Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
ale pri zakladaní fotoblogu musíš odťuknúť, že len pre priateľov, alebo možno sa to dá zmeniť v nastaveniach, neviem
chcela som napísať pri zakladaní albumu, nie fotobogu, asi ešte spím 🙂
@krivka5
@tanija133
@yvett14 - no vidí, že tie naše deti spia podobne cez deň, takže nie je ten môj drobec až taký zlý, len spával viac tak ma to prekvapilo, že čo sa mu stalo, ale bude to tým že rastieeemee
čítam , že veľa vás študuje, klobúk dolu, neviem si to predstaviť teraz sa ešte učiť, som rada že to mám už dávno za sebou, lebo teraz by som to asi nedokázala / už len to dochádzanie do BA /, obdivujem vás
holky ste mi neodpísali že malej viac slzý očko a máva tam karpinky... čo to môže byť?
@krivka5 ....tak ako kedy,ale väčšinou sa mi zobudí 3 x v noci a spinká do tej 8.rána--v noci pri kojení spinká,takže po odgrgnutí ju dám naspäť do postieľky...aj my to máme celý deň sa jej musím venovať,lebo iank sa len jeduje a vykrikuje a včera cez deň no to bolo otras 😒 ....večer,že sa ešte doučím biologiu,ale zaspala som tuším pri prvom riadku a to som ešte nekukla do nemčiny a budúci týždeň mám 2skúšky--proste porážka!!
@yvett14 ahoj moja, ok dobre. Aj tak nejako nemam cas zaktualizovat tabulku, malinkej nadcha mi dava dobre zabrat. Ma neskutocne zachvaty placu, chuda je z toho uz zachripnuta ☹ No sterilizovala som dudliky a lyzicky a ked som vytiahla sterilizator z mikrovlnky po 5 minutach, tak som otvarala jednou rukou,ze aby vychladlo vsetko. A ako som to otvorila ta para mi popalila celu pravu ruku z predu 😢 Dala som to rychlo pod vodu a potom som si na to dala kalciovu mast, no kamoska mi radila,ze horcicu, tak aj to a neskor sudocrem. Vonku som sa prechadzala bez rukavice, tak to bolo fajn chladilo mi to ale ked sme sa vratili domov a ruka sa zohrievala - roztapala, tak to neskutocne stipalo. Ale dnes je to uz ok. Iba jeden prst mam vpredu cerveny ale neboli. Dakujem,ze sa o mna bojis cmuk budem si davat pozor, ved si davam ale vidis 😢 A co vy ako sa mate?
@malemimi to mal aj môj, dávaj mu oftalmoseptonex - neviem presne ako sa to píše - jednu kvapku do oka, môžeš aj viackrát denne a treba mu masírovať to miesto kde sa začína oko od nosa v tej jamke. Mne povedala pediatrička že to môže byť nesprávne produkovanie slz v.... nepamatám sa v čom a preto to masírovanie - ale jemne prstom. Nastastie už to prestalo
@malemimi ak to nie je moc hnisave, tak je to pohoda ale ak velmi, tak treba zajst k pediatrovi nech vas posle na ocne. Moze mat upchate kanaliky ☹ Nechcem strasit urcite to tak nie je ale pre istotu to povedz lekarovi, alebo mu zavolaj, za to nic nedas. A uz dlho jej to slzi a hnisa?
3 mesiace, 6250g
Dnes ideme na kontrolu klbikov, tak vam potom napisem,ze ci sme ok. Kedze sme nikdy postolkove nohavicky nenosili, tak dufam,ze je vsetko ako ma byt. Drzte palce 😉 cmuk pekny dnik
@malemimi Mozno slzny kanalik ci nema upchaty, alebo zapalene ocko ci nema...Ak ma upchaty slz.kanalik, to ti moze potvrdit iba dokotorka, alebo ak ma zapal, alebo prievan ja som daval kvapky Ocuflash, zabrali ihned..Ale pokial to nie je nejako silne , tak ja by osm to neriesila..... 😉
baby, ja som šťastnáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
malý drobček má nožičky v poriadku, práve sme sa vrátili, teším saaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@lenkaoravcova pls napíšeš mi to tel.číslo na tú kamošku do IP díky