Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
holky neviete či treba nejaký čas byť u pediatričky ja neviem pol roka a až potom sa dá prestúpiť? chcem ísť od nej preč...
diki
Som písala adminovi a toto mi odpísala
skrz tie foto že to kopíruju a že sa nedá to zmeniť že len priatelia to vidia
Ahoj. Momentalne sa sukromie uz existujuceho albumu neda zmenit. Programatori vsak uz pracuju na tom aby sa to dalo, takze bud pockas par dni (tyzdnov) kym to bude dokoncene alebo si vytvoris novy album
Jana
@malemimi ked nie si spokojna mozes mat novu od noveho mesiaca. U tej starej das pisomnu vypoved, mam to zistene vo vseobecnej zdravotnej poistovni. Menila som lekarku od 1.1.2011. Trochu bol problem s kartou, pokial sa dostala ku novej lekarke, nechcela ju daj do ruky ta stara a poslala ju postou. Momentalne chodim do stareho mesta na Koziu, vola sa Popracova, taka starsia lekarka, zatial som tam bola 2 krat a som spokojna.
len je horšie že ja neviem komu je tu tých pediatrov ako nasr.a neviem koho vybrať... 😢
holky čo ste rodili v Ružinove...tak neviete či tá doki čo chodila na vizitu detí tá čiernovlasá má ambulanciu?
@yvett14 Ahoj pozeram ze ty ties nekojis, davas na noc bezny nutrilon alebo ten extra? Lebo ja som sice neverila, ze ten extra je naozaj lepsi, ale zacala som ho davat na noc a maly mi spava od 20tej do cca 7.00 vkuse bez papania, ked som davala bezny na noc budil sa mi o jednej a o piatej
@malemimi urcite sa da, ja chodim na mytnu k simovicovej a je super www.vasalekarka.sk
@lenkaoravcova dik kuknem 😉
pred včerom som končene začala používať aj tie moderné látkové plienky - odfotila som ich - mam ich až "4" kusy 😀 pozrite si dve v mojom fotobloku 🙂 David predvádza
to je pravda, že netreba apoštolky - ja som ich ani nepoužívala, no ale sú drahé jak šlak a ked sa pokadí tak sa to dosť zle perie - teda je asi neviem prať - zostali mi tam flaky ale tá modrá plienka je parádna ma vrch aj vnútro a všetky sa dajú rozlozit na viac častí
a mám ešte jednu dilemu...tiež by som potrebovala pre seba doki a neviem koho 😢
@malemimi neviem či sa mu páčia - jemu je to asi jedno 🙂 stránok je vela, ked si dáš do google moderné latkové plienky tak ti nájde stránky. Ale tú modru som kúpila osobne, to je pri mne blízko - majú stránku internetovú ale aj predajnu http://www.latkovky.sk/kontakt

@jana_toky - zlatučký