icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
21. jan 2011

@ziza55 ani nehovor o parochni, mne už tiež riadne padajú, a musím obmieňať ten revalid, lebo mám strašné lupiny, tak zatiaľ neúčinkuje ☹

mona777
21. jan 2011

@ziza55 tie flase tommee tippee sú fakt originálne - darmo ťažký západ 😀 😀 made in England

me
21. jan 2011

no a čo týka tých vajíčok - otras, tak sa mi to vždy lúbilo, ale podľa mňa tam majú otrasnú polohu, a keď ho naobliekam tak sa mi tam ledva vôjde a to je do 10 kg

mona777
21. jan 2011

@me @ziza55 baby čítam že máte ten istý problém čo ja, no našla som jeden šampon, ktorý je fakt dobrý - proti lupinám aj na vypadávanie vlasov a k nemu je aj kúra proti speciálne ked velmi vypadávajú vlasy - dá sa to len objednať - nenašla som to v žiadnom obchode ale kontakt mám z výstavy kozmetiky ked bola v Bratislave v Inchebe pred dvoma rokmi - vyrába to SALERM - konkrétne BIokera (hair revitalising shampoo) a nie je až taký drahý - 10 EUR - a u nás na sledovensku sa to dá objednať len cez distribútorku spoločnosti SU2 s.r.o. a je to konkrétne tento šampon http://www.su2.sk/163,biokera-sampon-proti-vypa... - fakt je dobrý

mona777
21. jan 2011

@malemimi a to sa dá ako bábo masážovať? 🙂

malemimi
21. jan 2011

@mona777 neviem

malemimi
21. jan 2011

@mona777 uvidíme v nedeľu 😀

no tak ja som si obehala technopol skrz psa
potom ohľadne rodičovskej som zistila že tam máme prísť s tým papierom až n apríli lebo sa bude preslžovať materska či rodičovska nviem ktoreé s toho a chcela som aj pediatričku poriešiť ale nestihla som krpec plakal bola hladná haha

stanka02
21. jan 2011

@malemimi ja som nepovedala dovod, vsak co koho do toho.

stanka02
21. jan 2011

@me tie vajicka, ja mam dilemu, ci nezacneme pouzivat vacsiu sedacku, lebo, ked dam vajicko do isofixu, tak malemu trcia nohy a zapiera sa do sedacky. Zda sa mi, ze tam ma malo miesta. Zajtra ideme kupit vacsiu sedacku a uvidim ci ju budeme pouzivat, alebo este nejaky mesiac budeme davat vajicko. Ta vacsia od *Peg Perega je od 9 kg, sice mame nieco do 7 kg, no tie trciace nohy ma stvu.

malemimi
21. jan 2011

@stanka02 aj ja si myslím a pre ňu lepšie ... haha 😀

lenkaoravcova
21. jan 2011

@malemimi o rodicovsku alebo o predlzenie materskej? dakujem 🙂

yvett14
21. jan 2011

@lenkaoravcova ahojky moja tak ja som experimentovala s tou mojou malou, takže o 20 tej zjedla 110 ml nutrilonu a zobudila sa mi o pol 2 a o 5tej, taká je nedochrápaná aj teraz mi spinká 2 hodinu, dufam že som jej nenarušila režim. takže zostanem pri starom a ked bude už hladnejšia tak jej kupim ten na zasýtenie nutrilon. 🙂 🙂

nivejka
21. jan 2011

@me presne tak moja--teraz bývame v bytovke a chceme domček,aby aj Lililnka mohla behať po dvore 🙂
ale ked pozerám ceny realít no katastrofa!!!...čo mám spraviť banku? 😠

hirunka
21. jan 2011

ahojte baby.......tak uz sme doma z kontroly...........klbiky su super z diagnozy IIIa a IIc mame Ia a Ib takze uplne super, ortezky mame nosit len na spanie a na noc 😀

lenkaoravcova
21. jan 2011

@me takze ak by nieco potrebovali asi sa ozvu, ved uvidim co bude dalsi mesiac, ci pride o 5 percent viac, a ak nie potom tam zavolam

yvett14
21. jan 2011

@malemimi ja som volala na socialku a povedali mi že to budu automaticky predlžovať o 6 týždnou a zvyšovať o 5 perc. a tu na koniku je aj pod paragrafmi ak forum o rodičáku

nivejka
21. jan 2011

@stanka02 ..mi máme vajíčko peg perego --primo viaggio a je neuveriteľne ťažké--ja ho mám aj z podstavcom do auta..

lenkaoravcova
21. jan 2011

@yvett14 no tak to ako my mne sa tiez tak budil kym nedostal sytiaci, ale zato dnes cez den ne a ne spat

nivejka
21. jan 2011

@hirunka ....veľmi sa teším s tebou--perfektnééééé!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 ..za chvíľku budete úplne bez ortézky 😉

lenkaoravcova
21. jan 2011

@nivejka ja som mala pri prvom synovi peg perego a veru som ho aj predala, hnd ako mal 9 kilo isiel dp inej sedacky, prislo mi nielen tazke ale aj nepohodlne, teraz mam maxi cosi pebble je o polovicu lahsie a maly v nom je velmi rad

malemimi
21. jan 2011

@lenkaoravcova tam som bola skr rodičovskej aby mi ju vyplácali ale mám počkať do apríla lebo sa bude predlžovať, až potom mám prísť s tým papierom
@yvett14 aha dik...

lenkaoravcova
21. jan 2011

@malemimi ja som ti to citala z prepustacej spravy to meno takze urcite je spravne a podla mna nema mbulanciu lebo co som ja bola v nemocnici 3 krat som mala ju, to by asi nestihala

yvett14
21. jan 2011

bambuľky vy ste tu spomínali že ste stretli Lukyho v nemocnici? jemu sa nedávno narodilo dieťa bolo to v správach a tiež krstil knihu. a volá sa Lukáš Hoffman

emily327
21. jan 2011

Tak sme doma z prechadzky, skoro som zamrzla. Vydrzala som hodinku a pol ale fest mrzne, studeny vietor, neskutocne brrrr.

hirunka
21. jan 2011

@nivejka dakujem moja :o)

nivejka
21. jan 2011

@lenkaoravcova ...tak preto sa vo vajíčku ani Lili nepáči---to je fakt len na cestovanie a nie na prenášanie,lebo ťažké je to už aj mm 😅

malemimi
21. jan 2011

@hirunkajeeeeeeeee tak to je mooooc superné!!!! 😀

hirunka
21. jan 2011

@malemimi je je :o)

malemimi
21. jan 2011

@nivejka mne sa bábo napapkalo a zaspinkalo som zvedavá dokedy 😀

lenkaoravcova
21. jan 2011

@ziza55 bolo to 28 tyzdnov, teraz by to malo byt 34 ja som sa nato presne pytala ci niektora neviete ci to predlzia automaticky alebo musime ziadat 🙂