icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
20. jan 2011

@jana_toky - zlatučký

stanka02
20. jan 2011

@jana_toky nadherny

malemimi
20. jan 2011

@mona777 hej hej dala nám to isté 🙂 dik

@nivejka no mi máme len karpinky zatiaľl klop klop... 🙂

@emily327 3 dni jej to tak slzí...
a ako ste dopadli?

@jana_toky jee gratulujeme no vy ste ťažší než mi 😀 😀 no krásny bubáčik !!!

@tanija133 hej hej ďakujem

malemimi
20. jan 2011

holky neviete či treba nejaký čas byť u pediatričky ja neviem pol roka a až potom sa dá prestúpiť? chcem ísť od nej preč...
diki

malemimi
20. jan 2011

Som písala adminovi a toto mi odpísala

skrz tie foto že to kopíruju a že sa nedá to zmeniť že len priatelia to vidia

Ahoj. Momentalne sa sukromie uz existujuceho albumu neda zmenit. Programatori vsak uz pracuju na tom aby sa to dalo, takze bud pockas par dni (tyzdnov) kym to bude dokoncene alebo si vytvoris novy album

Jana

stanka02
20. jan 2011

@malemimi ked nie si spokojna mozes mat novu od noveho mesiaca. U tej starej das pisomnu vypoved, mam to zistene vo vseobecnej zdravotnej poistovni. Menila som lekarku od 1.1.2011. Trochu bol problem s kartou, pokial sa dostala ku novej lekarke, nechcela ju daj do ruky ta stara a poslala ju postou. Momentalne chodim do stareho mesta na Koziu, vola sa Popracova, taka starsia lekarka, zatial som tam bola 2 krat a som spokojna.

malemimi
20. jan 2011

@stanka02 aha a kde nájdem ten papier alebo čo tam mám napísať...a aj v poisťovni treba niečo vybaviť?

malemimi
20. jan 2011

len je horšie že ja neviem komu je tu tých pediatrov ako nasr.a neviem koho vybrať... 😢
holky čo ste rodili v Ružinove...tak neviete či tá doki čo chodila na vizitu detí tá čiernovlasá má ambulanciu?

lenkaoravcova
20. jan 2011

@yvett14 Ahoj pozeram ze ty ties nekojis, davas na noc bezny nutrilon alebo ten extra? Lebo ja som sice neverila, ze ten extra je naozaj lepsi, ale zacala som ho davat na noc a maly mi spava od 20tej do cca 7.00 vkuse bez papania, ked som davala bezny na noc budil sa mi o jednej a o piatej

mona777
20. jan 2011

@malemimi ako sa píše, lebo ja chodím k jednej pediatričke čo robí tiež vizity v Ružinove na 6-sto nedelí a ona ma ambulanciu s druhou pediatričkou a tá je černovlasá - no ale nieviem či tá černovlasá tiež robí v Ružinove v nemocke

stanka02
20. jan 2011

@malemimi nie je ziadne tlacivo, staci napisat rukou na A4, ja som poslala manzela s vymennym listkom od novej lekarky, ze ma poslat kartu

mona777
20. jan 2011

@jana_toky fúha ten je vačší ako moj a to je mladší -no šikovný chalanisko 🙂 😀

lenkaoravcova
20. jan 2011

@malemimi urcite sa da, ja chodim na mytnu k simovicovej a je super www.vasalekarka.sk

malemimi
20. jan 2011

@mona777 no ja si nepamätám ako sa volala ☹
@stanka02 aha ďakujem a čo tam má byť napísane asi?

malemimi
20. jan 2011

@lenkaoravcova dik kuknem 😉

mona777
20. jan 2011

pred včerom som končene začala používať aj tie moderné látkové plienky - odfotila som ich - mam ich až "4" kusy 😀 pozrite si dve v mojom fotobloku 🙂 David predvádza

malemimi
20. jan 2011

@mona777 a čo hovoríš na ntie plienky? no nemusíte mať ani poštolky

mona777
20. jan 2011

to je pravda, že netreba apoštolky - ja som ich ani nepoužívala, no ale sú drahé jak šlak a ked sa pokadí tak sa to dosť zle perie - teda je asi neviem prať - zostali mi tam flaky ale tá modrá plienka je parádna ma vrch aj vnútro a všetky sa dajú rozlozit na viac častí

malemimi
20. jan 2011

@mona777 hmm no sranda a malému sa páčia ? 😀

malemimi
20. jan 2011

@mona777 a majú stránku že či tam nie je foto..

malemimi
20. jan 2011

a mám ešte jednu dilemu...tiež by som potrebovala pre seba doki a neviem koho 😢

nivejka
20. jan 2011

@me .......jupíííí teším sa s tebou moja 🙂 🙂 🙂

mona777
20. jan 2011

@malemimi neviem či sa mu páčia - jemu je to asi jedno 🙂 stránok je vela, ked si dáš do google moderné latkové plienky tak ti nájde stránky. Ale tú modru som kúpila osobne, to je pri mne blízko - majú stránku internetovú ale aj predajnu http://www.latkovky.sk/kontakt

nivejka
20. jan 2011

@malemimi .....hmmm---tá černovláska--detská lekárka z nemocnice bola veľmi milá a ten prístup k bábätkám bol ukážkový--takto by sa mala chovať väčšina doktorov 😉

malemimi
20. jan 2011

@mona777 myslela som tej čiernovlasej doki či nemjaú stránku 😀

ale dik za link... hihi to mi je jasne len som žartovala 😀

malemimi
20. jan 2011

@nivejka o ved to a asi by som ju chcela nepamätáš si ako sa volala?

malemimi
20. jan 2011

@nivejka písala som dnes Lenke aj mi volala ale mala som iný hovori a teraz mi nezdvíhala 😖

mona777
20. jan 2011

@malemimi jááj - modrý koník sa to vola - skús -asi majú stránku ale asi tam nie sú fotky doktoriek

malemimi
20. jan 2011

@mona777 jááj - modrý koník sa to vola - skús -asi majú stránku ale asi tam nie sú fotky doktoriek
???

stanka02
20. jan 2011

@malemimi napis, ze odchadzas, lebo nie si spokojna a to by malo stacit.