icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
21. jan 2011

@me aha no ja som už nezamestnaná som zastupovala jednu čo bola na materskej čiže som bez práce 🙄

nivejka
21. jan 2011

@emily327 ....no otras,aký majú niektorý detský lekári prístup k detičkám--no na zaplakanie...
nemáš len ty šťastie na tých ignorantov--bohužiaľ taká je realita ☹ ...ako a kto má malej skontrolovať ramienko--gynekolog?!!!!!!!..ved pokial mi je známe,tak ortoped---blbec!!!...už som aj rozčúlená!! 😠
super,ale že nemusíte už baliť naširoko

emily327
21. jan 2011

@yvett14 ano my este davame vigantol a aj kanavit 😉

emily327
21. jan 2011

@malemimi ja podobne, som bez prace ☹ Ale neboj my sme sikovne baby, urcite si najdeme nieco super 😉 cmuk

nivejka
21. jan 2011

@malemimi ,,,idem mrknúť--snad to tu nájdem 😝

ziza55
21. jan 2011

@malemimi a to uz treba teraz ziadat o rodicak?

emily327
21. jan 2011

@nivejka dakujem moja, no ja som sa tak rozculila ked si pisala ty o tom debilovi na Kramaroch. Neskutocne ako sa chovaju a aki su ignoranti. Je mi z nich zle. Potom sa divia,ze ludom praskaju nervy a kupia si zbran a zabijaju. Sak nic ine ti ani nezostava, ked mas dieta chore a on nezajem. Ach jaj. Este ze moj mm s nami velmi nechodi, lebo by uz asi bol v base za to,ze ublizil niekomu. jeho to vie vzdy tak nastartovat,ze az. Ale som rada,ze ja sama citim na dotyk,ze uz tam zlaticko nic nema. Tak aspon to ma ukludnuje. Lebo ak by tam nieco mala, tak idem sukromne. Hoci z tej rodicovskej nie je co vyskakovat, ale pre malu vsetko 😉 A ako sa ma Lili?

emily327
21. jan 2011

@ziza55 kedy ti konci materska?

ziza55
21. jan 2011

@malemimi fiiiha a kde ste sa objednali a naco je to dobre?

ziza55
21. jan 2011

@emily327 nooo 17sept som nastupila..tusim sa to predlzilo o par tyzdnov vsak?asi do aprila som na materskej?to si musim ja vyrata alebo socialka?dikes 😉

nivejka
21. jan 2011

@malemimi ...ja som tam objavial tieto mená..Bielikova E. ; Kaliňáková G.....to je z tej prepúšťace správy je tam ešte aj meno pôrodníka

malemimi
21. jan 2011

@emily327 no snáď 😉

@nivejka jeee no som zvedavá

@ziza55 mnooo...tuším keď dovŕši 4 mes ale vidíš už mi to aj nazadposlali 🙂

@ziza55 http://www.etnodance.sk/etnodance/home.html si prečítaj 😉
tu je to presne http://www.etnodance.sk/etnodance/masaze_deti_a...

nivejka
21. jan 2011

@emily327 teraz mi konečne zaspala opička jedna 🙂 .....v noci so mnou cvičila vstávala som k nej 6 x a to si len pár minút potiahla a koniec--teraz mi určite bude spať len tú jej slávnu polhodku 😒

malemimi
21. jan 2011

@nivejka srannda je že ja som tam nevidela meno môjho pôrodnika ☹

malemimi
21. jan 2011

@nivejka mne sa zobudila o 22 napila sa a spala do 4:20
a teraz kojím teda ak sa to dá tak nazvať

nivejka
21. jan 2011

@malemimi ...mňa až oči bolia z toľkého pozerania a nakoniec som zistila,že sa to dá aj priblížiť 😀 😀 ,ale aj tak ma boleli oči 😉

emily327
21. jan 2011

@ziza55 no to netusim dokedy je materska na Sk. Ale ked ti konci, tak v ten mesiac si treba poziadat o rodicovsky 😉

emily327
21. jan 2011

@nivejka to bude fakt tym splnom. Sonicka tiez nechcela vcera zaspat. Zaspala az o 23:00 ale zobudila sa 2 krat na papkanie.

nivejka
21. jan 2011

@malemimi ...ako ti papá Sofi cez deň?...my to máme veľmi biedne--naozaj len par krát potiahne a je hotová,ale mlieka mám dosť,tak neviem,čo štrajkuje

malemimi
21. jan 2011

@nivejka haha 😀 😀 😀
aj mne ale niekedy často a málo a niekedy sa naje raz len a aj teraz vymýšľa a to jedla naposledy o tej 4:20 a mám plné kozliatka... 😀

nivejka
21. jan 2011

už som sa tu chcela opýtať asi 1000 x ,ale vždy mi to nakoniec vypadne...
aké máte vajíčka?...lebo ja mám samo o sebe strašne ťažké a ked tam sedí Lili no konečná a na 2.poschodie úžas bez výťahu 😖 .....ked som bola u ortopeda,tak som videla také samé ľahučké vajíčka,že mamičky to nosili ako nič...
ja mám asi výhradne ako autosedačku to vajíčko,lebo si to neviem vysvetliť

nivejka
21. jan 2011

@malemimi ..no to som zabudla dodať,že papá naozaj po veľkých intervaloch už nechce každú hodinu--by som povedala,že toho za deň ani veľa nespapá

emily327
21. jan 2011

Ja som taka stastna, sopliky su na ustupe, uz jej neodsavam, iba rano malinko a to skoro nic nevyslo. Velmi dobry je na nostek LIBENAR, mozem len odporucit. Tak dufam,ze uz nas choroba opusti 😉 cmuk Co mate dnes v plane? Ja uz vybavujem papiere po skonceni materskej, tak musim ist na postu poslat do socialky. A pojdeme na prechadzku.

Prave sa pod nasimi oknami nataca Lamparen 😀 Markiza toci o sto osem 😀 Zeby som sla na prechadzku s malou? 😀

nivejka
21. jan 2011

@emily327 ...vykukni z okna --nech ťa potom vidíme v telke 😀

emily327
21. jan 2011

@nivejka 😀 akoze vetram? Sak som aj ale som myslela,ze sused ma robosov v byte, kedze pred barakom 2 velke dodavky a zrazu ked zatvaram okno,ze kamera dole a logo Markizy, no si vravim, dobre,ze som v tej mojej sexi nocnej koseli nevykukla viac 😀

emily327
21. jan 2011

@nivejka naposledy sme sli vo vytahu s Lipsicom, 😀 som ani nevedela len jeho zena je tehu a pozerala na malu v kociku a az neskor vo vytahu som si vsimla,ze kto to je 😀 Len rozpravali nejakou divnou recou, tak aj to ma zaujalo. 😀

me
21. jan 2011

@emily327 ty kokso, tak tu sa dozvieme aj PROMI klebetky - takže Lipšicová je zase tehotná 😵 , prvé majú tuším Alexa chlapčeka
@ziza55 - o rodičovský žiadaš po skončení materskej, bolo to 28 týž. ale teraz + 6 týždňou, ja som mala žiadať od 6.3. ale teraz ešte + 6 týždňou

me
21. jan 2011

@emily327 - u nás je krásne slniečko, dúfam, že to vydrží do poobedia a pojdeme aj my na prechádzku

ziza55
21. jan 2011

@nivejka no nase vajicko je tiez total nahovno..tazke samo o sebe ma 4,5kg..je male nepohodlne..ked je maly v overale ani ho nezapnem a ze do 13kg by malo byt..hahaaaaa 😀 ..a neskutocny hisak tam vzdy chyti a nemozem ho utisit..

ziza55
21. jan 2011

@emily327 vykukni a zakyvaj nam..chi