Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@emily327 ....no otras,aký majú niektorý detský lekári prístup k detičkám--no na zaplakanie...
nemáš len ty šťastie na tých ignorantov--bohužiaľ taká je realita ☹ ...ako a kto má malej skontrolovať ramienko--gynekolog?!!!!!!!..ved pokial mi je známe,tak ortoped---blbec!!!...už som aj rozčúlená!! 😠
super,ale že nemusíte už baliť naširoko
@nivejka dakujem moja, no ja som sa tak rozculila ked si pisala ty o tom debilovi na Kramaroch. Neskutocne ako sa chovaju a aki su ignoranti. Je mi z nich zle. Potom sa divia,ze ludom praskaju nervy a kupia si zbran a zabijaju. Sak nic ine ti ani nezostava, ked mas dieta chore a on nezajem. Ach jaj. Este ze moj mm s nami velmi nechodi, lebo by uz asi bol v base za to,ze ublizil niekomu. jeho to vie vzdy tak nastartovat,ze az. Ale som rada,ze ja sama citim na dotyk,ze uz tam zlaticko nic nema. Tak aspon to ma ukludnuje. Lebo ak by tam nieco mala, tak idem sukromne. Hoci z tej rodicovskej nie je co vyskakovat, ale pre malu vsetko 😉 A ako sa ma Lili?
@emily327 no snáď 😉
@nivejka jeee no som zvedavá
@ziza55 mnooo...tuším keď dovŕši 4 mes ale vidíš už mi to aj nazadposlali 🙂
@ziza55 http://www.etnodance.sk/etnodance/home.html si prečítaj 😉
tu je to presne http://www.etnodance.sk/etnodance/masaze_deti_a...
už som sa tu chcela opýtať asi 1000 x ,ale vždy mi to nakoniec vypadne...
aké máte vajíčka?...lebo ja mám samo o sebe strašne ťažké a ked tam sedí Lili no konečná a na 2.poschodie úžas bez výťahu 😖 .....ked som bola u ortopeda,tak som videla také samé ľahučké vajíčka,že mamičky to nosili ako nič...
ja mám asi výhradne ako autosedačku to vajíčko,lebo si to neviem vysvetliť
Ja som taka stastna, sopliky su na ustupe, uz jej neodsavam, iba rano malinko a to skoro nic nevyslo. Velmi dobry je na nostek LIBENAR, mozem len odporucit. Tak dufam,ze uz nas choroba opusti 😉 cmuk Co mate dnes v plane? Ja uz vybavujem papiere po skonceni materskej, tak musim ist na postu poslat do socialky. A pojdeme na prechadzku.
Prave sa pod nasimi oknami nataca Lamparen 😀 Markiza toci o sto osem 😀 Zeby som sla na prechadzku s malou? 😀

@me aha no ja som už nezamestnaná som zastupovala jednu čo bola na materskej čiže som bez práce 🙄