Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
a chce sa mi kakat a vilko na rukach..co mam robit? za a- nevykakat sa a zastavit hovienko v zakrute
za b- vykakat sa na stolicke
za c- poziadat manzela nech mi prinesie erikov nocnik
za d- dat vilka muzovi a riskovat prebudenie...brrr to nie!
kedy potom? ked mi to pojde usami? 😀 😀 mas pravdu to dam len sluchatka ale stple do usi...ale zasa riskujem ze to pojde nosom a nexcem vyzerat ako prasa 😀
Maly mi konecne zaspal...komu mozem uliat...idem otvorit sampanske 😝 😀
@cukruska1920 mne ulej nech ma prejde sranie v opacnom pripade riskujem "škrkátko" 😀 😀 😀
@vejinka mas prujem?? 😀
aj ja si s vami strngnem, dnes bol narocny den....a prave mi zaspali vsetky 3 deti, aj to vyse 30rocne 😅
@cukruska1920 mam "priekak "ak v najblizsej dobe sa nedostavim na hajzel 😀
uz mi asi
@cukruska1920 naliala...prestalo sa mi chciet 😵
ja som si veru dnes dala vino, boli sme na pohrebe... 😔
@vejinka - zlato moje viem sa vžiť do tvojej situácie a tak rada by som ti pomohla, máš to ozaj ťažké, ale zároveň sa idem na tebe popukať od smiechu, lebo napriek tomu všetkému vieš tak super "zapotiť", že nám všetkým zlepšíš hneď náladu, sranda s tebou preveliká, vydrž to zlato, bude lepšie 😉 ,
správna odpoveď za a), - pojdeš neskôr, keď všetci tvrdo zaspia 😉
@vejinka to som rada ze sa ti prestalo... to bolo original champagne 😀
@mona777 jooj jasne prepac, zabudla som, nie to nie je na nu ani jedno, fotila doteraz len tak pre radost nie je sice profi fotografka, ale foti krasne, a ma lepsiu cenu, je to na tebe, keb si chcela kontakt dam ti na nu cislo 🙂
no dievcata musim ist aj vcera ma to vecer chytilo a ked som sa postavila zo stolicky ste mali pocut ten rachod muz si myslel ze ohnostroj a dnes to vyzera na reprizu..prcham ulozit maleho postielky a ja idem na hajzel...a muz sa bude dusit ked opustim tuto miestnost zajtra napisem ako lho vydrzal bez dychu..paaaaaaaaaa a dobru noc 😵
@vejinka setri ho ...este sa ti zide 😀

@vejinka ja jej to tiež hovorím 😀