Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova volala som na socialku a povedala mi známa že teraz mali dostať papiere a automaticky to budu posielať vyrozumenie ale pre istotu si tam zavolaj, lebo iny kraj som a možno aj iny mrav!! 😒 😒
@lenkaoravcova teraz bývame v III.veziach na bajkalskej - na 20 poschodí a pozerám na Trnávku - môžeme si kývať lampášom 😀
@mircova ani nevrav, mne to problem nerobí vstávať, mala som to aj so synom ale ma mrzí že nemám mliečko, ale už som sa aj bála stále nasilu stláčať prsá lebo normálne to nešlo , už aj mm mi hovorí že nieže si niečo narobím s prsami, bojim sa predsa prsá su tak citlivé na nárazy a tlaky! tak som to nechala tak. nutrilon nám chutí. kupujem bebilon to je to isté a o 6 ečok lacnejsie na 800g.
@mona777 aj od waledy bio čaj, aj homeo- ricinus, aj vineu a polievku. ale ja mám malé kozy a viac mužských hormonov tak mi to asi vadilo. lebo ja som cítila že sa naplnili a ked som malu priložila tak o chvilu prestala a neodsala som absolutne nič. po 2 litroch vinei a litri mlieka, na obed polievka a ani trt, ked som sa sprchovala tak po sprche som vytlačila nasilu 20ml z oboch a to som bola happy že wow!!!
@mona777 no super, tak to mate pekne byvanie, len som pocual, ze su tma nejake problemy s tou stavbou? to by sme niekedy mali skocit na kuchajdu pokocikovat alebo kam chodievas?
@lenkaoravcova môžeme íst aj na tú stranu - ja to mam jedno kuchajda alebo štrkovec. Doteraz som chodila len tu okolo - kedže som mala problémy - absces - nemohla som vonku. Teraz sa mi to ukludnilo tak môže ísť aj vonku - sa teším 😀
Problémy máme - vymienajú okná lebo netesnia, gréci tu majú prenajaté byty a robia bordel - však penazí majú, no a mame tu nový model kúrenia za ktorý dostal ten človek tuším nejakú cenu a ktoré je úúúplne na h o...v..no Ale mne sa tu velmi páči aj tak
@yvett14 no ja som prveho syna vychovala na nutrilone a vsetko bolo ok, ale teraz som si povedala, ze ked nejde kojit skusim nieco ine davam to babylove mlieko a 600G stoji 4,90 porovnavala som zlozenie s inymi mliekami a je tam skoro vsetko presne tak isto, iba nutrilon ma viac tukov, a to zase nas maly nepotrebuje, lebo buco je dost 🙂 Ale ved zacine pomaly s prikrmamy a to uz potom tolko mleicka nevypiju
@mona777 tak hlavne ze sa ti paci aten vyhlad musi byt super 🙂 a co si spominala s tym kojenim, ze maly ti odmieta prsnik uplne? to si ina sikulka ked sa ti dari tolko odsavat aby mu to stacilo a mlieka mas stale dost, mne to pri rpvom vydrzalo tri mesiace, kedze on sa nechcel prisat a potom odislo postupne.
@mona777 nutrilon mám od porodnice a ked som kukala zloženie aj na francuzskom mlieku tak nemalo napr. vlákninu a ešte pár vitaminov, a tiež som nechcela striedať aby som jej neurobila zle na bruško zatial sme nemali žiadne problemy klop klop klop tak nebudem riskovať, syn mi od začiatku použival bebu tak toho som tým krmila. je dobrá, bola som s nou spokojná.
@lenkaoravcova aj ty ten Nutrilon. My sme to kúpili ked malý prestal piť z prsa a vraj je to velmi umelé mlieko - to nam povedal ten pediater a vraj máme kúpiť BEBU tak cellý nutrilon za 20 EUR vyhadzujeme a mame doma BEBU -no zrejme aj tú vyhodíme kedže odsávam a dávam svoje mlieko malému a celkom stíham
baby a ešte dávate vigantol? to sa dáva do 2 rokov?? lebo kanavit mi zostal celý ked nekojím. zase zbytočné kvapky doma!!!
@lenkaoravcova no neviem kolko budem odsávať - zatial odsávam mesiac - teda od vianoc. A mlieka mam stále dosť - teda aj viac ako som mala pred mesiacom - dúfam, že mi to vydrží dlho

@mircova moja ja som ti povedala že maličká mi spinká od 20 ako ju nachovám a nebudem ju budiť že ako vydrží!! normálne mi ešte nespí akoby cítila že idem experimentovať!! haha ale vyskušam to dokedy vydrží, papala mi o 20,30 a zjedla len 110ml tak uvidim, zajtra ti napisem 😉