že nebude mať dlho ... ideme na 16tu

inak niekoľko krát som sa pristihla že robím veci ako by som mala malú...príklad:
boli sme v avione a mala plakala v kočíku a mal ju mm ja som jej kupovala čiapočku a ako plakala a ja som platila tak som sa nadtriasala a hýbala s prava dolava a tak ...
alebo som utierala na chodbe v byte kolesá na kočíku a malá bola v obyvačke zatiaľ a suseda vyšla von a dávala mi dačo a ja som ten kočík kočíkovala až potom kukám že čo robím veď kočík je prázdny 😀 😀

emily327
17. jan 2011

@malemimi neboj moja bude to dobre. len jej casto prikladaj studene obklady.ja som dala do plienocky bavlnenej kocku ladu a prikladala na chvilku. A merat ano podla toho kolko bude mat. Ved neboj, keby nieco sme tu a poradime, ale maj doma pre istotu ten nurofen sirupcek a paralen cipky pre babatka 😉 Verim,ze ich nebudes potrebovat ale pre istotu cmuk a ide s vami na ockovanie aj mm?Jaj moja no ty si uz aka zdeformovana mamina 😀 Ale aspon vidno,ze si s malou aj ked nie si 😀 milunke cmuk

vejinka
17. jan 2011

@malemimi to je normalne ja sa natriasam este aj v spanku lebo si myslim ze uspavam 😀
alebo sa mi sniva ze kojim a ruky mam presne tak ako keby v nich bol vilko
alebo davam podbradnik namiesto erikovi ked ide papat muzovi...je toho dost le teraz si neviem spomenut 😅

malemimi
17. jan 2011

@emily327 no mám iba tie čípky... dúfam že ani ja...
nie ideme samé mm robí do 17tej...
haha no to je strašne fakt 😀 😀 a v tom avione keď ma niekto sledoval musel mať prču...

@vejinka haha no sranda ach jaj to je tým že si nie oddýchnutá keď sa ti sníva o tom trebalo by aby si vypla aspoň v spánku lebo vlastne ty nespíš stále pracuješ...

me
17. jan 2011

@malemimi - veru veľký, 66cm, takto sa pretočí na bok a pozerá na hračky, sem tam sa mu podarí aj nejakú chytiť,
držím palce na zajtrá, aj my sme bežne natriasali napr. nákupný košík v domnení že je to kočík s malou,
@emily327 - áno z lidla, a máme aj s tučniakom aj s krokodílom 😀 , no odkedy vyrástol zo všetkých dupačiek tak býva takto - body a pančušky, občas svetrík

yvett14
17. jan 2011

@nivejka lillinka má hemangiom? kde?

malemimi
17. jan 2011

@me jee no dlhý je chlapisko ....som zvedavá koľko máme mi ...
jee no šikovný je...
haha sranda to je , fakt že sme s tými deťmi stale 😀

cukruska1920
17. jan 2011

@emily327 ja sa bojim ze ked bude mat teploty aby nedostal tie fibrilne krce... ☹ neviem ako sa tomu da predist.... neviem kedy pojdeme na ockovanie...zajtra jej zavolam a som zvedava kedy pojdeme..

malemimi
17. jan 2011

@cukruska1920 čo sú fibrlne krče? 😲

malemimi
17. jan 2011

@cukruska1920 čo sú fibrilne krče? 😲

malemimi
17. jan 2011

to sú
febrilne kŕče

cukruska1920
17. jan 2011

@malemimi zevraj to sposobuju vysoke teploty

tanija133
17. jan 2011

@me Krasny Samko, kolko ma cm?

yvett14
17. jan 2011

@nivejka Zlatíčko to je pekný hemangiom, musim to tak sproste povedať lebo je plochý ako fliačik, ja som mala počas tehu tiež na hrudníku ale taký že mi do mesiaca a pol narástol ako gulička na hrudníku vo velkosti lieskového orecha v škrupine, vždy ked som on zavalila tak ma zaliala krv, a to netieklo ale lialo, tak som minula aj 6 servítok plné krvi a pila som vodu aby mi nezostalo zle. nakoniec som to skoro odtrhla tak to bola krvavá hrča tak som musela pod nož, neuspali ma a tak mi to odrezali a poslali na histologiu. Hemangiom je združenie cievok v prvej vrstve kože. može mať rozny tvar tak preto ti píšem ze je dobre že ho má takto a nie tak ako ja, hemangiom má zmiznuť do 5 roku života. bála som sa že mám nádor ale bol negatívny. neboj moja to Lillinke zmizne. v mojom pripade to bolo čudné lebo hemangiom sa ukaže len deťom do 5 roku života.

emily327
17. jan 2011

@cukruska1920 no treba hned po ockovani merat kazdu hodinu teplotu. ak budem mat viac ako 37,8 tak treba castejsie a hned ako je 38, tak dat cipok alebo sirupcek, ale dovtedy by som ja nedavala nic. Kedy idete na ockovanie vy? No tie obkladiky by mohli pomoct a aj to,ze dietatko aspon ja som malu ulozila spinkat. Ale aj tak treba sledovat teplotku.Neboj budete ok. Ty kojis?

yvett14
17. jan 2011

@nivejka ak myslíš gencianovu vodičku na dasienka tá sa dá volne kupiť, nie je na predpis

tanija133
17. jan 2011

@ziza55 super ze to preslo.... 🙂 my vsetko ok, rastieme, tucnieme, a az 27.1. ideme na ockovanie a poradnu....pocitam ze to bude aj viac ako 7, 5 kg...Uz zdviha pekne hlavicku, prestal uz pri tom protestovat....A cez vikend sme sa nosili v satke... 😉celkom tam vydrzal.... Uz odmietal aj lehatko aj hojdacku...Tu uz mas nejaky ten nosic?

tanija133
17. jan 2011

@me Uz som precitala kolko ma cm...je to dlhan.... 😉

tanija133
17. jan 2011

@malemimi chu, chil,chi som sa nasmiala na tebe , ked som si ta predstavila...ja sa tiez natriasam kade chodim.... 😉

cukruska1920
17. jan 2011

@emily327 neviem presne kedy ale asi tento tyzden...uvidim co mi povie zajtra ked budem volat... a merat treba v ritke a odpocitat -5 ze? nie uz nekojim ☹

yvett14
17. jan 2011

@nivejka takto vyzeral ten moj hemangiom, niečo hnusné!!!

emily327
17. jan 2011

@cukruska1920 ok nevadi, j jedno kedy hlavne nech je po ockovani v poriadku. No ja mam digitalny dotykovy a merala som na hlavicke, cielku a spankoch. Ale ak mas do ritky tak tak ako pises. Ja len preto som sa pytala,lebo ja som malej davala castejsie cuckat cecik ked mala teplotku 37,3 aby nebola dehydrovana. Viem,ze to nie je vysoka teplota ale predsa len. Tak ak davas cajik Simonkovi alebo vodicku, tak davaj mu castejsie cucnuk, ak by mal teplotku. Myslim,ze aj to velmi pomaha aby dieta nedostalo vyssiu teplotu 😉

cukruska1920
17. jan 2011

@nivejka moj maly ma presne take iste ale na stehne 😒

emily327
17. jan 2011

@yvett14 fuuha no to je fakt nebezpecne co si mala a uz to nemas?

cukruska1920
17. jan 2011

@emily327 hej davam mu cajik... no uvidime..nech uz je zatym... sa ,,tesim" na tu noc v den ockovania 😝

emily327
17. jan 2011

Baby ja odpadnem len tak som si dala v tehu kalkulacke,ze keby som chcela aby sa nase druhe dieta narodilo na moje narodeniny, tak vysiel datum 4.10. kedy sa narodil moj mm a aj Sonicka 😀 No tak toto je sranda 😀

emily327
17. jan 2011

@cukruska1920 neboj sa noc bude taka,ze sa tak ci tak nevyspis, lebo budes pozerat a sledovat ci je ok. Ja som malej celu noc samozrejme v intervaloch prikladala teplomer a merala teplotku pocas spanku. Neboj mozno nebude mat nic a bude v pohode a ty sa zbytocne stresujes ( ale ja som sa tiez, tak to chapem) Tak si zisti kedy to bude aby si vedela sa na to psychicky pripravit 😉 Neboj zvladnes to cmuk