icon

Októbrovky 2010. Pridajte sa!

sue33
24. jan 2010

Ahojte všetky ktoré budete mamičkou v októbri 2010.
Budem rada keď sa pridáte a podelíme sa o naše spoločné šťastie.
Už sa na vás veeľmi teším 🙂

me
21. jan 2011

tak idem spať, už som hotová, papa

emily327
21. jan 2011

@me no ja fakt neviem co budeme robit fnuk som zvedava co mi zajtra povie kadernicka 😢

emily327
21. jan 2011

@mona777 neboj moja, on to dobehne a hlavne nech pribera postupne nie narazovo 😉 Je to maly fesak 😉

mona777
21. jan 2011

@emily327 myslis padanie vlasov
@me good night

tanija133
21. jan 2011

@mona777 Tvoja kolegyna to trosku prehnala s tym nazorom na FB,ale podla mna FB je dobry tiez , ale na urcity okruh priatelov ( zo zakladnej skoly, strednej , vysokej, byvali frajeri) nebyt FB tak o niektorych doteraz nic neviem.....ale urcite sa da prezit aj bez FB, ale niekedy mam pocit ze bez MK uz nie.... 😀

mona777
21. jan 2011

@tanija133 🙂 😀 MK je modrý koník ak som to dobre pochopila

tanija133
21. jan 2011

@mona777 Pocas tehu som aj ja pravidlene vecerala, dokonca aj 3 vecere som si dala a plus dezert.....vysledok plus 26 kg, a furt mam plus 10, a nechce to ist dolu, sa to uplne zastavilo.... 😉 Boooze, ako na to, ako to pojde dolu a kedy?Ja nic, ale vobec nic neobleciem spred tehu.... 😠 A moj maly je po mame, chuti mu velice jest, asi tu bude najtazsie babo v 3 mesiaci....

mona777
21. jan 2011

@tanija133 🙂 najtažšie ale aj najvyššie ale to je super že máš navyše len 10 kg, čo si spravila s tými ostatnými kg?

tanija133
21. jan 2011

@mona777 8 kg som nechala v porodnici, a 7 dalsch mi nejako zazrakom odisli same, prvy a druhy mesiac kojenim, a potom sa to zastavilo.. ☹ Najvyssie urcite nie, me ma dlhana...ved za tyzden ideme na poradnu a uvidime.... 😉

tanija133
21. jan 2011

Tak som sa konecne dostala ku koncu a uz som mrrrtva, dobru nocku..... 😉

tanija133
21. jan 2011

@lenkaoravcova Lenka , nebola si nahodou v utorok na Zlatych pieskoch v Palace? Mam taky pocit ze som ta tam videla, teraz podla toho vajicka Maxi cosi, co si pislala ze mas, som si uz uplne ista........ 😉

me
22. jan 2011

dobré ránko, my ako vždy vstali sme o 6.30 h, asi má budík v sebe 🙂 , včera sme tu rozoberali varenie, ale ako ste na tom s upratovaním? Lebo ja sa snažím každý deň pozametať tieto naše podlahy, ale aj tak vidím všade chumáče prachu - chcelo by to vysávač, ale kedy? 😒 😒 😒

me
22. jan 2011

ešte som sa chcela spýtať či ste kupovali čisto športový kočík, alebo budete používať z trojkombinácie?
Ak áno / kupovali /, tak aký je dobrý?

ziza55
22. jan 2011

@emily327
@mona777
@tanija133 kocandy ja mam navyse uz len 2kg..ale viete...5poschodi bez vytahu musi priniest zasluzene ovocie 😀 aspon jedno pozitivum...sice vzdy picu... ked mam ist s malym niekam a potom tie schody hore....achjaj

ziza55
22. jan 2011

@me ahoj moja...mybudeme sportak pouzivat z 3kombinacie..preto sme hladali taky...aby sme boli spokojni z oboma anemuseli kupovat iny sportak...myslim ze bude fajn aj sportak a budem snim minimalne tak spokojna ako s hlbokym 😉 ..

malemimi
22. jan 2011

i was seeing these photos and got down from lauphing--- čo to lauphing znamená?

malemimi
22. jan 2011

@emily327 no od očkovania ale dnes mala len 37

stanka02
22. jan 2011

@nivejka presne take mam, no davam ho na isofix. Vajicko je same lahucke, no ked tam je Matusko, tak to je tarcha. Ani nie vajicko je tazke, ale Matusko a Lili 😀 😀 😀 😀

stanka02
22. jan 2011

@lenkaoravcova a netrcali mu nohy skor? Ja mam pocit, ze si ich tam nema kam dat.

sofia2008
22. jan 2011

ahojte 🙂 prepacte, ze vam sem vtrhnem do debaty, ale moja mala sa tiez narodila v oktobri a chcem sa Vas opytat, tie, co nekojite, kolko ml vam vypiju deticky z flase? Ja uz bohuzial dva tyzdne nekojim ☹ , tak sme museli prejst na Nutrilon a moja ho vypije max 120ml. Viac nie. Dakujem krasne a pekny vikend prajem 😵

emily327
22. jan 2011

@me dobre ranko, my urcite budeme kupovat sportovy kociarik, mam vyhliadnuty, hladam nieco lahke a polohovatelne do ladu Baby point kociarik sa mi paci 😉
@malemimi no to je ok 37. Ale ak by si si malou nebola ista,ci je v poriadku, zajdi k pediatrovi. Ale asi ked hladas ineho, tak nepojdes... No drzim palce, ja by som tiez hned menila.... si si ista,ze si to napisala spravne to slovicko po anglicky? nemalo to byt laughing? - Lebo ked si to prelozis, tak je to,ze jed som videl tie fotografie, isiel som sa popukat od smiechu 😉

letenka
22. jan 2011

@sofia2008 ahoj...no my sme na nutrilone uz hodnu chvilu...u nas je to dost individualne, ja to skor pocitam kolko mala vypije za den...vsetko zavisi od toho ako dlho spinka a ako ma chut...niekedy vypije aj 180, inokedy len 100....a zavisi aj kolkokrat ju krmis...my sme zo zaciatku krmila viackrat a menej, teraz sa to trosku meni...

letenka
22. jan 2011

@emily327 joooj emily, kiezby si mala pravdu, my ortezku este stale mame, do konca februara urcite, az vtedy ideme na kontrolu ☹

zuzana_m
22. jan 2011

ahojte moje ....počujte včera som malej nanožičke objavila take fialove bodky,najprv som myslela že ma podliatinu z ortoped. vysetrenia,ale nie...ma to po celej nožke skoro ☹ nemože to mat suvis s očkovanim? lebo na jednej nožke jej uplne zmizlla stopa po očkovania no a na tej druhej ma taky mali fliačik a trochu tvrde pod vpichom, tak neviem....čo myslite?

mona777
22. jan 2011

@ziza55 fíha takže treba chodiť po schodoch - no ale ja bývam na 20 poschodí - to sa riadne nachodím 😝

mona777
22. jan 2011

@tanija133 ja som včera šla pozrieť na malého a zaspala som a PC zapnutý 🙂

sofia2008
22. jan 2011

@letenka dakujem..

mona777
22. jan 2011

@zuzana_m mne doktorka povedala že pichnutie do nižičky môže začervenať, stvrdnúť, opuchnúť a podobne - tak asi to bude tak

mona777
22. jan 2011

@sofia2008 120 ml je velmi slušné - stačí ak vypije aj 100 ml na jednu dávku alebo aj menej - najma cez den, večer moze aj viac - takže to máte OK - a dokonca umelé mlieko to je aj dosť si myslím. Ja távam odsaté a tolko vela vypije tak 1-2 krát za den

me
22. jan 2011

http://www.hrajko.sk/sportovy-kocik-baby-design...
@emily327 aj tento je pekný, lahký, jednoduchý, polohovateľný