icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

horalka777
19. jan 2011

no tak baby my sme mali vcera sraci den. Rano dala hned 2 davky a ja reku - no, uz mam dnes pokoj... a potom som vyrazila na pohreb s oboma babami, lebo som ich nemala kde nechat (zomrel mi bratranec 😔 ) Pocas pohrebnych obradov Lydka spala a Blanka posluchala, pocas zadusnej omse tak isto a ja si vravim - super super super! No ale nechval den pred vecerom - nasledne sa u nich doma na kare Lydka taaaaaak presrala, az na chrbat, takze dupacky v cudu, body v cudu a ja bez nahradneho...esteze som mala navleky, bola v nich, v plienke a v kozusku 🤐 😅 no a co tam zacala stvarat zatial ta starsia, no komment.... odchadzali sme od rodiny s malou polonahou a s vacsou zuriacou... Lydka doma este nalozila dalsie 2 davky... esteze potom domov konecne prisiel muz, lebo som bola ako vypluty pes 😝 😔

nivejka
19. jan 2011

@me ....s čokoládkou 😅

nivejka
19. jan 2011

@cukruska1920 ..jasne,že takto nesedíme--to len na chvíľočku ju tatino pridržal--nech vidí tie hračky 😉

nivejka
19. jan 2011

@malemimi ...mňa už par krát doslova osrala--to som sa chcela s ňou pomojkať pred kúpaním na rukách vyzlečenú a pokukať sa trošku pred zrkadlom a na to spustila a nie je to len raz 😀
najradšej kaká samozrejme do čistej plienočky a úplne najlepšie ,ked sa okupká je čistučká-voňavučká a vtedy naloží teda riadne,že treba umyť znova,ale už len v umývadle--žiaden Balaton 😀

malemimi
19. jan 2011

@hirunka jee no tak to máš super....
no aj ja chcem ísť von hlavne skrz hafoša... 🙂
budeme u doki držať palčeky

nivejka
19. jan 2011

@horalka777 .....no pekné si babuľa vybrala čas na kakanie 🙂 ....mne sa takto už aj vonku pokakala až na chrbátik a už odvtedy--beriem veru náhradné,lebo človek veru nevie.....ja keby som bola veru na tvojom mieste,tak po mne po tom všetkom tečú kropaje potu a hlava ma bolí ako koňa....ja ťa stále obdivujem 😉

malemimi
19. jan 2011

@horalka777 hahano super deň teda! 😀 😀
@nivejka no ja sa s ňou tiež mojkala nahá je to krásne...a aj pre to dieťa je to len dobré...

no to poznám tiež okúpeme ideme papať a nakladá ...tak som nadšená vžy 😀 😀

horalka777
19. jan 2011

@nivejka no veru, sak som aj bola spotena z toho trapasu 😅 akoze matka - jedno dieta nema do coho obliect a druhe sa jej zatial hadze po zemi, lebo mu zakazala liezt na schodiste bez zabradlia 😝 😝 😝 a vecer som myslela, ze zaspim s detmi, ale akonahle zaspali (a muz s nimi 😅 ), tak som ozila, ja koza 😅

horalka777
19. jan 2011

@malemimi ja si teraz mladsiu uzivam ovela viac, ako prvu...ta nebola vobec mojkacia, aj doteraz je taky divoch, tato mensia je zatial ina, tu by clovek stale pusinkoval, az mi je potom tej starsej luto 😔 ale Blanka sa proste chcela skor jasit, ako mojkat... sranda, ake su tie sestry ine 😵

horalka777
19. jan 2011

@nivejka ze ziaden Balaton 😀 to budem s dovolenim pouzivat 😉

slavuska30
19. jan 2011

@hirunka ..super...tak aj vam sa to už krati...hadam to bde mat malinka v poriadku a skončite aspon tak ako my, ak nie aj lepsie..potom vsetkom by to bolo super..
..ja som rada aj za tu noc, aspon cez den ma volnost 🙂

malemimi
19. jan 2011

môžem ísť s malou von keď je po očkovaní a mala o 10 hod 37.1?

malemimi
19. jan 2011

@horalka777 hihi tak to je sranda 😀

me
19. jan 2011

@malemimi - jasné, to neni teplota, 37,5 môžeš považovať za mierne zvýšenú

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 no ved to........uz sa neviem dockat ked malinka bude mat volne nozky, co bude vyvadzat........teraz ju to brzdi ale tak toho navyvadza, predvadza nove pohyby a tak

slavuska30
19. jan 2011

@hirunka 🙂 🙂 aj to bude....inak je rozdiel ked som mala maleho na rukach v orteze a teraz bez nej..vtedy bol viac stabilnejsi..o dost...tak teraz si zvykame 🙂 🙂

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 a kde chodite na klbiky?

nivejka
19. jan 2011

@horalka777 ... 😀 😀 --používaj--máš povolenie 🙂 ...mm jej vždy naplní plno vody vo vani 😅

emily327
19. jan 2011

Boze baby, spalila som si ruku ☹ krava som fnuk ako to stipe ☹

slavuska30
19. jan 2011

@hirunka na Teslovu..dr.Kusin

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 hehe kusin je aj na kramaroch 🙂 , my ideme na kramare Dr. samekova

malemimi
19. jan 2011

@me boli sme hodinku vonku a ešte bábatko spinká na balkóne... 😀 a ja som pustila od rána už 3 práčku 😝

malemimi
19. jan 2011

@emily327 a čo si robila??? 😲

slavuska30
19. jan 2011

@hirunka 🙂 to som nevedela, možno menovci alebo je to on..my chodime tuto (inak fešááák) www.ortotop.sk
..mne davala detska dr papier do karlovej vsi ale dostala som typ na tohto dr, že je dobrý..mam len dobre skusenosti s nim

malemimi
19. jan 2011

moje malé miminko mi spí už 2 hodinky a to prvý krát sme sa obliekali do overálu tak že už spala...som nechápala normálne a ani keď som dala čiapočku tak nič už spala haha sranda je to 😀 😀 😀 😀

me
19. jan 2011

@slavuska30 - tak presne tomuto fešákovi sme chodili aj my, je to dobrý odborník, špecializuje sa na detičky

me
19. jan 2011

@malemimi zato môj je ako čert, spal len 2x po hodinke a je mrzutýýýýýýý

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 no to je ten isty on je na kramaroch jeden den v tyzdni - vo stvrtok............a na vizitu chodi, ked sme boli hospitalizovany tak chodil na vizity..........oni na kramaroch su vsetci velmi dobry odbornici ( o nas sa starala Dr. samekova a dr. gerincova) takze som velmi spokojna

mona777
19. jan 2011

ahojte, dr. kusy - na Teslovej - tam chodím aj ja - aj ku pediatričke 🙂

malemimi
19. jan 2011

@me hi potvorák jeden...

maá niekedy keď má na boku hlavu tak jej ide slzyčka je to Ok