Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@lenkaoravcova ...jáááj ja ťa dorazím 🙂 --nevedela si tú manduku ponúknuť skôr??...ja som kúpila liliputi pred týždňom....
@lenkaoravcova ....ja sa pridávam ...som za fb 😀 ....teba som si už pridala--nezľakni sa-- som to ja 😀 😀
baby....vy ktoré ste schudli,ako sa vám to podarilo,lebo ja nechudnem,ale skôr priberám ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
a budem plakaaaaať...
@nivejka nooo..tak to by som aj ja rada vedela 😖
@cukruska1920 ...inak kde si bola tak dlho hmmm???--si nás tu totálne zanedbávala!! 😉
@nivejka nebolo casu 😝
@cukruska1920 😀 ...ti verím,ale ja ked sem nejdem napr.cez víkend som z toho na nervy--žeby už závislosť z koníka? 😀 😀
@nivejka no ja tiez...uz sa mi ruky trasu ked nemozem tukat 😀 ale ked som s malym sama doma tak to moc nejde lebo on ma doma mikrospanky.... zato v kociku ked sme vonku prespi cely cas
@jana_toky včera sme sa vážili - je David má 6150 gramov - som sa stažovala doktorky že je to málo a ona že má Davidko ideálnu váhu, vraj silné deti sú jak sumovia a to nie je dobre. No ja ked pozerám na niektoré váhy tu na fore tak sú pekné bábatká a nie sú žiadny sumovia 😖 Ale tá naša Dr to nejak divne meria minulý týžden malý meral 60 a dnes už 63 cm - minule nenatiahla malému nožičky, len tak ako ich mal tak to odmerala.
holky dnes som len tak malej zmerala teplotku a mala 37,1 v utorok sme boli na očkovaní je to OK ? dokedy môže mať takúto teplotku?
holky vi varíte? ja nie nestíham lebo aj keď som tu tak malá je vedľa mňa a jednou rukou jej hrkám a druhou píšem alebo keď nepíšem tak sa s ňou hrám...
@malemimi jaj moja aj mm má dakedy krámy a zlostí sa že čo celé dni robím (ach jaj rozmyšlam že si tu dam kamery nech to vidi!! ), tak som mu minule nechala deti a išla som von, no ale on je taky vybitý že si poradí ajtak 🙄 ....ale ja varievam bud ked spia deti alebo večer ....dnes sme varili všetci spolu, ja malý aj mm, bolo to fajn 🙂
baby moje dieta zaspalo o 18:15 a už je pomaly osem hodín, mali sme sa kúpať o siedmej - mám ho zobudiť? ani v pizamku nie je - ani nie je umytý 😲

@letenka no nebolo to jednoduche s tou sadrou........jedine stastie bolo ze bola este velmi malinka tak si to az tak neuvedomovala........tato ortezka je uz nic oproti tomu...........hlavne hrozne bolo ju umyvat aj to iba handrickou sme mohli a prebalovat davat pozor aby si sadru neokakala a tak