icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

malemimi
21. jan 2011

holky ak ste na FB dajte mi meno som vytvorila súkromnú skpinu modrý koníček 😀 tam vám ukážem videjka nemusim to balit a cez mail posielat=)

hirunka
21. jan 2011

@malemimi no vsak to je jasne, ja mam tiez take dni ze sa ani nepohnem od nej........ked mi nespi vobec.....ale moj mm by mi nikdy nedaval.......ked nestiham varit tak si spravime nieco studene alebo urobi on cestoviny

malemimi
21. jan 2011

@zuzana_m no my tiež varievame spolu keď večer malá sú ale on by chcel mať navarené už keď príde domov...až raz sa mi to podarilo a to bolo nedorobeneé lebo bábo plačkalo a bolo hladné...
@mona777 nie nebud ho ved nic sa nestane nechaj spinkat a ked tak nekup ho dnes

hirunka
21. jan 2011

@malemimi malo tam byt nenadaval

malemimi
21. jan 2011

holky že existuje dáky prístroj čo zistí či treba dať dieťatku antibiotká alebo nie čo o tom viete?

malemimi
21. jan 2011

@hirunka hej hej ...no ako nie je nasraty ale taký že prečo nespravám veď nič nerobím určite doma a tak si to nevie asi predstaviť ...aj tak ho nechápem lebo niekedy mu dam malu a zacne plakat a on hned ide za mnou s malou a hovori jej aha tu je maminka a tak a mi ju dava ...no tak neviem co by robil ...

zuzana_m
21. jan 2011

@malemimi hej je taky crp tusim sa vola, ale tusim z krvi sa to robí, ci nema v tele zapal, mne to robili v tehu,aby mi zbytocne nemusela atb dat....avsak moja navarte večer spolu,ale viac že aj na dva dni,ja to tak robim,polievku aj druhe aspon na dva dni...pride domov a ohreje....alebo nech ide s malou vonku a vtedy navar....a var take jednoduchsie na pripravu jedla, ja tiez len take varievam, polievočky kuraciu,zeleninovu-co len nahadzes suroviny a ochutiš,alebo masko na prirodno zapečene v rure, a tak...ale verim ti je to tazke aj ja nerada malu necham len tak aj maleho že robte čo chcete ja mam robotu, to nie....no ale chlap si asi to mysli....ajked ja nemozem nic na mojho povedat vsetko porobi doma....

zuzana_m
21. jan 2011

@nivejka dakujeme moja (k tymn ozickam) a ako som schudla, ja som skoro na povodnej vahe,islo to samo, no ale trpim obžerstvom a veru už mam dojem že začinam trochu priberat ,musim sa krotit 😅

zuzana_m
21. jan 2011

@mona777 určite ho nebud moja, umyješ ho zajtra ako ti aj malemimi pisala 😉

yvett14
21. jan 2011

@malemimi ahojky moja ,no ja tiež varievam, mm pride z roboty syn zo školy a dnes som robila aj dvojdávku zlepovaných koliesok, mala som chuť na sladké a suroviny mi zostali zo sviatkov.

ziza55
21. jan 2011

@malemimi presne ako pisala zuzka...pichnu ta do prsta a vysetria CRP..ukazovatel akutneho zapalu...ci je to virusove alebo bakterialne ochorenie..ak ten pristroj ma tvoja doktorka...nie vsetky ambulancie ho maju...pediatri by mali mat ale pre dospelych nemusia...co si chorucka?

vejinka
21. jan 2011

ahojte baby tak v skratke : prisli sme tam o 10:00 o 10:50 ma zobrala dnu a o 11:00 som bola vybavena nakojila som a prchali sme ku mojmu gyndosovi s vysledkami. mam len zdrurene limfaticke uzlinky ziadny abses ani nic podobne coho by som sa mala bat vraj tie antibiotika som mala uzivat aspom 12-14 dni a hrcka by zmizla uplne len tym ze som uzivala len 6 dni hrcka sa nestihla vstrebat zapal tam bol a teraz je to v pozapalovom procese hojenia a vraj do mesiaca az dvoch to zmizne...a antibiotika mi uz nexcel predpisat lebo vraj by dal ine s ktorymi by som uz kojit nemohla a on vie ako mi zalezi na kojeni takze sme to nechali tak ale padol mi kamen zo srdca ked mi povedali ze je to v poriadku

yvett14
21. jan 2011

@malemimi Zlatíčko mna nájdeš ako Iva Sliacka tak si ma nájdi

ziza55
21. jan 2011

@malemimi ti muzi su taki mudri ty kokos...nech si to skusia oni byt zavreti nonstop s dietatom doma...inak ja ked mu poviem ze nestiham..tak hned na mna vyrukne ze ale internetovat stihas 😀 ...oni chodia aspon do prace a su v kontakte s ludmi..tak aj my musime byt..no nie?

yvett14
21. jan 2011

@vejinka ahoj moja tak to som velmi rada že to máš ok. super, držím palčeky 🤐 🤐 🤐

malemimi
21. jan 2011

@zuzana_m sranda ..ja som o tom prvý krát počula to CRP 😀
no veď hej

ziza55
21. jan 2011

@mona777 chacha...s tym meranim je to aj u nas divne..doktorka ho vobec nemeria...a ked som ju minule poprosila nech ho odmeria..tak kukala na mna jak puk..ze co od nej chcem..tak ho tam so sestrickou natahovali chudatko moje...ako na skripci...jedna drzala hlavicku a druha tahala za nozku a tak mi vravi ...no ma 54cm a sestricka ze..nienie pani doktorka natiahnite nozicku a nato doktorka ..ze ano mate pravdu sestricka..je to viac...skoro 6Ocm..a stala som pri nich a tak som zahliadla ze tam bolo 58cm..takze take meranie...ze si ho odmeram lepsie doma sama 😉

ziza55
21. jan 2011

@vejinka no supeeeeeeeeer tak sa tesime stebou ze to takto dopadlo 😉

malemimi
21. jan 2011

@yvett14 jee linecke??mňam

super ! si na FB terazu?
@ziza55 nie nie som ale mením pediatra a jedna má takýto prístroj tak som sa asi rozhodla 😀

vejinka
21. jan 2011

@yvett14 veru aspom viem ze som ok 😉 a nezoziera ma nevedomost o mojom stave

ziza55
21. jan 2011

@malemimi ahaaa...ale ten pristroj by uz mala mat kazda pediatricka ambulancia aby sa dietatko nezatazovalo antibiotikami ked netreba 🙂 pridaj si ma cicus na fb dzurikova zuzana

yvett14
21. jan 2011

@malemimi hej, som online, nájdi si ma 😀 😀 😀 😀 😀 😀

malemimi
21. jan 2011

@vejinka jee tak to ti verm...tak super že vieš že to nie je tké zlé

repi
21. jan 2011

kocky, prosim Vas mozem sa poradit? tie, ktore kojite, mate este stale mokre tampony v podprsenke? lebo ja uz aj mesiac nie, nezda sa mi, ze by som mala teraz laktacnu krizu, mala papa pekne, vzdy ked ju prilozim mliecko tecie, ale prsniky nemam nejake tvrde a tampony uplne suche. Bojim sa preto, ci to nie je zaciatok konca a ci by som nejako nemala pracovat na zvyseni tvorby mliecka. Ale ak by to malo stacit, nechcem zas nejako velmi zbytocne prsia nalievat. Neviem, ci je to normalne takto...

yvett14
21. jan 2011

@malemimi tak už ta mam dievča v priateľoch, fešák mm!!! 😀 😀 😀

malemimi
21. jan 2011

@repi nemusí aj ja som minule toto spomínala že to je tak že si prsia už zvykli tak nie vždy budeš mať mokré...napr ja asi 5 dní som nemala nejaké moc tie klobúciky mokré ale napr pred par dnami a aj dnes a včera som mala úplne premočenú

ziza55
21. jan 2011

@repi jasne ze je to normalne...ja som mala mokre tampony iba prvy mesiac odvtedy nic ale mliecka mam dost...tak klidek 😉 ..netreba stresovat pokial ma babatko mokre plienocky a neplace nonstop

malemimi
21. jan 2011

@yvett14 haha dik =D

ziza55
21. jan 2011

@malemimi nepopraskali ti kozy?

malemimi
21. jan 2011

@ziza55 ale tuším áno alebo čo to je ...zo spodu mám také flaky fialovo červené... 😖