Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@slavuska30 su velmi dobre ja som velmi spokojna
no ja mám dnes nervy, malý spí na prd, keď je hore tak len na rukách inak ziape, s malou sa učiť + stále niečo potrebuje, manžel na poobednej v práci, no otras, cítim sa asi jak vejinka včera, myslela som že je to tým splnom, ale kráska v počasí hovorila že ešte len bude 😨 😨 😨 , dúfam že to dnes nebolo len zahrievacie kolo
zajtrá ideme na nožičky, dúfam že bude všetko OK, bojim, bojim
@nivejka @malemimi možno to bolo tým, že sa blíži spln..............ja som dnes upratovala a potom som bola tak k.o. (asi aj z toho, že som nebola vyspatá), že som s malým ani nešla von 😝 zajtra mu to budem musieť vynahradiť 🙂
Ja mám asi tú laktačnú krízu malý pýta každé 2 hod.,niekedy aj skôr, prsia sa mi vôbec nenalievajú (ako predtým), ale čo je najhoršie v jednom ma akosi ťahá a malý z neho len trochu cucne a potom ho už nechce ☹ až sa tak jeduje ☹ a keď dám odsávačku tak vytiahnem len 20 max. 30ml ( to je podľa mňa málo)
Dnes pijem hektolitre vody a čaju na tvorbu mlieka, tak dúfam, že sa to napraví. Už som si spravila aj zapraženú polievku asi si pôjdem kúpiť tie homeopatiká
no aj v spravach hovorili že je dnes splň tak uvidíme čo mimi na to 🙂
práve mi odkvecol na rukách po kúpaní, ale tipujem, že za hodinku už budena mna kukať
práve som čítala nejaké baby ako kritizovali, že sa kopírujú / kradnú / fotky odtiaľto, že si radšej vymažú albumy, vy ste počulu o niečom ? ja neviem o čo ide, stalo sa niečo?
konečne večeriame hútky a zemiaky...robené v trúbe
pekne zacina noc muz uspal starsieho a zobral mladsieho lebo videl ako vyzeram ze padam na hubu od unavy a teraz sa s nim prechadza on...ale vresti aj tak..takze koncim kocky co nechapem je ze nechce papat a mlieko mi strieka 😠 dobru noc
@vejinka no tak to ti verim, my mame tych plienok hodne tiez, v noci nastatsie neprebalujem ani jedneho, a rano maju obaja skroo suche plienky, a tiez planujem na jar uz zakrocit, terza pri nich oboch nato nemam sil ☹, oni mi tiez na nom iba sedi ale nic donho nepsravi, ale tak este len 19 mesiacov, tak snad cez leto, aj ked bolo by to jednoduchsie aj pre mna.,

@slavuska30
@hirunka - áno je to ten istý, lebo ten čo je na fotke www.ortotop.sk je ten istý ku ktorému sme chodili na Kramáre Mudr. Kusin Marcel