icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

yvett14
20. jan 2011

@mircova moja ja som ti povedala že maličká mi spinká od 20 ako ju nachovám a nebudem ju budiť že ako vydrží!! normálne mi ešte nespí akoby cítila že idem experimentovať!! haha ale vyskušam to dokedy vydrží, papala mi o 20,30 a zjedla len 110ml tak uvidim, zajtra ti napisem 😉

yvett14
20. jan 2011

@lenkaoravcova volala som na socialku a povedala mi známa že teraz mali dostať papiere a automaticky to budu posielať vyrozumenie ale pre istotu si tam zavolaj, lebo iny kraj som a možno aj iny mrav!! 😒 😒

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova teraz bývame v III.veziach na bajkalskej - na 20 poschodí a pozerám na Trnávku - môžeme si kývať lampášom 😀

yvett14
20. jan 2011

@mircova ani nevrav, mne to problem nerobí vstávať, mala som to aj so synom ale ma mrzí že nemám mliečko, ale už som sa aj bála stále nasilu stláčať prsá lebo normálne to nešlo , už aj mm mi hovorí že nieže si niečo narobím s prsami, bojim sa predsa prsá su tak citlivé na nárazy a tlaky! tak som to nechala tak. nutrilon nám chutí. kupujem bebilon to je to isté a o 6 ečok lacnejsie na 800g.

mona777
20. jan 2011

@yvett14 skúsala si aj napr. senovku grécku piť?

mircova
20. jan 2011

@yvett14 beťárka malá, ťa prekukla 🙂 radšej neexperimentuj, ale nepísala si to mne, ale niekomu inému, ale nevadí určite si to niekto prečíta 🙂 😉

mircova
20. jan 2011

@yvett14 a tých 800g ti na koľko vystačí?

yvett14
20. jan 2011

@mona777 aj od waledy bio čaj, aj homeo- ricinus, aj vineu a polievku. ale ja mám malé kozy a viac mužských hormonov tak mi to asi vadilo. lebo ja som cítila že sa naplnili a ked som malu priložila tak o chvilu prestala a neodsala som absolutne nič. po 2 litroch vinei a litri mlieka, na obed polievka a ani trt, ked som sa sprchovala tak po sprche som vytlačila nasilu 20ml z oboch a to som bola happy že wow!!!

yvett14
20. jan 2011

@mircova Pri denne 130ml na 10 dní!!! ale ked už striedam tak len 8dní. ale je to aj tak dobre lebo bebilon stojí 10 eury a nutrilon 16 u nás v lekárni. a pri vačšom odbere daju zlavu na 9,9 eury

mona777
20. jan 2011

@yvett14 ooou chúda moje - rozumiem ako ti je - ja mlieko mám ale malý nechce piť - tak odsávam - takže ja mam opačný problém - sme mi dopadli 😉 ☹ 😒

mona777
20. jan 2011

@yvett14 oozaj a prečo dávate Nutrilon vraj je lepšia a kvalitnejšia BEBA - to jeden starý otukaný pediater povedal.

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 no super, tak to mate pekne byvanie, len som pocual, ze su tma nejake problemy s tou stavbou? to by sme niekedy mali skocit na kuchajdu pokocikovat alebo kam chodievas?

mona777
20. jan 2011

@yvett14 ozaj ale malé kozy nevadia 🙂 poznám jednu čo ma kozy ako lentilky a kojí dve deti už pomaly 2 roky a ešte je aj vychrtlá - nechápem z kade berie v tele to mlieko

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova môžeme íst aj na tú stranu - ja to mam jedno kuchajda alebo štrkovec. Doteraz som chodila len tu okolo - kedže som mala problémy - absces - nemohla som vonku. Teraz sa mi to ukludnilo tak môže ísť aj vonku - sa teším 😀
Problémy máme - vymienajú okná lebo netesnia, gréci tu majú prenajaté byty a robia bordel - však penazí majú, no a mame tu nový model kúrenia za ktorý dostal ten človek tuším nejakú cenu a ktoré je úúúplne na h o...v..no Ale mne sa tu velmi páči aj tak

lenkaoravcova
20. jan 2011

@yvett14 no ja som prveho syna vychovala na nutrilone a vsetko bolo ok, ale teraz som si povedala, ze ked nejde kojit skusim nieco ine davam to babylove mlieko a 600G stoji 4,90 porovnavala som zlozenie s inymi mliekami a je tam skoro vsetko presne tak isto, iba nutrilon ma viac tukov, a to zase nas maly nepotrebuje, lebo buco je dost 🙂 Ale ved zacine pomaly s prikrmamy a to uz potom tolko mleicka nevypiju

lenkaoravcova
20. jan 2011

@mona777 tak hlavne ze sa ti paci aten vyhlad musi byt super 🙂 a co si spominala s tym kojenim, ze maly ti odmieta prsnik uplne? to si ina sikulka ked sa ti dari tolko odsavat aby mu to stacilo a mlieka mas stale dost, mne to pri rpvom vydrzalo tri mesiace, kedze on sa nechcel prisat a potom odislo postupne.

yvett14
20. jan 2011

@mona777 nutrilon mám od porodnice a ked som kukala zloženie aj na francuzskom mlieku tak nemalo napr. vlákninu a ešte pár vitaminov, a tiež som nechcela striedať aby som jej neurobila zle na bruško zatial sme nemali žiadne problemy klop klop klop tak nebudem riskovať, syn mi od začiatku použival bebu tak toho som tým krmila. je dobrá, bola som s nou spokojná.

yvett14
20. jan 2011

@mona777 no neviem či nedojdeš na pár mesiacov sem k nám a meníme mimi !! 😀 😀 😀 😀

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova aj ty ten Nutrilon. My sme to kúpili ked malý prestal piť z prsa a vraj je to velmi umelé mlieko - to nam povedal ten pediater a vraj máme kúpiť BEBU tak cellý nutrilon za 20 EUR vyhadzujeme a mame doma BEBU -no zrejme aj tú vyhodíme kedže odsávam a dávam svoje mlieko malému a celkom stíham

mona777
20. jan 2011

@yvett14 ok môžeme - ja budem kojiť tvoje babo, len čo budeš robít s tým mojím - ten nechce piť z prsa a umelé mlieko ti vypluje 🙂 🙂

yvett14
20. jan 2011

baby a ešte dávate vigantol? to sa dáva do 2 rokov?? lebo kanavit mi zostal celý ked nekojím. zase zbytočné kvapky doma!!!

mona777
20. jan 2011

@lenkaoravcova no neviem kolko budem odsávať - zatial odsávam mesiac - teda od vianoc. A mlieka mam stále dosť - teda aj viac ako som mala pred mesiacom - dúfam, že mi to vydrží dlho

yvett14
20. jan 2011

@mona777 haha ja ho prehovorím- ukecám!! 😀 😀 😀

yvett14
20. jan 2011

@mona777 ozaj a nechce ani tu flašku čo má dudel ako bradavka?? ja som to mala vo výbave od dovery

mona777
20. jan 2011

@yvett14 ja dávam vigantol - lekárka nepovedala že to nemam dávať, skôr sa ma spýtala či som už doužívala prvé balenie, lebo nové balenia sú už iné - tam sa dáva len 1 kvapka

mona777
20. jan 2011

@yvett14 no z flaše pije - to ááno - on je velký pán - len z flaše a nie hociakej

yvett14
20. jan 2011

@mona777 to je ešte viac druhou fliaš a dudlov? ja som myslela že už som videla všetky druhy fliaš a dudlov 😒 😕

yvett14
20. jan 2011

@mona777 ved uvidím čo povie mne dr. lebo máme poradnu až 1.2. a naposledy sme bolo 21.12 zdá sa mi to dlho medzi poradnami ale hádam vie čo robí!! a aspon nechytíme bacil v čakárni, no néé!!

mircova
20. jan 2011

@mona777 ona to asi všetky tekutiny cez tie malé kozy len prefiltruje na mlieko 🙂

yvett14
20. jan 2011

@mircova keby som ja mala také šťastie, ale ja možem byť spokojná že mame maličku, lebo tie moje užasné hormony mi tak dodrbkali telo že keby niet antikoncepcii tak som už 5 rokov v prechode!! tak som štastná že sa nám podarilo od novembra do januara malu umiesiť!! 😀 😀 😀