icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

mona777
18. jan 2011

@vejinka ja jej to tiež hovorím 😀

vejinka
18. jan 2011

@mona777 ale to nejde sa nestresovat... 😔

mona777
18. jan 2011

@vejinka maš na výber "hrča=stres" alebo "pohoda=bez hrče"🙂 😉

malemimi
18. jan 2011

@mona777 no len to sa ešte pomení ...napr ja mám o 2 mes stašieho odomňa synovca a vždy tea keď sme boli decká som bola od neho vyššia a teraz je on a o dosť takže...

@vejinka ach jaj ale zvládate to superne!

@mona777 čoo no tak to teda nemala šťastie chúďa

vejinka
18. jan 2011

@mona777 to druhe ale ako to dosiahnem? erik je hyperaktivny neustale sa mu musim venovat a vilko je narocny... 😅

mona777
18. jan 2011

@malemimi no dúfam že sa to upraví a bude vysoký David s hnedýma očima a svalnatý atlét 🙂 😀

mona777
18. jan 2011

@vejinka čítala som o hyperaktívnych a náročných detoch vela - sú z nich úspešní dospelí, velmi vzdelaní - takže maš dokonalé deti - si to váž - čo tam po spánku - ved to je len na chvílku

vejinka
18. jan 2011

@mona777 spanok - energia bez spanku - flustracia

mona777
18. jan 2011

@vejinka tak ked si to sčítame a odčítame, vynásobíme a zderivujeme - výsledok je aj tak dobrý 🙂 😀 pozitívny pre teba

malemimi
18. jan 2011

@mona777 haha krásne sny len aby sa plnili 😉 nie?! 😉 🙂
@vejinka spanok - energia bez spanku - flustracia --- súhlasím s ťebou

vejinka
18. jan 2011

a chce sa mi kakat a vilko na rukach..co mam robit? za a- nevykakat sa a zastavit hovienko v zakrute
za b- vykakat sa na stolicke
za c- poziadat manzela nech mi prinesie erikov nocnik
za d- dat vilka muzovi a riskovat prebudenie...brrr to nie!

mona777
18. jan 2011

@vejinka zadrž 🙂 potom sa vykadíš 😀

malemimi
18. jan 2011

@vejinka haha chúďa ja som to dnes na tri krát mala to kakanie 😀 a to mám 1 dieťatko
no vezmi ho zo sebou...a mm nech utrie ritku 😀

vejinka
18. jan 2011

kedy potom? ked mi to pojde usami? 😀 😀 mas pravdu to dam len sluchatka ale stple do usi...ale zasa riskujem ze to pojde nosom a nexcem vyzerat ako prasa 😀

vejinka
18. jan 2011

@malemimi hehreheheh chuda muz ked by videl ake hovno dokazem vyprodukovat asi by do misy pridam prinajmensom dve grcky 😀 😀 kaka som vcera po troch dnoch od piatku a poviem vam na tri krat splachovala a take ako cele predlaktie musela som ho krajat aby sa to splachlo 😀 😀 😀

cukruska1920
18. jan 2011

Maly mi konecne zaspal...komu mozem uliat...idem otvorit sampanske 😝 😀

vejinka
18. jan 2011

@cukruska1920 mne ulej nech ma prejde sranie v opacnom pripade riskujem "škrkátko" 😀 😀 😀

cukruska1920
18. jan 2011

@vejinka mas prujem?? 😀

mona777
18. jan 2011

@vejinka tak dnes to nebude také velké od včera 🙂

horalka777
18. jan 2011

aj ja si s vami strngnem, dnes bol narocny den....a prave mi zaspali vsetky 3 deti, aj to vyse 30rocne 😅

vejinka
18. jan 2011

@cukruska1920 mam "priekak "ak v najblizsej dobe sa nedostavim na hajzel 😀

vejinka
18. jan 2011

@mona777 vidis to ma nenapadlo 😀

vejinka
18. jan 2011

uz mi asi
@cukruska1920 naliala...prestalo sa mi chciet 😵

horalka777
18. jan 2011

ja som si veru dnes dala vino, boli sme na pohrebe... 😔

me
18. jan 2011

@vejinka - zlato moje viem sa vžiť do tvojej situácie a tak rada by som ti pomohla, máš to ozaj ťažké, ale zároveň sa idem na tebe popukať od smiechu, lebo napriek tomu všetkému vieš tak super "zapotiť", že nám všetkým zlepšíš hneď náladu, sranda s tebou preveliká, vydrž to zlato, bude lepšie 😉 ,
správna odpoveď za a), - pojdeš neskôr, keď všetci tvrdo zaspia 😉

mona777
18. jan 2011

@vejinka by ma zaujímalo kolko ty máš rúk, ked jednými píšeš, v druhých hojdáš a tretými utieraš zadok 😀 😀

cukruska1920
18. jan 2011

@vejinka to som rada ze sa ti prestalo... to bolo original champagne 😀

lenkaoravcova
18. jan 2011

@mona777 jooj jasne prepac, zabudla som, nie to nie je na nu ani jedno, fotila doteraz len tak pre radost nie je sice profi fotografka, ale foti krasne, a ma lepsiu cenu, je to na tebe, keb si chcela kontakt dam ti na nu cislo 🙂

vejinka
18. jan 2011

no dievcata musim ist aj vcera ma to vecer chytilo a ked som sa postavila zo stolicky ste mali pocut ten rachod muz si myslel ze ohnostroj a dnes to vyzera na reprizu..prcham ulozit maleho postielky a ja idem na hajzel...a muz sa bude dusit ked opustim tuto miestnost zajtra napisem ako lho vydrzal bez dychu..paaaaaaaaaa a dobru noc 😵

cukruska1920
18. jan 2011

@vejinka setri ho ...este sa ti zide 😀