icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

hirunka
21. jan 2011

@letenka no nebolo to jednoduche s tou sadrou........jedine stastie bolo ze bola este velmi malinka tak si to az tak neuvedomovala........tato ortezka je uz nic oproti tomu...........hlavne hrozne bolo ju umyvat aj to iba handrickou sme mohli a prebalovat davat pozor aby si sadru neokakala a tak

nivejka
21. jan 2011

@hirunka ....jasne že som na fb 🙂 🙂 ...chceš ma??? 😀 😀

nivejka
21. jan 2011

@lenkaoravcova ...jáááj ja ťa dorazím 🙂 --nevedela si tú manduku ponúknuť skôr??...ja som kúpila liliputi pred týždňom....

nivejka
21. jan 2011

@zuzana_m ...gratulujem k nožičkám 🙂 🙂 ...ja som tiež spomínala znamienko,čo má Lili 😉
mm si asi pred 2mesiacmi dal odstrániť,lebo ho strašne začalo svrbieť a okolo pod kožou mal plno zatvrdnutého hnisu--veru nebolo mi všetko jedno--som sa dosť bála o môjho drahého..

nivejka
21. jan 2011

@lenkaoravcova ....ja sa pridávam ...som za fb 😀 ....teba som si už pridala--nezľakni sa-- som to ja 😀 😀

jana_toky
21. jan 2011

@malemimi dakujeme

jana_toky
21. jan 2011

@mona777
a kolko vazite vy? 😀
Adamko mi dost casto papa, tak mozno je to tym 🙂

nivejka
21. jan 2011

baby....vy ktoré ste schudli,ako sa vám to podarilo,lebo ja nechudnem,ale skôr priberám ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
a budem plakaaaaať...

jana_toky
21. jan 2011

@ziza55
ten nas hlavicku dviha pekne, ale tiez sa nenacahuje za hrackami a podobne. Nic si z toho nerob Zuzka, ale dvihanie hlavicky trenujte stale, nevzdavajte to...

cukruska1920
21. jan 2011

@nivejka nooo..tak to by som aj ja rada vedela 😖

jana_toky
21. jan 2011

@mircova
vdaka 😉

nivejka
21. jan 2011

@cukruska1920 ...inak kde si bola tak dlho hmmm???--si nás tu totálne zanedbávala!! 😉

cukruska1920
21. jan 2011

@nivejka nebolo casu 😝

nivejka
21. jan 2011

@cukruska1920 😀 ...ti verím,ale ja ked sem nejdem napr.cez víkend som z toho na nervy--žeby už závislosť z koníka? 😀 😀

cukruska1920
21. jan 2011

@nivejka no ja tiez...uz sa mi ruky trasu ked nemozem tukat 😀 ale ked som s malym sama doma tak to moc nejde lebo on ma doma mikrospanky.... zato v kociku ked sme vonku prespi cely cas

hirunka
21. jan 2011

@nivejka no daj meno

mona777
21. jan 2011

@jana_toky včera sme sa vážili - je David má 6150 gramov - som sa stažovala doktorky že je to málo a ona že má Davidko ideálnu váhu, vraj silné deti sú jak sumovia a to nie je dobre. No ja ked pozerám na niektoré váhy tu na fore tak sú pekné bábatká a nie sú žiadny sumovia 😖 Ale tá naša Dr to nejak divne meria minulý týžden malý meral 60 a dnes už 63 cm - minule nenatiahla malému nožičky, len tak ako ich mal tak to odmerala.

mona777
21. jan 2011

@nivejka ja som tiež tučná - chodím aj do posilnovne v nasom dome ale prt ☹ 😒 😠 😠 😠 takže ocením kto poradí ako na to

malemimi
21. jan 2011

holky dnes som len tak malej zmerala teplotku a mala 37,1 v utorok sme boli na očkovaní je to OK ? dokedy môže mať takúto teplotku?

malemimi
21. jan 2011

@nivejka vy ktoré ste schudli,ako sa vám to podarilo,lebo ja nechudnem,ale skôr priberám
a budem plakaaaaať...

porodili sme ...tak už vyprdni to miminko 😀 !

malemimi
21. jan 2011

holky vi varíte? ja nie nestíham lebo aj keď som tu tak malá je vedľa mňa a jednou rukou jej hrkám a druhou píšem alebo keď nepíšem tak sa s ňou hrám...

mona777
21. jan 2011

@malemimi zavše - sebe polievky 🙂

malemimi
21. jan 2011

@mona777 lebo mne furt mm nadáva že prečo nevarím , že čo celé dni robím ...a že a čo druhé ženy čo majú deti že ako je možné že to stíhajú a tak... ☹

hirunka
21. jan 2011

@malemimi no varievam..........bud ked mala zaspi alebo az ked pride drahy z prace ze je s malou

mona777
21. jan 2011

@malemimi však nech uvarí aj on alebo daj mu na jeden den Sofinku a chod von 🙂

malemimi
21. jan 2011

@hirunka no lenže moja malá keď sme doma nespí a len vonku v kočíku

malemimi
21. jan 2011

@mona777 no on varieva ale aj tak si to neodpusti nikdy !

mona777
21. jan 2011

@malemimi to sú tí chlapi 😝

zuzana_m
21. jan 2011

@malemimi jaj moja aj mm má dakedy krámy a zlostí sa že čo celé dni robím (ach jaj rozmyšlam že si tu dam kamery nech to vidi!! ), tak som mu minule nechala deti a išla som von, no ale on je taky vybitý že si poradí ajtak 🙄 ....ale ja varievam bud ked spia deti alebo večer ....dnes sme varili všetci spolu, ja malý aj mm, bolo to fajn 🙂

mona777
21. jan 2011

baby moje dieta zaspalo o 18:15 a už je pomaly osem hodín, mali sme sa kúpať o siedmej - mám ho zobudiť? ani v pizamku nie je - ani nie je umytý 😲