icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
19. jan 2011

@slavuska30
@hirunka - áno je to ten istý, lebo ten čo je na fotke www.ortotop.sk je ten istý ku ktorému sme chodili na Kramáre Mudr. Kusin Marcel

hirunka
19. jan 2011

@me je je tiez som pozrela tu fotku a pamatam si ho z kramarov

slavuska30
19. jan 2011

@hirunka
@me ..je fakt dobry a milý, aj sestrička je vpohode, nevedela som, že aj na kramaroch je, tak ma toho dosť 🙂 , tie dr.nepoznam, ale isto su fajn, maju dost skusenosti ked robia s detičkami..

hirunka
19. jan 2011

@slavuska30 su velmi dobre ja som velmi spokojna

me
19. jan 2011

no ja mám dnes nervy, malý spí na prd, keď je hore tak len na rukách inak ziape, s malou sa učiť + stále niečo potrebuje, manžel na poobednej v práci, no otras, cítim sa asi jak vejinka včera, myslela som že je to tým splnom, ale kráska v počasí hovorila že ešte len bude 😨 😨 😨 , dúfam že to dnes nebolo len zahrievacie kolo

zajtrá ideme na nožičky, dúfam že bude všetko OK, bojim, bojim

hirunka
19. jan 2011

@me no mne mala tiez dnes hrozne ziape, spala tak pol hodku cez den a krikotu az az........teraz je uz v postielke, na rukach uz spala ale v postielke krici o zivot 😀

mircova
19. jan 2011

@nivejka @malemimi možno to bolo tým, že sa blíži spln..............ja som dnes upratovala a potom som bola tak k.o. (asi aj z toho, že som nebola vyspatá), že som s malým ani nešla von 😝 zajtra mu to budem musieť vynahradiť 🙂

Ja mám asi tú laktačnú krízu malý pýta každé 2 hod.,niekedy aj skôr, prsia sa mi vôbec nenalievajú (ako predtým), ale čo je najhoršie v jednom ma akosi ťahá a malý z neho len trochu cucne a potom ho už nechce ☹ až sa tak jeduje ☹ a keď dám odsávačku tak vytiahnem len 20 max. 30ml ( to je podľa mňa málo)
Dnes pijem hektolitre vody a čaju na tvorbu mlieka, tak dúfam, že sa to napraví. Už som si spravila aj zapraženú polievku asi si pôjdem kúpiť tie homeopatiká

mircova
19. jan 2011

@emily327 Ako sa prosím ťa volajú tie homeopatiká na podporu tvorby mlieka?

mircova
19. jan 2011

@emily327 ja som si dnes popálila jazyk a teda priadne 😝

malemimi
19. jan 2011

@hirunka
@me mne dnes malá dve hodky spinkala 😀 a už hajinká po kúpaní...
@mircova uvidíš možno spraví sa to 😉

hirunka
19. jan 2011

@malemimi no mne uz tiez mala spinka trocha si pokricala a zaspala ako drevo 😀

malemimi
19. jan 2011

no aj v spravach hovorili že je dnes splň tak uvidíme čo mimi na to 🙂

malemimi
19. jan 2011

@hirunka hihi no zlatíčka to sú

mircova
19. jan 2011

@malemimi jááj tak spln je až dnes, tak sa máme na čo tešiť 😉

me
19. jan 2011

práve mi odkvecol na rukách po kúpaní, ale tipujem, že za hodinku už budena mna kukať

me
19. jan 2011

práve som čítala nejaké baby ako kritizovali, že sa kopírujú / kradnú / fotky odtiaľto, že si radšej vymažú albumy, vy ste počulu o niečom ? ja neviem o čo ide, stalo sa niečo?

malemimi
19. jan 2011

@me kde to písali tiež to dám preč ak niekto kopíruje teda čo som sprostá jasne že to niekto robí asi ich dám preč tiež mám a mala som aj pred tým s toho strach len väčšiu odvahu mi dávalo to že aj druh holky sem davali foto...

mona777
19. jan 2011

@mircova na tvorbu mlieka je velmi dobrý čaj z "benedikt lekársky" a popri tom piť vineu a ešte si urobiť polieku zápražkovú - ja som takúto kúru absolvovala a za dva dni som mala tolko mlieka že až som nechápala. Napr. ráno si odsávam vždy 150 a po tejto kúre som odsala 250 ml

malemimi
19. jan 2011

konečne večeriame hútky a zemiaky...robené v trúbe

vejinka
19. jan 2011

@me vitaj v klube 😉 mne este maly nespi a erika uspava muz...pojdem si asi lahnut o deviatej ledva za sebou nohy vleciem..co je moc je moc dnes za cely den spal maly 3 hodiny 🙄

mona777
19. jan 2011

@me a čo s tými fotkami robia ked ich ukradnú?

vejinka
19. jan 2011

@mircova ricinus comunis 5ch mam asi 5 baleni a veru zacnem ich asi aj ja brat... 😔

hirunka
19. jan 2011

@malemimi co su hutky?

malemimi
19. jan 2011

@vejinka no fasa a deňbol lepší než včera?
húrky som chcela napísať ...píšem len jednu rukou tak je to obtiažnejšie

mona777
19. jan 2011

@vejinka @mircova nebojíte sa brat homeopatika? - čítala som že je to nebezpečné pre dietatko

hirunka
19. jan 2011

@malemimi jaj tak

malemimi
19. jan 2011

@mona777 prečo je to nebezpečné?

vejinka
19. jan 2011

pekne zacina noc muz uspal starsieho a zobral mladsieho lebo videl ako vyzeram ze padam na hubu od unavy a teraz sa s nim prechadza on...ale vresti aj tak..takze koncim kocky co nechapem je ze nechce papat a mlieko mi strieka 😠 dobru noc

me
19. jan 2011

@malemimi
@mona777 - no veď to ja neviem, že čo s nimi robia, asi ich niekde použijú, čojaviem, zato som sa pýtala, lebo som to nechápala, vo fotoblogu to písali, tie krátke správy, ani neviem ako som sa tam dostala náhodou som si to prečítala

lenkaoravcova
19. jan 2011

@vejinka no tak to ti verim, my mame tych plienok hodne tiez, v noci nastatsie neprebalujem ani jedneho, a rano maju obaja skroo suche plienky, a tiez planujem na jar uz zakrocit, terza pri nich oboch nato nemam sil ☹, oni mi tiez na nom iba sedi ale nic donho nepsravi, ale tak este len 19 mesiacov, tak snad cez leto, aj ked bolo by to jednoduchsie aj pre mna.,