icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

vejinka
21. jan 2011

@ziza55
@malemimi dakujem kocky 😉

malemimi
21. jan 2011

zospodu mi to preskočilo

ziza55
21. jan 2011

@malemimi nooo chichi..presne aj ja mam tam...esteze je to zospodu...horsie by bolo keby zvrchu...ze das si sexi triko...cicky von a cele dopraskane vo vystrihu.. 😀

ziza55
21. jan 2011

ale aj keby...to co mame doma...stoji zato 😉

malemimi
21. jan 2011

@ziza55 no to by bolo ...ale to prejde , či nie? ja si myslím že keď to vybledne tak to nebude vidieť...

malemimi
21. jan 2011

@ziza55 ale aj keby...to co mame doma...stoji zato

presne ...!!!! 😀 😉

mona777
21. jan 2011

@vejinka uf tak gratulujem, lebo som sa už obávala ked si hovorila že ta poslali na ultrazvuk. Tak super 🙂 🙂 🙂

mona777
21. jan 2011

@ziza55 no moja pediatrička tá zase meria bábo tak že ho položí na váhu a díva sa na display kolko váži a popri tom sa pozrie na meter čo je na okraji tej váhy - vôbec neupraví bábo, nas David mal hore nohy - si ich stále dvíha a hlavu kade tade a ona že 60 - som nechápala ako na to prišla - ved nohy mal skrčené a navyše dohora a hlavu si dvíhal za prstami 😀

vejinka
21. jan 2011

@mona777 dakujem 😉
kocky ste zlate 😵

mona777
21. jan 2011

vidím že sa všetky zberáte na ten blbý FB, tu zostanem sama ☹

malemimi
21. jan 2011

@mona777 nie nik tam nie je a ani ja tam uz nie som 😀

repi
21. jan 2011

@ziza55
@malemimi
dakujem dievcata, bolo mi to divne, lebo ja nie ze by som ich mala len trochu mokre, ja ich mam uplne suche, ale tak teda asi je to OK.

malemimi
21. jan 2011

ja chcem aby sme tu písali a na FB len vecí ktoré nechceme aby každý vedel...a napr videa tam idú a tu nie takže...

malemimi
21. jan 2011

@repi môžem sa opýtať? voje bábo sa naozaj volá kukulienka alebo to je len prezývka ?

ziza55
21. jan 2011

@mona777 haha...no tie pediatricky niektore...hruuuza..kapitola sama o sebe chichi

ziza55
21. jan 2011

@malemimi hahaaaaaaaa..ze kukulienka..ja zteba odpadnem dian 😀

malemimi
21. jan 2011

@repi ešte som chcela že nemusí to nič znamenať ale že takéto obdobie môže byť že bud ti ostane mliečko alebo stratíš ale nesmieš stresovať a myslieť na to lebo aj psychika veľa robí ... 😉 tak si rob čajíky na tvorbu mliečka a tak

mona777
21. jan 2011

@malemimi 🙂 to som rada lebo ja som tam nie prihlásená a ani tam nikdy nepojdem - mam proti tomu velkú averziu, moja kolegyna - taká sprostá namyslená krava drzá - povedala, že kto nie je FB ten nezije, tak som jej povedala že ja ešte žijem! 🙄

malemimi
21. jan 2011

@mona777 tak to bola krava si si ju nemala všímať...
je pravda že je FB teraz rozšírený dosť ale nie každý tam chodí...napr môj mm mi chodí na môj profil na FB lebo on nemá a ani nemá záujem si spraviť a potom mi baby píšu že čo sa neozvem keď som tam...a on je taký že on neodpíše že Dia tu nie je nechá to tak...

mona777
21. jan 2011

@malemimi asi mu to imponuje ked mu píšu baby 😀

repi
21. jan 2011

@malemimi prezyvka 🙂 Mame Karolinku🙂, ale kadeco sa tu pise, tak v tom pase si to nechcem uvadzat 🙂

malemimi
21. jan 2011

@repi hej hej

me
21. jan 2011

ani ja nie som na FB, tiež mi to moc nevonia, tak dúfam, že tam všetky nezdrhnete, s kým budem kecať? ☹ ☹ ☹

@vejinka - to je super, že to je OK 🙂

@repi - ja mám stále mokré tampóny, už mi to aj lezie na nervy - dokedy to budem kupovať, už by sa to mohlo upraviť, keď máš mliečka dosť tak je to len o tom ,že sa ti to upravilo - vyvážilo, a tvorí sa ti toľko koľko malá potrebuje

me
21. jan 2011

@malemimi - tak varenie, to je moja smrť, to fakt nestíham, ani k tomu moc nemám vzťah, ale našťastie môj manžel je super kuchár a aj ho to baví, tak je to OK, samozrejme občas navarím, ale len niečo jednoduché

repi
21. jan 2011

@me dakujem, inak ja ked som bola doma, tak som si davala normalne poskladanu tu papierovu kuchynsku utierku na stvorcek, bolo mi to prijemnejsie a nie je to take drahe, mohla som casto menit.

me
21. jan 2011

@repi - ja používam tesco tampóny, tie nie su veľmi drahé a sú dobré, pri prvom som to takto dlho nemala, to viem na 100%, ale nevadí hlavne nech je mliečko, vydržíme

me
21. jan 2011

@mona777 - dobre si jej povedala / kolegyni /, bola to krava 😉

mona777
21. jan 2011

@me ona nebola krava ona JE krava a ako mi píše iná kolegyna tak je z nej vacsia a vacsia krava - namyslená ako nikto na svete - teraz ide mať 31 rokov, slobodná blondýna dlhé vlasy robí v banke má auto, byt v PEGASE-novostavba v BA-Petrzka a opaluje ženatých chlapov a bohatých lebo s tým svojim sa rozišla pred rokom, zdraví sa len tomu komu uzná za vhodné

mona777
21. jan 2011

som ju teraz identifikovala 🙂 🙂

me
21. jan 2011

@mona777 - no tak takéto tipy asi všetky "milujeme"