Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30.. moja teším sa s tebou 🙂 ,že máte také dobré výsledky u ortopéda....3týždne ubehnú ako nič... 😉
@lenkaoravcova - bože ja ti tak závidím / len v dobrom / to zaspávanie a spanie tvojích detičiek, lebo ani moja 6 ročná babula ešte nevie sama zaspať, musíme si s ňou lahnúť, no horor, a keď nie je mm doma, ale v práci tak ju mám v posteli a malého na rukách a spievam o dušu / pre malého / a ona sa vrtí a vrtí, no niekedy otras 😝
@malemimi - to je super, že to tak zvláda babuľka malá 🙂
@slavuska30 - no to je super správa, teším sa s vami
@nivejka - veru pravda, pamätám sa keď sme boli tehuľky ako sme sa sťažovali, že deťúrence nám skoro vykopali brušká keď bol spln, uvidíme aké budú teraz, malý bol veru asi 5x hore v noci
Ahojte...tak som volala doktorke.... v pondelok mame prist na ockovanie..brr.... a dnes mame 3 mesiaciky 😵 😵 😵
@cukruska1920 jeee tak to gratulujeme 🙂
@nivejka ja viem ved hovorím že ti bude chcieť byť neskor všatke otočená k tebe tvárou keď už bude držať hlavičku a bude väčšia 😉 ...
@slavuska30 tešíme sa s tebou 😉 🙂
@malemimi dakujeme
holky posledne dni kojím po sedačky s vankúšom na kojenie 😉 a je to super konečne som sa to naučila a ma nabolí chrbát 😀
@malemimi ...tak sorry ja asi hltám slovíčka,lebo tak na rýchlo si to tu čítam--no snad bude chcieť neskoršie-ved ten nosič je do 20kg--,tak snad to využijeme 😉
1. takto sa rozčulujeme--a to dosť často 😅
2. moje kúpanie s tatkom
máme aj s čoko,ale tú asi nedáme sem,lebo sa tu viaceré budete pohoršovať 😅
@lenkaoravcova no a veruze aj erik ma este plienky u nas doma za jeden den ti dvaja vyprodukuju cca plny 15 kg kibel.a erika treba v noci aj dva krat prebalovat lebo pampers to nestiha absorbovat to kvantum mocu.chcela som ho oducit ale nemal zaujem z nocnika utekal a zachod bol pre neho postrach.ale pomalicky si uz zvyka na nocnik sice sa nevycika ani nekaka ale aspom na nom sedi. A na jar uz budeme trenovat so slipkami.teraz mu este body obliekam nech ma krize v teple.sice rukave ma po lakte ale co tam po tom.
@nivejka vy uz tak sedite??
jeeeej, 900. strana 😎
@slavuska30 jej to super........my ideme v piatok na kontrolu tak som zvedava co povie doktorka.......snad aj my dame dole ortezku aspon na par hodin denne ......uvidime

@ziza55 hihi kľudeček....
@emily327 no v noci super a až dnes ráno mala o 07hod 37,3 a o 8 37,5 tak budem každú hodinku merať
ale vypráva o 106 je zlatá 😀
ach jaj moja no pali ste teda ,,fakt,, super deň.... 😒 tak sa držte a daj vedieť ako sa máte dnes
@mircova možno zmena počasia zase a bol splň tuším
@slavuska30 jee tak to máte supééér !!!!