Októbrovky 2010. Pridajte sa!
Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂
@mona777 Tvoja kolegyna to trosku prehnala s tym nazorom na FB,ale podla mna FB je dobry tiez , ale na urcity okruh priatelov ( zo zakladnej skoly, strednej , vysokej, byvali frajeri) nebyt FB tak o niektorych doteraz nic neviem.....ale urcite sa da prezit aj bez FB, ale niekedy mam pocit ze bez MK uz nie.... 😀
@mona777 Pocas tehu som aj ja pravidlene vecerala, dokonca aj 3 vecere som si dala a plus dezert.....vysledok plus 26 kg, a furt mam plus 10, a nechce to ist dolu, sa to uplne zastavilo.... 😉 Boooze, ako na to, ako to pojde dolu a kedy?Ja nic, ale vobec nic neobleciem spred tehu.... 😠 A moj maly je po mame, chuti mu velice jest, asi tu bude najtazsie babo v 3 mesiaci....
Tak som sa konecne dostala ku koncu a uz som mrrrtva, dobru nocku..... 😉
@lenkaoravcova Lenka , nebola si nahodou v utorok na Zlatych pieskoch v Palace? Mam taky pocit ze som ta tam videla, teraz podla toho vajicka Maxi cosi, co si pislala ze mas, som si uz uplne ista........ 😉
dobré ránko, my ako vždy vstali sme o 6.30 h, asi má budík v sebe 🙂 , včera sme tu rozoberali varenie, ale ako ste na tom s upratovaním? Lebo ja sa snažím každý deň pozametať tieto naše podlahy, ale aj tak vidím všade chumáče prachu - chcelo by to vysávač, ale kedy? 😒 😒 😒
ešte som sa chcela spýtať či ste kupovali čisto športový kočík, alebo budete používať z trojkombinácie?
Ak áno / kupovali /, tak aký je dobrý?
i was seeing these photos and got down from lauphing--- čo to lauphing znamená?
@lenkaoravcova a netrcali mu nohy skor? Ja mam pocit, ze si ich tam nema kam dat.
ahojte 🙂 prepacte, ze vam sem vtrhnem do debaty, ale moja mala sa tiez narodila v oktobri a chcem sa Vas opytat, tie, co nekojite, kolko ml vam vypiju deticky z flase? Ja uz bohuzial dva tyzdne nekojim ☹ , tak sme museli prejst na Nutrilon a moja ho vypije max 120ml. Viac nie. Dakujem krasne a pekny vikend prajem 😵
@me dobre ranko, my urcite budeme kupovat sportovy kociarik, mam vyhliadnuty, hladam nieco lahke a polohovatelne do ladu Baby point kociarik sa mi paci 😉
@malemimi no to je ok 37. Ale ak by si si malou nebola ista,ci je v poriadku, zajdi k pediatrovi. Ale asi ked hladas ineho, tak nepojdes... No drzim palce, ja by som tiez hned menila.... si si ista,ze si to napisala spravne to slovicko po anglicky? nemalo to byt laughing? - Lebo ked si to prelozis, tak je to,ze jed som videl tie fotografie, isiel som sa popukat od smiechu 😉
@sofia2008 ahoj...no my sme na nutrilone uz hodnu chvilu...u nas je to dost individualne, ja to skor pocitam kolko mala vypije za den...vsetko zavisi od toho ako dlho spinka a ako ma chut...niekedy vypije aj 180, inokedy len 100....a zavisi aj kolkokrat ju krmis...my sme zo zaciatku krmila viackrat a menej, teraz sa to trosku meni...
ahojte moje ....počujte včera som malej nanožičke objavila take fialove bodky,najprv som myslela že ma podliatinu z ortoped. vysetrenia,ale nie...ma to po celej nožke skoro ☹ nemože to mat suvis s očkovanim? lebo na jednej nožke jej uplne zmizlla stopa po očkovania no a na tej druhej ma taky mali fliačik a trochu tvrde pod vpichom, tak neviem....čo myslite?
http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-baby-design...
@emily327 aj tento je pekný, lahký, jednoduchý, polohovateľný

tak idem spať, už som hotová, papa