Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
zospodu mi to preskočilo
ale aj keby...to co mame doma...stoji zato 😉
@ziza55 no moja pediatrička tá zase meria bábo tak že ho položí na váhu a díva sa na display kolko váži a popri tom sa pozrie na meter čo je na okraji tej váhy - vôbec neupraví bábo, nas David mal hore nohy - si ich stále dvíha a hlavu kade tade a ona že 60 - som nechápala ako na to prišla - ved nohy mal skrčené a navyše dohora a hlavu si dvíhal za prstami 😀
vidím že sa všetky zberáte na ten blbý FB, tu zostanem sama ☹
ja chcem aby sme tu písali a na FB len vecí ktoré nechceme aby každý vedel...a napr videa tam idú a tu nie takže...
@mona777 tak to bola krava si si ju nemala všímať...
je pravda že je FB teraz rozšírený dosť ale nie každý tam chodí...napr môj mm mi chodí na môj profil na FB lebo on nemá a ani nemá záujem si spraviť a potom mi baby píšu že čo sa neozvem keď som tam...a on je taký že on neodpíše že Dia tu nie je nechá to tak...
ani ja nie som na FB, tiež mi to moc nevonia, tak dúfam, že tam všetky nezdrhnete, s kým budem kecať? ☹ ☹ ☹
@vejinka - to je super, že to je OK 🙂
@repi - ja mám stále mokré tampóny, už mi to aj lezie na nervy - dokedy to budem kupovať, už by sa to mohlo upraviť, keď máš mliečka dosť tak je to len o tom ,že sa ti to upravilo - vyvážilo, a tvorí sa ti toľko koľko malá potrebuje
@me ona nebola krava ona JE krava a ako mi píše iná kolegyna tak je z nej vacsia a vacsia krava - namyslená ako nikto na svete - teraz ide mať 31 rokov, slobodná blondýna dlhé vlasy robí v banke má auto, byt v PEGASE-novostavba v BA-Petrzka a opaluje ženatých chlapov a bohatých lebo s tým svojim sa rozišla pred rokom, zdraví sa len tomu komu uzná za vhodné
som ju teraz identifikovala 🙂 🙂

@ziza55
@malemimi dakujem kocky 😉