icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
19. jan 2011

@ziza55 hihi kľudeček....

@emily327 no v noci super a až dnes ráno mala o 07hod 37,3 a o 8 37,5 tak budem každú hodinku merať
ale vypráva o 106 je zlatá 😀
ach jaj moja no pali ste teda ,,fakt,, super deň.... 😒 tak sa držte a daj vedieť ako sa máte dnes

@mircova možno zmena počasia zase a bol splň tuším

@slavuska30 jee tak to máte supééér !!!!

malemimi
19. jan 2011

@nivejka no ja sa preto nerada pchám liekmi .... 😉

nivejka
19. jan 2011

@slavuska30.. moja teším sa s tebou 🙂 ,že máte také dobré výsledky u ortopéda....3týždne ubehnú ako nič... 😉

nivejka
19. jan 2011

@mircova ...ahojky...veru blíži sa nám spln,tak preto sa Mirko toľko budil 😉 ...len si spomeň aké sme tu mali problémy počas tehulkovania so splnom--detičky nám išli vyskočiť z bruška 😅

me
19. jan 2011

@lenkaoravcova - bože ja ti tak závidím / len v dobrom / to zaspávanie a spanie tvojích detičiek, lebo ani moja 6 ročná babula ešte nevie sama zaspať, musíme si s ňou lahnúť, no horor, a keď nie je mm doma, ale v práci tak ju mám v posteli a malého na rukách a spievam o dušu / pre malého / a ona sa vrtí a vrtí, no niekedy otras 😝
@malemimi - to je super, že to tak zvláda babuľka malá 🙂

@slavuska30 - no to je super správa, teším sa s vami
@nivejka - veru pravda, pamätám sa keď sme boli tehuľky ako sme sa sťažovali, že deťúrence nám skoro vykopali brušká keď bol spln, uvidíme aké budú teraz, malý bol veru asi 5x hore v noci

malemimi
19. jan 2011

@me aj ja som rada 🙂

nivejka
19. jan 2011

@me ...aj moja sa častejšie budila a zaspávanie mali tiež strašné--z ničoho nič záchvat plaču a len ,čo somm ju utíšila za pár minút odznova...určite to bude tým splnom--aj sa mi zvyknú snívať blbosti 😒

nivejka
19. jan 2011

@tanija133 ....no mňa porazí !!!...ked sme ako takú polohu našli na nosenie-nakoniec sa to tak nesmie ☹ ....tak potom môžem zabudnúť na nosič,lebo určite mi nebude chcieť sa nosiť na mne nalepená--ona musí vidieť všetko okolo..

malemimi
19. jan 2011

@nivejka hihi no ja niekedy neviem celú noc spať... 😖

no malá má 37,2 🙂

malemimi
19. jan 2011

@nivejka Simi nezúfaj počkaj kým bude sama držať hlavu....ani mne teraz nechce byť v šatke...tiež chce vidieť svet 😉

cukruska1920
19. jan 2011

Ahojte...tak som volala doktorke.... v pondelok mame prist na ockovanie..brr.... a dnes mame 3 mesiaciky 😵 😵 😵

nivejka
19. jan 2011

@malemimi ...Didka moja si nečítala,čo sem dala Tanija?---že sa to nesmie-kvôli držaniu chrbátika--je to veľmi nezdravé a aj celkovo

slavuska30
19. jan 2011

@malemimi
@me
@nivejka dakujem..už to bude hádam len lepšie...aspon už možeme pomaly cvičiť ležanie na brušku 🙂 🙂

malemimi
19. jan 2011

@cukruska1920 jeee tak to gratulujeme 🙂
@nivejka ja viem ved hovorím že ti bude chcieť byť neskor všatke otočená k tebe tvárou keď už bude držať hlavičku a bude väčšia 😉 ...

malemimi
19. jan 2011

@slavuska30 tešíme sa s tebou 😉 🙂

cukruska1920
19. jan 2011

@malemimi dakujeme

malemimi
19. jan 2011

holky posledne dni kojím po sedačky s vankúšom na kojenie 😉 a je to super konečne som sa to naučila a ma nabolí chrbát 😀

nivejka
19. jan 2011

@malemimi ...tak sorry ja asi hltám slovíčka,lebo tak na rýchlo si to tu čítam--no snad bude chcieť neskoršie-ved ten nosič je do 20kg--,tak snad to využijeme 😉

1. takto sa rozčulujeme--a to dosť často 😅
2. moje kúpanie s tatkom
máme aj s čoko,ale tú asi nedáme sem,lebo sa tu viaceré budete pohoršovať 😅

nivejka
19. jan 2011

@malemimi ...a doteraz si kojila ako po ležačky?--mňa veru už dosť ťahajú kríže a vankúš mám len s ním nejako neviem kojiť--malá sa mi z neho šmýka

vejinka
19. jan 2011

@lenkaoravcova no a veruze aj erik ma este plienky u nas doma za jeden den ti dvaja vyprodukuju cca plny 15 kg kibel.a erika treba v noci aj dva krat prebalovat lebo pampers to nestiha absorbovat to kvantum mocu.chcela som ho oducit ale nemal zaujem z nocnika utekal a zachod bol pre neho postrach.ale pomalicky si uz zvyka na nocnik sice sa nevycika ani nekaka ale aspom na nom sedi. A na jar uz budeme trenovat so slipkami.teraz mu este body obliekam nech ma krize v teple.sice rukave ma po lakte ale co tam po tom.

me
19. jan 2011

@nivejka - krásna je, aj ked sa rozčuluje 🙂 a ta tretia fotka je sčím, nejak nechápem 😨

no ja ten vankúš vôbec neviem používať, ale absolutne, dajte mi nejaké foto, čo s ním mám vlastne robiť 😕 😕

cukruska1920
19. jan 2011

@nivejka vy uz tak sedite??

me
19. jan 2011

@vejinka - ked sa oteplý tak potom sa naučia, aj my sme malú nechávali s holou prdelkou vonku a naučila sa, síce si zabudla dať dole nohavičky, ale vycikala sa 🙂

malemimi
19. jan 2011

@nivejka haha aj malá reve keď jej dám čiapku ... 😀 😀

haha stáva sa mne sa už stalo že som ju okúpala začala som ju utierať a posriala sa mi tak rýchlo prečistú osušku a znovu utmyť

malemimi
19. jan 2011

@me s kakom vo vani

me
19. jan 2011

@malemimi - jááj 😀 😀 😀

no môjho ked obliekam, tak tiež reve o dušu, a čiapka - tak to je zlatý klinec programu

horalka777
19. jan 2011

jeeeej, 900. strana 😎

malemimi
19. jan 2011

@me no aj ten overál malej už lezie na nervy aj keď jej je väčší ale aj tak... 😀

no dnes je ale škaredé počko... 😒

hirunka
19. jan 2011

@malemimi no my to mame opacne.......malu len ked obleciem do overalu uz spi.....lebo uz vie ze ide von........no dnes je hrozne ale uvidime keby prestalo prsat by som s malou aspon na chvilu vybehla von..........ked nic ine aspon na balkon ju dam

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 jej to super........my ideme v piatok na kontrolu tak som zvedava co povie doktorka.......snad aj my dame dole ortezku aspon na par hodin denne ......uvidime