Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
baby my sme boli vonku len športovom kočíku v bugine 😅
mm mi zobral auto aj s hlbokým kočíkom,tak som mala zbalila v tom,čo momentálne využívam na doma--tak som ju zababušila,aby mi ju neofúklo 🙂 ....muselo sa jej aj veľmi páčiť,lebo sa mi nebudila tak ako vždy a ak aj náhodou otvorila očká,tak neplakala....asi preto,že je to kočík s malými kolečkami a dosť trasie po tých naších cestách..
@nivejka aj ty si na fb tak si ma pridaj Lenka Oravcova, teda ak budes chcoet zizu uz ma 🙂
@mona777 aj ja som ich teraz kupila a celkom sa malemu pacia 🙂
@stanka02 ja som pri prvom tiez vymenila vajicko a este nemal 9 kilo, ale dieta by malo samo sediet vraj a to my sme uz sedeli menila som ked mal 7 mesiacov
@hirunka tak super, tesim sa s tebou 🙂
@lenkaoravcova dakujem
ahojte kočandyyy , dnes bol mm s malinkou u ortopeda na kontrolu a všetko na vybornu, už nemusi ist ani na kontrolu....a sme ani poštolky nemusili vobec nosit
🙂 @hirunka videla som že aj ty máš skvele spravy od ortopeda, supeeer tešim sa 🙂
ste na fb?
ja som posledne dni zazivala peklo, niekto tu minule pisal dačo o znamienku, no a som spanikarila lebo ja mam jedno co ma svrbi a je skarede, tak som včera behala po lekaroch ,ach jaj som bola ako debo, vystrašena 😅
inak ste pisali o splne a asi to fakt funguje, včera a dnes hrozny den aj noc 😠 ešte aj pes ma nechce počuvať 😀
@mona777 aha no super..ja som kupila nas v lekarni tiez sampon proti padaniu..je tam ze aj proti genetickemu padaniu,je to kofeinovy sampon..a maju 2druhy..jeden je aj proti lupinam..ked ho vyskusam...dam vediet ci pomohol...aj ty napis moja ci pomohlo...takto si povymiename rady..je to fajn..aspon zistime co je najucinnejsie.. 😉
@lenkaoravcova nooos tym vajcom je to hrozne...to nase je aj take strasne uzke..maleho tam musim davat obuvakom...chichi..kolko vazi tvoje maxicosi?
@zuzana_m aj my sme mali hroznu noc..bol taky nepokojnyyyyy...krochkal vzdychal mrncal 😉
baby maju vasi drobci hlieniky?moj maly vzdy rano..asi mu to stece pocas noci do krku..vzdy rano ho ztoho napina na vrackanie a ked mu dam papat obcas to vygrcka...myslite ze je to normalne tie hlieny rano?
@ziza55 nase ma 4 kila, ale v sedacej casti ma takz vankusik pre novorodenca pod yadkom, este stale ho tam mame a maly donho pekne vojde, moj 20 mesacny syn v nom sedi upplne bey problemov, iba mu vytiahnem ten vankusik z podzadku no a trcia mu nohy, ale tak ma skoro dva roky 🙂
Inak navrhujem novu kolonku do tabulky FB 🙂
@lenkaoravcova heeej no to je super..nase ma 4,5kg ale fakt hrozne..maly tam bol len parkrat...radsej ho nosim vo vanicke a trpneme aby nas nezastavili policajti 🙂 tiez tam je nejaka novorodenecka vlozka pod chrbatikom...ale tu som pouzila len na cestu z porodnice..inak by som ho tam nedala ked bol naobliekany a este vtej zavinovacej deke..uz by som nekupovala 3kombinaciu..lebo kocik super a vajco nahovno..radsej kupit zvlast
@ziza55 ono asi nikdy nenajdes kocik na ktorom ti bude vsetko vyhovovat, ja som pri prvom synovi mala peg perego 3 kombinaciu a zostal nam uz len sportak, vanicka mala, vajicko tazke, a golfac tiez ako kedy pouzitelny, skor taky na dovolenku, aj ked s maxi cosi som zatial max. spokojna, je samozrejme tazsi, teda konstrukcia
@lenkaoravcova aku kolonku na FB moja?nejak mi nezapaluje dnes.,,chichi
@ziza55 no ze ci mame fb a ako sa tam najdeme pod akym menom 🙂
@lenkaoravcova achaaaa.. 😉

@yvett14 .....no preeesne Luky sa volá--ja mám total výpadok 😲 .....stepoval sám na chodbe -svoje pokladíky mal v nadštandarte--ja som ho videla z jedálne ako tam sám pobehuje--bol zlatý 🙂 🙂