Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
holky že existuje dáky prístroj čo zistí či treba dať dieťatku antibiotká alebo nie čo o tom viete?
@hirunka hej hej ...no ako nie je nasraty ale taký že prečo nespravám veď nič nerobím určite doma a tak si to nevie asi predstaviť ...aj tak ho nechápem lebo niekedy mu dam malu a zacne plakat a on hned ide za mnou s malou a hovori jej aha tu je maminka a tak a mi ju dava ...no tak neviem co by robil ...
@malemimi hej je taky crp tusim sa vola, ale tusim z krvi sa to robí, ci nema v tele zapal, mne to robili v tehu,aby mi zbytocne nemusela atb dat....avsak moja navarte večer spolu,ale viac že aj na dva dni,ja to tak robim,polievku aj druhe aspon na dva dni...pride domov a ohreje....alebo nech ide s malou vonku a vtedy navar....a var take jednoduchsie na pripravu jedla, ja tiez len take varievam, polievočky kuraciu,zeleninovu-co len nahadzes suroviny a ochutiš,alebo masko na prirodno zapečene v rure, a tak...ale verim ti je to tazke aj ja nerada malu necham len tak aj maleho že robte čo chcete ja mam robotu, to nie....no ale chlap si asi to mysli....ajked ja nemozem nic na mojho povedat vsetko porobi doma....
ahojte baby tak v skratke : prisli sme tam o 10:00 o 10:50 ma zobrala dnu a o 11:00 som bola vybavena nakojila som a prchali sme ku mojmu gyndosovi s vysledkami. mam len zdrurene limfaticke uzlinky ziadny abses ani nic podobne coho by som sa mala bat vraj tie antibiotika som mala uzivat aspom 12-14 dni a hrcka by zmizla uplne len tym ze som uzivala len 6 dni hrcka sa nestihla vstrebat zapal tam bol a teraz je to v pozapalovom procese hojenia a vraj do mesiaca az dvoch to zmizne...a antibiotika mi uz nexcel predpisat lebo vraj by dal ine s ktorymi by som uz kojit nemohla a on vie ako mi zalezi na kojeni takze sme to nechali tak ale padol mi kamen zo srdca ked mi povedali ze je to v poriadku
@mona777 chacha...s tym meranim je to aj u nas divne..doktorka ho vobec nemeria...a ked som ju minule poprosila nech ho odmeria..tak kukala na mna jak puk..ze co od nej chcem..tak ho tam so sestrickou natahovali chudatko moje...ako na skripci...jedna drzala hlavicku a druha tahala za nozku a tak mi vravi ...no ma 54cm a sestricka ze..nienie pani doktorka natiahnite nozicku a nato doktorka ..ze ano mate pravdu sestricka..je to viac...skoro 6Ocm..a stala som pri nich a tak som zahliadla ze tam bolo 58cm..takze take meranie...ze si ho odmeram lepsie doma sama 😉
kocky, prosim Vas mozem sa poradit? tie, ktore kojite, mate este stale mokre tampony v podprsenke? lebo ja uz aj mesiac nie, nezda sa mi, ze by som mala teraz laktacnu krizu, mala papa pekne, vzdy ked ju prilozim mliecko tecie, ale prsniky nemam nejake tvrde a tampony uplne suche. Bojim sa preto, ci to nie je zaciatok konca a ci by som nejako nemala pracovat na zvyseni tvorby mliecka. Ale ak by to malo stacit, nechcem zas nejako velmi zbytocne prsia nalievat. Neviem, ci je to normalne takto...

holky ak ste na FB dajte mi meno som vytvorila súkromnú skpinu modrý koníček 😀 tam vám ukážem videjka nemusim to balit a cez mail posielat=)