Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@yvett14 ...musí to byť strašné pre rodinu,ale najhlavnejšie je že žije sesterka...moja segra máva neznesiteľné migrény až tak že sa vždy zvalila na zem,,ale teraz je chvíľku dobre klop-klop--chodila nejakému liečiteľovi
nad čelom má dieru,len tam má kožu natiahnutú--mala by ísť na plastiku,ale kašle na to 😒 ....inak odvtedy zostala nejaká hyperaktívna a má rozrobenýh milion vecí a všetko stíha a aj svoje 2deti 😉
@cukruska1920 http://www.najnakup.sk/Porovnaj_teplomery_TOPCO...
toto je link kde vsade sa to da kupit, my sme to kupili v Hej internetovej predajni a sme velmi spokojni. Mali sme uz 3 kupene ale vratili sme ich, nemerali presne. Ale vzdy si k takemuto teplomeru digitalnemu treba kupit novu baterku 😉
teraz mi krpček spí už 3 hodiny, nechápem, už sa mu to dlho nestalo cez deň
@emily327 ano urcite chceme druhe babatko, myslim,ze buduci rok zacneme planovat a pracovat
budeme držať palčeky...
hej hej aj ja si myslôím že netreba ak nechce ine nič...
aha dobre tak ju nebudem radšej kúpať nech má aj kľudeček
hej hej veď aj malá ťahá a stále vytiahne tak budem kľudná
@hirunka o asi mala ja krava strašne si to vyčítam.-.. ☹
ee no šikulka je super mne sa tri dni po sebe takto smiala ale odvtedy nič ☹ už som neni asi vtipná 😀
heh mala mi zaspala s flaskou v puse ledva dojedla
baby aj vase tak stasne vrieskaju a vyskaju a piskaju? ja nemozem uspat starsieho lebo mladsi sa rozhodol ze ani starsi spat nebude
uvazujem ci mu na silu nevopcham cumel..mam cele ruky ozuzlane a aj on
som zufalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cumel nechceeeeeeeee

@me a kremujes malemu tvaricku, ked idete von specialnym kremikom? Inak na suche fliaciky je dobry olivovy olej alebo nam robi dobre Sebamed mliecko 😉